Dondurulmuş embriyo transferi için gün sayan lar,hadi bir araya toplanalim

Ayy bebişlerimiz 2iz olsun en önemli olan saglıklı olsunnnn 2016 süper anneleri olucaz insallahhh yurtdısında koyuyorlar ıs cogul gebelik olsn diye Ama. Bizde sanıyorum yasakmıs yasal degil 1tane koyuyorlarmıs devlet yasakladı belli yasın üstündekilere cogul oluyormus
Diyorum ya CNm yaklaşık 1 yıldır uğraşıyorum ve 4 aydır her kontrolümde söylüyoruz doktora hayır dıyo Vurcam agzının üstüne koy ıkıyı dıycen :KK70:

Diyorum ya CNm yaklaşık 1 yıldır uğraşıyorum ve 4 aydır her kontrolümde söylüyoruz doktora hayır dıyo Vurcam agzının üstüne koy ıkıyı dıycen :KK70:
Hahahahahah :)) olsun bebişim olsunda minnaklarımız kıymetlilerimizzzz saglıklı olsun.

ya kasıklarım ağrıo.....dondurulmuşu beklerken sakı kendılığınden hamıle kalacam gbı kasıklarda batma var ya...bı mucize olur yaaa

Ağrın başladıysa olursun mi kaç güne kesin
cnm 30 güne bır oluom ama yuzumde him sıvılce çıkmadı normalde bugun olmam lazımddı adet..ama hep yuzumde sıvılce çıkardı çıkmadı..benı şüpelendren kasıklarımda iğne batması gögülerde dolgunluk bıde baş dönmesı oldu ..iştahım arttı..bilmiom ya dondurulmuşu beklerken hamıle mı ollacam yoksa mucize olur ama hiiç sanmıorm hayırlısı bakalımmm

cnm 30 güne bır oluom ama yuzumde him sıvılce çıkmadı normalde bugun olmam lazımddı adet..ama hep yuzumde sıvılce çıkardı çıkmadı..benı şüpelendren kasıklarımda iğne batması gögülerde dolgunluk bıde baş dönmesı oldu ..iştahım arttı..bilmiom ya dondurulmuşu beklerken hamıle mı ollacam yoksa mucize olur ama hiiç sanmıorm hayırlısı bakalımmm
Olur neden Olmasın ki test yapıp denesene bi

X