Dondurulmuş embriyo Pgt gönderen var mı ? Ve bu işlemin zarar verdiğini okudum bir kaç blogta

Kalbinizdekini kucağınıza nasip etsin inşallah Rabbim benim 7 tane olunca değerlendirme fikri cazip geliyor ne yapacağım bilmiyorum yaa

Bende derin endoluyum yumurta rezervim ne durumda baktırmadım Rabbim gönlümüze göre versin inşallah

Bende derin endoluyum yumurta rezervim ne durumda baktırmadım Rabbim gönlümüze göre versin inşallah
Benim de son evre malesef. Zamanla yarisiyormusum hissim cok artti ozellikle tedaviye baslayinca o sebeple. Korkudan eylulden beri amh ya baktirmadim bile artik

Kalbinizdekini kucağınıza nasip etsin inşallah Rabbim benim 7 tane olunca değerlendirme fikri cazip geliyor ne yapacağım bilmiyorum yaa
Amın hepımız için , bakın genetıkde 350 dollar zaten bır tanesı ayrı bıopsı parasıda var malıyyetlı biraz , doktorlar karar verın

Merhaba benimde 11 adet dondurulmuş 5.gün embriyom olmasına rağmen pgt ye taze embriyo gönderdik. Embriyoyu çözdür numune al tekrar dondur transfer aşamasında tekrar çözdür derken embriyo bozulabiliyormuş. Teste gidene numunenin sonucu sağlıklı geliyor ama geride kalan embriyo aslında bozulmuş olabiliyor o yüzden tutmamama ihtimali olabiliyormuş. Tabi bu bir ihtimal hiçbir sorun olmayada bilir. Ama geride kalan embriyolarınızın sağlıksız olabileceği kanısına nerden vardı doktorunuz anlam veremedim.

Evet bu söylediklerinizi okuduğum için sordum açıkçası baştan başlamak hem maddi hem manevi olarak çok yorucu bir süreç oluyor diye var olanı gönderelim diye düşündük eşimle. Doktorumun neden baştan başlayalım dediğine bizde anlam veremedik daha çözülmeden sağlıksız olduğunu nasıl söylüyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…