Dondurulmuş embriyo transferi için gün sayan lar,hadi bir araya toplanalim

Aynen valla 2 tane koydurdum ben rica ettim :) sende öyle yap arkadaşım :)
:) tamam transferden sonra 5 günde ankarada kalcam orduevinde falan.bu sefer kasmayacağım valla kendimi.alacağım raporu keyfime bakacağım :) sen ne zaman gidiyorsun canım keseyi görmeye

:) tamam transferden sonra 5 günde ankarada kalcam orduevinde falan.bu sefer kasmayacağım valla kendimi.alacağım raporu keyfime bakacağım :) sen ne zaman gidiyorsun canım keseyi görmeye
Heh şöyle bak keyfine :) Çok keyifli ol zaten bebislerin enerji verecek sana :) hatta şımart kendini sevimli pijamalar al mesela:)güzel enerji veriyor :) veee tabikide beni haberdar et :)
Pazartesi randevum canım bakalım tek kese mi iki kese mi:)

:) ayy inşallah güzel haberler veririm. seninde Allah gönlüne göre verir inşallah.düşünsene yaaa evde iki kişiyken 8 ay sonra 4 kişilik bir aile olacaksınız

:) ayy inşallah güzel haberler veririm. seninde Allah gönlüne göre verir inşallah.düşünsene yaaa evde iki kişiyken 8 ay sonra 4 kişilik bir aile olacaksınız
Ya canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin :) ama çok heyecanlı tabi :)inşallah seninde ikiz tutar insallah:)

7.günümdeyim sona yaklaşıyorum salı büyük gün inşAllah Allahım hamile arkadaşlarımıza bebeklerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bizlerede müjdeli haberi almayı

7.günümdeyim sona yaklaşıyorum salı büyük gün inşAllah Allahım hamile arkadaşlarımıza bebeklerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bizlerede müjdeli haberi almayı
Ayy canım çok az kalmış var hiç bi değişiklik farkettigin

Ayy canım çok az kalmış var hiç bi değişiklik farkettigin
Karnımın altına bazen bir sancı giriyor bazende dizime ağrı saplanıyor gibi.psikolojikmi bebişmi artık Rabbim bilir.sen ne alemdesin nasıl gidiyor annelik

Karnımın altına bazen bir sancı giriyor bazende dizime ağrı saplanıyor gibi.psikolojikmi bebişmi artık Rabbim bilir.sen ne alemdesin nasıl gidiyor annelik
Bebisin belirtileridir inşallah :) Valla canım elle tutulur birsey yok,pazsrtesiyi bekliyorum inşallah kese yada keseleri görürüm..Sadece kanda ogrenmekle bitmiyormus o kadar çok sürec var ki...Kese olacak mı kalp atışını duyacak miyim vs vs hep bir kaygı iste

Günaydınn kızlar)
Ee yokmu yeni haberler.benim son 1 yarın ak koyun kara koyun belli olcak gazım dışında hiçbir ağrı yok serenci bugün kese görceksin hayırlı haberlerini bekliyoruzzz

Günaydınn kızlar)
Ee yokmu yeni haberler.benim son 1 yarın ak koyun kara koyun belli olcak gazım dışında hiçbir ağrı yok serenci bugün kese görceksin hayırlı haberlerini bekliyoruzzz
Canimm Günaydın ay çok heyecanlı son bir gün:) valla tebrik ediyorum öncelikle gününün dolmasini bekleyebildigin için...O gaz bendede hep vardı valla sonuç pozitif :)
Sorma canım ya bugün heyecan dorukta valla

8. gün 151 mi çıkmıştı ? ikiz mi yaaa aslında çok sempatik ama ben iki tane koydurmaya korkuyorum , bazende diyorum ikiz çok tatlı olur işte bilemedim sanki hemen ikiside tutacakmış gibi plan yapıyoruz

kızlar Merhaba. bende 24 nisan Cuma günü dondurulmuş transfer yaptırdım. ikinci denememiz ilkini 20 martta transfer etmişlerdi ama olmadı. bunda da iki adet beşinci gün embriyosu transfer ettiler. transferden sonra 1.5 saat yattım hastanede sonrasında hiç yatmadım bugün işe bile başladım.ilkinde rapor alıp yatmıştım ama yatmayla alakası yokmuş anladım ki. inşallah güzel sonuçlar alırız erken biliyorum ama belirti arıyorum sürekli kendimde.sizde varmı belirti vs

serenci naptın canım.ben dayanamayıp test yaptım idrar ama negatif çıktı bugün 9.günüm galiba gene olmadı

8. gün 151 mi çıkmıştı ? ikiz mi yaaa aslında çok sempatik ama ben iki tane koydurmaya korkuyorum , bazende diyorum ikiz çok tatlı olur işte bilemedim sanki hemen ikiside tutacakmış gibi plan yapıyoruz
Sağol canim,valla benimde en çok korktuğum şey çoğul gebelik ti,ve sırf bu yüzden asilamadan tüp e döndük...ilk tutmadı zaten.Ama bugün keseyi görmeye gittik, ilk önce tek kese dedi içim sizladi ikinci nerde diye,sonra diğerinide gördü :)yani hani istemiyordum dedim güldüm halime :)Ama kendimi daha güçlü hissediyorum :)

Merhaba canım hayırlı olsun insallah :)benimde 2 adet 5.gün embriyosu ikiside tuttu :) Zaten aynı gün veya ertesi gün tutunuyormus,bende ilk akşamdan itibaren gaz vardı çok fazla,Kasigimda ara ara iğne batar gibi oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…