Amın canım qmın çok zor süreçler evet kalıte baya düşüyor , birde masraf zaten genetık , bende o yuzde 3 embryonumu imha etdım sıfırda yapdım opu şukur şu an genetıklı 2 embryonum var şubatda transfer olcam
Doktorumuzla ortak kararimizdi bir opu daha yaptirmak. Doktorum daha kaliteli embriyo bulmaktan ve saglikli embriyo sayisini cogaltip elimizi guclendirmekten yana kullandi oyunu. Ben de kenarda en azindan negatifi gorursem bile,bir iki tane daha embriyomun varligiyla daha iyi hissederim diye dusundum. Cunku endometriozisim var, rezervim yasimdan bagimsiz hizli dusuyor. Ne kadar erken yasta toplatabilirsem kar gibi geldi
Benim de son evre malesef. Zamanla yarisiyormusum hissim cok artti ozellikle tedaviye baslayinca o sebeple. Korkudan eylulden beri amh ya baktirmadim bile artik
Merhaba benimde 11 adet dondurulmuş 5.gün embriyom olmasına rağmen pgt ye taze embriyo gönderdik. Embriyoyu çözdür numune al tekrar dondur transfer aşamasında tekrar çözdür derken embriyo bozulabiliyormuş. Teste gidene numunenin sonucu sağlıklı geliyor ama geride kalan embriyo aslında bozulmuş olabiliyor o yüzden tutmamama ihtimali olabiliyormuş. Tabi bu bir ihtimal hiçbir sorun olmayada bilir. Ama geride kalan embriyolarınızın sağlıksız olabileceği kanısına nerden vardı doktorunuz anlam veremedim.
Merhaba benimde 11 adet dondurulmuş 5.gün embriyom olmasına rağmen pgt ye taze embriyo gönderdik. Embriyoyu çözdür numune al tekrar dondur transfer aşamasında tekrar çözdür derken embriyo bozulabiliyormuş. Teste gidene numunenin sonucu sağlıklı geliyor ama geride kalan embriyo aslında bozulmuş olabiliyor o yüzden tutmamama ihtimali olabiliyormuş. Tabi bu bir ihtimal hiçbir sorun olmayada bilir. Ama geride kalan embriyolarınızın sağlıksız olabileceği kanısına nerden vardı doktorunuz anlam veremedim.
Evet bu söylediklerinizi okuduğum için sordum açıkçası baştan başlamak hem maddi hem manevi olarak çok yorucu bir süreç oluyor diye var olanı gönderelim diye düşündük eşimle. Doktorumun neden baştan başlayalım dediğine bizde anlam veremedik daha çözülmeden sağlıksız olduğunu nasıl söylüyor anlamıyorum