Dondurulmuş embriyo transferi için gün sayan lar,hadi bir araya toplanalim

kızlar adedin kaçıncı gunu transferiniz oldu anlatırmısınız ben 2 gunu gittim bide 13 gunu gidccem sizce nekadar surer

cnm pko oldugu için yumurtalarım toplandı transfer 2 ay erteledi doktorum simdide transferime az kaldı inş gebe kalırım allah hepimize nasip etsin kızlar
Bende pkoluyum maalesef ertelenmesi çok iyi olmuş senin için benim ilk transferim boşa gitmişti hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :KK66:

Bende pkoluyum maalesef ertelenmesi çok iyi olmuş senin için benim ilk transferim boşa gitmişti hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :KK66:
EWET DİNLENDİM BNDE AMA BU SUREC COK ZOR İÇİM İÇİME SIGMIO SANKI TUTUNCA NASIL OLUCAK DİE ÇOK GUZEL Bİ DUYGU OLCAK SANIRIM ANNE OLMAK ESİMDEN VE BENDEN Bİ PARCA OLMASI

EWET DİNLENDİM BNDE AMA BU SUREC COK ZOR İÇİM İÇİME SIGMIO SANKI TUTUNCA NASIL OLUCAK DİE ÇOK GUZEL Bİ DUYGU OLCAK SANIRIM ANNE OLMAK ESİMDEN VE BENDEN Bİ PARCA OLMASI
Mutlaka çok güzel bi duygu zaten pozitif görünce inanamıyorsun sakin ve pozitif olmaya çalış umarım istediğin gibi sonuçlanır

Kızlar içinizi fereah tutun bende pcoluyum ama dondurulmuşlarımla ilk denememde şu anki duruma göre gebe gözüküyorum 5. Günümdeyim pozitf gördüm adetin 21. Günü transferim gerçekleşti tabi rahim kalınlığına da 19. Gün bakıldı 9.9 cıkmıştı

Kızlar içinizi fereah tutun bende pcoluyum ama dondurulmuşlarımla ilk denememde şu anki duruma göre gebe gözüküyorum 5. Günümdeyim pozitf gördüm adetin 21. Günü transferim gerçekleşti tabi rahim kalınlığına da 19. Gün bakıldı 9.9 cıkmıştı
benim 13 gunum ınş guzel çıkar sonuclarım

arkadaşlar benım 2 ay önce ohs riski nedenıyle yumurtalarım donduruldu. 2. adetımın 2. günü tahlil ve rahım duvarı buyuklugu ölçüldü ve 7.2 çıktı. çarşamba gunu tekrar kontrole gıdecem. transfer için kaç mm olması lazım ve ne zaman çagırırlar transfere bilen var mı tşkler

Harika çıkmış canım transfer için en az 7 nin üsttnde olması lazımmış canım genelde adetin 17. Günü ile 22. Günü arasında çağırıyorlar inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

merhabalar bende bu topiğe geçiş yapabildim zarzorda olsa;-)benim tedavim 9 aydır havuz yöntemiyle devam ediyordu şuana kadar 1 embriyom oldu donduruludu şubat ayında,ok uğraştık 2.yi de bulurmuyuz diye ama olmadı maalesef,dün iptal oldu büyümedi tek yumurtam...bahçecide tedavideyim ben Güvenç beyde,tek embriyomu transfer etmeye karar verdik,cyclo-progynova verdi adet olunca gitcem -yaklaşık 25 gün sonra-banta başlıcaz,şimdi benim tecrübelilerden öğrenmek istediklerim,şu an itibari ile nasıl beslenmeliyim,çay - kahve bırakmalımıyım,ne yiyip ne içeyim?hazırlıklı olayım,2.gün 4 hücreli benim embriyom bu arada,böyle olupta pozitif alan varmı?

Kızlar birsey sorcam lütfen cvp verin bnm dr transferimi adetin 22. Günü yapcak sizinkiler kaçıncı gün oldu bu çok geç değil mi kafam cokk takildiii

Kızlar birsey sorcam lütfen cvp verin bnm dr transferimi adetin 22. Günü yapcak sizinkiler kaçıncı gün oldu bu çok geç değil mi kafam cokk takildiii
canım benim transferim adetin 24. günü olmuştu. 31 mart son adet tarihim. transfer 24 nisanda olmuştu. 2 embriyo konulmuştu bir tanesi tuttu oğlum olacaktı ama 2 hafta önce rahim ağzı yetmezliği sebebiyle 25 haftalık erken doğum yaptım 2 gün yaşadı oğlum sonra toprağa verdik. sana tavsiyem rahim ağzını ölçtür lütfen bu gebelikten önce anlaşılan bir durummuş. güzel haberler verirsin inşallah

Cok normal,dr dogru demis. Kafana takma. Benim de adetim 11 martti, transferim 1 nisanda olmustu

canım benim transferim adetin 24. günü olmuştu. 31 mart son adet tarihim. transfer 24 nisanda olmuştu. 2 embriyo konulmuştu bir tanesi tuttu oğlum olacaktı ama 2 hafta önce rahim ağzı yetmezliği sebebiyle 25 haftalık erken doğum yaptım 2 gün yaşadı oğlum sonra toprağa verdik. sana tavsiyem rahim ağzını ölçtür lütfen bu gebelikten önce anlaşılan bir durummuş. güzel haberler verirsin inşallah
Basiniz saolsun, allah ayni acilari gostermesin birdaha..
Bana da 25. Haftada rahim agzi yetmezligi var denilip dikis atilmisti. Dr herseye hazirlikli olun ya dogum baslayacak(bebeklerin yasamayacak) ya da istirahat halinde 37.haftayi gorursun demisti.
Ölüp ölüp dirildim. 24.Haftada gayet iyiydim oysaki. Acaba dr biseyim yokken dikis mi atti zorla diye de dusundum. Bazen Burdaki yorumlari gorunce de iyi ki de yapilmis diyorum.
Gercekten hamilelik sureci surprizlerle dolu, allah hepimizin yavrusunu kucagimiza almayi nasip etsin.,

Yaa çok üzüldüm canım rabbim sabir versin yerini hayırlı evlatlarla doldursun ins teşekkür ederm cvp için içimi rahatlattı. Bnm de daha önce boş gebeliğim oldu çok acı çektim ama senin yaşadığını rabbim kimseye yasatmasin

Cok normal,dr dogru demis. Kafana takma. Benim de adetim 11 martti, transferim 1 nisanda olmustu
Rabbim bebisin sana bagislasin ins kızlar çok sağolun cvp için ya aslında pazartesi olacaktı rahim kalınlığım 8.3 dü normal ama Dr daha önce düşük yaptığım için 10 olmasını istiom dedi ondan geç oldu ama dediklerini zi duyunca rahatladım çok sagolun:KK15:

X