Dondurulmuş embriyo transferi için gün sayan lar,hadi bir araya toplanalim

Basiniz saolsun, allah ayni acilari gostermesin birdaha..
Bana da 25. Haftada rahim agzi yetmezligi var denilip dikis atilmisti. Dr herseye hazirlikli olun ya dogum baslayacak(bebeklerin yasamayacak) ya da istirahat halinde 37.haftayi gorursun demisti.
Ölüp ölüp dirildim. 24.Haftada gayet iyiydim oysaki. Acaba dr biseyim yokken dikis mi atti zorla diye de dusundum. Bazen Burdaki yorumlari gorunce de iyi ki de yapilmis diyorum.
Gercekten hamilelik sureci surprizlerle dolu, allah hepimizin yavrusunu kucagimiza almayi nasip etsin.,
Teşekkür ediyorum. bu süreci sürekli yatarak mı geçirdin? benim doğum 1 saat içinde oldu hiç birşey anlamadık. doğumdan 3 gün önce perinatolog prof ve kendi kadın doğum doktoruma kontrole gitmiştim hiç bir sorun yoktu. 3 gün sonra gece aniden rahim açıldı ve maalesef doğum oldu. bundan sonraki gebeliğinde 12. haftada dikiş atıcaz doğuma kadar sadece tuvalete kalkacaksın dedi doktor. inşallah sen vakitlice kucağına alırsın yaşadıklarım çok ağır geldi daha 2 hafta oldu.rabbim düşmanım dahil kimseye yaşatmasın inşallah

Son düzenleme:
Teşekkür ediyorum. bu süreci sürekli yatarak mı geçirdin? benim doğum 1 saat içinde oldu hiç birşey anlamadık. doğumdan 3 gün önce perinatolog prof ve kendi kadın doğum doktoruma kontrole gitmiştim hiç bir sorun yoktu. 3 gün sonra gece aniden rahim açıldı ve maalesef doğum oldu. bundan sonraki gebeliğinde 12. haftada dikiş atıcaz doğuma kadar sadece tuvalete kalkacaksın dedi doktor. inşallah sen vakitlice kucağına alırsın yaşadıklarım çok ağır geldi daha 2 hafta oldu.rabbim düşmanım dahil kimseye yaşatmasın inşallah
Ben normalde calisiyordum. 25.Haftada dr aniden dikis atti. Ozmn ise gitmiyim ben dedim( her gun 3 saat yol gidip geliyordum, aksam da 25 dk yol yuruyordum metro merdivenleri dahil in çık) dr işe gidebilirsin bisey olmaz dedi. Ama ben diretip dogum iznine kdr rapor aldim 1.5 ay. Temmuz_agustos sicaginda o kdr yol gecmek bilmiyordu. Iyiki de almisim. Ewdeydim hep ama gunluk islerimi yapabiliyordum yemek_bulasik makinasi_supurge.. yorulunca hemen yatiyordum. yataga bagimli olmadim hic.
Simdi ise hic birsey yapmiyorum, iyice agirlastim ikiz olunca da.
Dr cocuklardan icin gayet iyi dedi. Ben de prof. Perinataloga gidyrm. Konusunda deneyimli diye. Cok sukur bir sıkıntım yok. Sanirim bir daha hamile kalirsam bana da 12.haftalarda dikis atilacak. Bunye meselesiymis. Ilk hamilelikte olduysa yine oluyormus. 23._26. Haftalara gelmeden bilinmiyormus rahim agzi yetmizligi.

Kuzenim de tup bebek yaptirdi. Ikiz,ucuzleri hep dustuler. Surekli yatiyordu o. Kanamasi cok oluyordu. Dr u sadece wc icin ayaga kalk, duş icin de azaltarak yap demis. O surekli yatarak alabildi oglunu kucagina. Megerse rahim agzi yetmezligi varmis,bilememis dr u,en son dikis atmislar ve oldu. Yazik hep 4 aylik, 6 aylikken düstuler. O da cok bunalima girmisti. Simdi oglu 8 yasinda. Dr un bilgisi,tecrubesi cok onemli.
Dedigin gibi allah kimseye yasatmasin..
Allah im sana da tez zamanda saglikla kucagina alabilmeyi nasip etsin..

Ben normalde calisiyordum. 25.Haftada dr aniden dikis atti. Ozmn ise gitmiyim ben dedim( her gun 3 saat yol gidip geliyordum, aksam da 25 dk yol yuruyordum metro merdivenleri dahil in çık) dr işe gidebilirsin bisey olmaz dedi. Ama ben diretip dogum iznine kdr rapor aldim 1.5 ay. Temmuz_agustos sicaginda o kdr yol gecmek bilmiyordu. Iyiki de almisim. Ewdeydim hep ama gunluk islerimi yapabiliyordum yemek_bulasik makinasi_supurge.. yorulunca hemen yatiyordum. yataga bagimli olmadim hic.
Simdi ise hic birsey yapmiyorum, iyice agirlastim ikiz olunca da.
Dr cocuklardan icin gayet iyi dedi. Ben de prof. Perinataloga gidyrm. Konusunda deneyimli diye. Cok sukur bir sıkıntım yok. Sanirim bir daha hamile kalirsam bana da 12.haftalarda dikis atilacak. Bunye meselesiymis. Ilk hamilelikte olduysa yine oluyormus. 23._26. Haftalara gelmeden bilinmiyormus rahim agzi yetmizligi.

Kuzenim de tup bebek yaptirdi. Ikiz,ucuzleri hep dustuler. Surekli yatiyordu o. Kanamasi cok oluyordu. Dr u sadece wc icin ayaga kalk, duş icin de azaltarak yap demis. O surekli yatarak alabildi oglunu kucagina. Megerse rahim agzi yetmezligi varmis,bilememis dr u,en son dikis atmislar ve oldu. Yazik hep 4 aylik, 6 aylikken düstuler. O da cok bunalima girmisti. Simdi oglu 8 yasinda. Dr un bilgisi,tecrubesi cok onemli.
Dedigin gibi allah kimseye yasatmasin..
Allah im sana da tez zamanda saglikla kucagina alabilmeyi nasip etsin..
Allah bağışlasın ikizlerini inşallah. senin daha önce bir kaybın yok heralde anladığım kadarıyla. tüp bebekle mi ikiz hamile kaldın. bana doktorum bu rahim kesinlikle ikiz gebeliği taşıyamaz dedi. bende tüp Bebekle gebe kalmıştım

Dondurulmus embriyo transferi içinggün sayan kalmadimi, hiç bi benmi kaldım :)

Yarın transferim olacak benim gibi transfer bekleyen arakadaslar nerelerdesiniz

Rahim kalinligi icin takipteyim hersey yolunda giderse insallah bende gun sayiyorum kontrolum insallah guzel gecer rabbim butun umutla bekleyenleri bos cevirmesin insallah gunler gecmek bilmiyor

Rahim kalinligi icin takipteyim hersey yolunda giderse insallah bende gun sayiyorum kontrolum insallah guzel gecer rabbim butun umutla bekleyenleri bos cevirmesin insallah gunler gecmek bilmiyor

Aynen canim benim kontrolün geçen pazartesiye 11 ml imdi kalınlık ilaçlara crinone jel ve pruloton depot eklendi kaç ml olunca daha iyi oluyor Biliyor musun

11 se cok iyi degilmi zaten 9-12 arasi normal dahada kalinlasmasida iyi degil diye biliyorum benim 7 ydi yapilmadi

Bnde rahim kalınlığı için takipteyip:) geçen ay 8.5 du yapmadı 10 istiyorum dedi estrofem dozunu arttırdı ins bu sefer iyi olur

8.5 damı beğenmiyorlar allah yardımcımız olsun hepimizin ben bant falanda kullanmıstım ek olarak estrofemde artırılmıstı şimdi farklı tedavıye geçildi inşallah olur hüsran hüsran allahım isyan saymasın ama gücüm takatim kalmıyor bazen

merhabalar bende dondurulmuş embiriyo transferi için beklemedeyim,günde 3 defa estrofem kullanıyorum cumartesi kontrolum var

8.5 damı beğenmiyorlar allah yardımcımız olsun hepimizin ben bant falanda kullanmıstım ek olarak estrofemde artırılmıstı şimdi farklı tedavıye geçildi inşallah olur hüsran hüsran allahım isyan saymasın ama gücüm takatim kalmıyor bazen
Evet 8.5 du yapmadı daha önce kürtaj olmuştum boş gebelikten o yüzden herseyin iyi olmasını istiyorum dedi ne bilim rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür ins bn estrofemi 6 gün günde u kere 7 gün günde 4 kere kullan dedi ins kalınması busefer senin bant ve estrofem kullandiginda kaç oldu rahmin bana hiç bant vermedi

Evet 8.5 du yapmadı daha önce kürtaj olmuştum boş gebelikten o yüzden herseyin iyi olmasını istiyorum dedi ne bilim rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür ins bn estrofemi 6 gün günde u kere 7 gün günde 4 kere kullan dedi ins kalınması busefer senin bant ve estrofem kullandiginda kaç oldu rahmin bana hiç bant vermedi
ne estrofemle ne clımera patch yama bantlarıyla 6.5 u gecmedı malesef sımdıde farklı tedavım vıagra bıle kullanıyorum bır umıt ıste hayırlısı inşallah

E="mina33, post: 43453897, member: 457324"]merhaba canım bende transfer için gün sayıyorum...[/QUOTE]
Canim bende biraz önce aldım geldim kizanimi yoldayım hatta Rabbim rast getirsin denk getirsin hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

E="mina33, post: 43453897, member: 457324"]merhaba canım bende transfer için gün sayıyorum...
Canim bende biraz önce aldım geldim kizanimi yoldayım hatta Rabbim rast getirsin denk getirsin hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin[/QUOTE]
Rabbim ayırmasın tamamına erdirsin inşallah

ne estrofemle ne clımera patch yama bantlarıyla 6.5 u gecmedı malesef sımdıde farklı tedavım vıagra bıle kullanıyorum bır umıt ıste hayırlısı inşallah
Canim ya nar ye bol bol suan mevsimi inşallah hersey iyi olur Rabbim biliyor doğru zamanı biz ne yapsak o istemezse olmaz ins en kisa zaman da kucagimiza alırız evlatlarimizi

doğru söylüyosun yeri zamanı vardır elbet tşk ederim nara tekrar basladım dün kendim sıktım bu sefer markettekınden daha guzel oldu şifa olur inşallah :))

Arkadaşlar iyi akşamlar benimde 15,5 aylık oglum ve bir ad dondurulmuş embriyom var simdi ikinci bebeği düşünüyoruz ama bizim embriyolar cok kaliteli değildi ancak iki tane sağlıklı buldular biri iyi 3.gun transfer edildi oglum oldu sukur diğeri daha düşük ve hemen dondurdu dr 2. Gun sizce tutar mı?pek ümidim yok açıkcası ama olsun cok istiyorum korkuyorum da.sizden bilgi almak istiyorum

X