Dondurulmuş embriyo transferi için gün sayan lar,hadi bir araya toplanalim

Arkadaşlar iyi akşamlar benimde 15,5 aylık oglum ve bir ad dondurulmuş embriyom var simdi ikinci bebeği düşünüyoruz ama bizim embriyolar cok kaliteli değildi ancak iki tane sağlıklı buldular biri iyi 3.gun transfer edildi oglum oldu sukur diğeri daha düşük ve hemen dondurdu dr 2. Gun sizce tutar mı?pek ümidim yok açıkcası ama olsun cok istiyorum korkuyorum da.sizden bilgi almak istiyorum
Benim 4 tane 5. Gün embriyosu tutmadı canım.. Senin 3. Gün embriyosu tutmuş. Hiç belli olmaz canım Allah bilir

Merhaba benimde 1.12.2015 kontrolüm var,transfer günüm belli olacak .günde 3 estoferm alıyorum,

Mrh.ben de dondurulmuşlar için hazırlığa başlayanım.bir kızım var. ilk tüp bebek denememdi herşey yolunda gitti.şimdi 17 aylık.kardeş zamanı.tahmini transfer tarihim 4 ocak 2016. Çok heyecanlıyım ve merak içindeyim.

Selam arkadaslar sali gunu bnmde transferim var neler yapmamiz gerekiyor onerilerinize ihtiyacim var

şimdi şöyle söyleyim ben 02/12/2016 da 1 adet estrofem ile dondurulmuş embrıo tedavisine başladım 07/12/2016 kontrole gittim rahim kalınlığı 9 du ve 15 aralığa randevu verdi ve 07/12/2016 da estrofem sabah akşam iç dedi pazar günü 3 adete çıkar dedi haftaya gidene kadar çok kalınlaşmazmı bilemedimki bide ben şuan sadece estrofem kullanıyorum başka ne ilaç kullanıcam ve ilaçlar nedir bile n varmı

şimdi şöyle söyleyim ben 02/12/2016 da 1 adet estrofem ile dondurulmuş embrıo tedavisine başladım 07/12/2016 kontrole gittim rahim kalınlığı 9 du ve 15 aralığa randevu verdi ve 07/12/2016 da estrofem sabah akşam iç dedi pazar günü 3 adete çıkar dedi haftaya gidene kadar çok kalınlaşmazmı bilemedimki bide ben şuan sadece estrofem kullanıyorum başka ne ilaç kullanıcam ve ilaçlar nedir bile n varmı
Canim 9 iyi bi kalınlık endişe etme bnm ki de oyleydi bnm ki de donmus embriyoydu bn günde 3 kere kullaniodum transferdn önce . Bide transferden 5 gün önce progestan iğne hergün . Crinone jel kullanmaya baslatmisti dr ve transferden sonra da bunlara devam edildi ta ki bebek tutup ta 12.hafta ya kadar . Canm çok şükür bn bebegimi kucağıma aldım rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

ay inşallah siz transfere girerken kalınlık kaçtı sizin kidemi dondurulmuştur.
eylülde taze embrio ile negatif aldım ama hiç yatmadım eşim yatırmadı doktor il günden yarım saatlik yürüyüş verdiği için tutunamadı bebeklerim

ay inşallah siz transfere girerken kalınlık kaçtı sizin kidemi dondurulmuştur.
eylülde taze embrio ile negatif aldım ama hiç yatmadım eşim yatırmadı doktor il günden yarım saatlik yürüyüş verdiği için tutunamadı bebeklerim
Canm o kadar estrofem kullandım değişmedi yine 9 a yakindi transferden 1 hafta önce . Transfere girerken ölcmedi

Evet dondurulmuş bizim ki de .ilk günden yarım saat yürüyüş mu yuhhh keşke sen yurumeseydin. Hayılısı inşallah bu sefer tutar

yürüyüş yapmadım tabi ama hiç yatamadım yatırmadı eşim ertesi gün yemek yapmaya başladım bu doktorum ilk 2 3 gün istirihat diyo yemek ve wc için kal dedi o arada yürüyüşünü yapmış olursun arada kalk gez ama istirihat modunda ol dedi

yürüyüş yapmadım tabi ama hiç yatamadım yatırmadı eşim ertesi gün yemek yapmaya başladım bu doktorum ilk 2 3 gün istirihat diyo yemek ve wc için kal dedi o arada yürüyüşünü yapmış olursun arada kalk gez ama istirihat modunda ol dedi
Crinone jel sürdüğünde 5 dk falan evin içinde yavaş yavaş yürüsen ilac iyice yerkessin diyr yeter

cnm istersen telden yada whatsapdan konuşuruz tecrübelerine ihtiyacım var :) 0546 249 64 06

Merheba.ben yeni tup bebek tedavisu taptirdim ve sonuc negatifIki tane dondurulmus embrionum var.o tutarmi?onu ne zaman yaptira bilirim?

X