- 1 Mart 2014
- 424
- 248
Teşekkür ediyorum. bu süreci sürekli yatarak mı geçirdin? benim doğum 1 saat içinde oldu hiç birşey anlamadık. doğumdan 3 gün önce perinatolog prof ve kendi kadın doğum doktoruma kontrole gitmiştim hiç bir sorun yoktu. 3 gün sonra gece aniden rahim açıldı ve maalesef doğum oldu. bundan sonraki gebeliğinde 12. haftada dikiş atıcaz doğuma kadar sadece tuvalete kalkacaksın dedi doktor. inşallah sen vakitlice kucağına alırsın yaşadıklarım çok ağır geldi daha 2 hafta oldu.rabbim düşmanım dahil kimseye yaşatmasın inşallahBasiniz saolsun, allah ayni acilari gostermesin birdaha..
Bana da 25. Haftada rahim agzi yetmezligi var denilip dikis atilmisti. Dr herseye hazirlikli olun ya dogum baslayacak(bebeklerin yasamayacak) ya da istirahat halinde 37.haftayi gorursun demisti.
Ölüp ölüp dirildim. 24.Haftada gayet iyiydim oysaki. Acaba dr biseyim yokken dikis mi atti zorla diye de dusundum. Bazen Burdaki yorumlari gorunce de iyi ki de yapilmis diyorum.
Gercekten hamilelik sureci surprizlerle dolu, allah hepimizin yavrusunu kucagimiza almayi nasip etsin.,
Son düzenleme: