- 12 Kasım 2014
- 105
- 70
- 43
merhaba canım.öncelikle çok geçmiş olsun diyorum.rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah:)ben de senin gibi aynısını yaşadım.ilki tuttu..ne sevindik..rabbim dedim kavuştum bebeğime..8.haftada kontrole gittiğimde bebeğimin kalbi durmuş sağlıksız bebekler kendi kendini sonlandırıyormuş.kürtaj oldum..eğer işim olmasa herhalde kafayı yerdim.aralık 2014 kürtaj oldum.arefe günü dondurulmuşlarım var deneyeceğim..rabbim öncelikle hayırlısını nasip etsin diyorum..elden birşey gelmiyor..bu sefer ilki kadar heycanlanmıyorum..olup kaybetmenin acısı da bir farklı oluyorumuş.hele bir de kalp atışını duyup kaybettikten sonra..3 dondurulmuşum var.bakacaklar eğer 2 tane sağlıklı kalırsa ikisini de koyacaklar.bu sefer kendi ailemden başka kimseye söylemedim.eşimin tarafına bile..çünkü hamile kalıp kaybedince herkes arayınca daha bir sinirlerim bozuluyor..bu sefer dersimi aldım.3 ayı atlatmadan kimseye söylemeyi düşünmüyorum.aslında kendi kendime söz vermiştim.siteye de girmeyeceğim diye..çünkü okudukça daha çok heyecanlanıyorum.yine dayanamadım girdim:)Benim ilk transferim hemen tuttu. Kuzumu 8. haftada kaybettim, kalbi durdu... Kendi düşmediği için kürtaj oldum. Çok çok çok üzgünüm... Eylül ekim gibi ruh halim toparlanırsa dondurulmuş ikizlerimle deneyeceğim, çözülürken bi sorun olursa diye çok korkuyorum. Transferden ne kadar önce çözüyorlar? Bir de arkadaşlar eylülde transfer olacaksa ağustosta kontrole gitmem lazım değil mi? Kist mist varsa halledilsin diye?
senin soruna gelince canım, hangi ay deneyeceksen adetin 1 veya 2.günü arıyorsun.dondurulmuşum var diyorsun.onlar sana randevu yazıyor.dondurulmuş olduğu için iğne yok..ben estrofem, folik asit ve şimdi başladığım crionel jel var..rahim kalınlığına baktıktan sonra en uygun günde transferini yapacaklardır.hakkında hayırlısı inşallah..rabbim gönlüne göre versin.