Kızlar merhaba 3 tüp bebek transferi 1 kimyasal gebelik ve diğer bebeğimde 6cı haftadan sonra gelişimi durdu kalan 7 tane embriyom var 3 tanesi 6. Gün 4 taneside 5. Gün embriyosu. Doktorum baştan başlayalım bu kalanlarda sağlıksızdır dedi ama ben bu sürece en baştan başlayabilecek gücü kendimde görmüyorum. Kalan embriyoları Pgt göndermek istiyorum. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dondurulmuş embriyo Pgt gönderen var mı ? Ve bu işlemin zarar verdiğini okudum bir kaç blogta
- Konu Sahibi skytokyo
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sağlıkla büyüsün inşallah siiznde dondurulmuş embriyo muydu acabaMerhaba bizimde embriyolarımıza pgt yapıldı ve o şekilde gebe kaldım bebeğim şu an kucağımda ve sağlıklı. Pgt bi çok kişi yaptırıyor bence bi zararı yoktur yaptırın derim
Kızlar merhaba 3 tüp bebek transferi 1 kimyasal gebelik ve diğer bebeğimde 6cı haftadan sonra gelişimi durdu kalan 7 tane embriyom var 3 tanesi 6. Gün 4 taneside 5. Gün embriyosu. Doktorum baştan başlayalım bu kalanlarda sağlıksızdır dedi ama ben bu sürece en baştan başlayabilecek gücü kendimde görmüyorum. Kalan embriyoları Pgt göndermek istiyorum. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var
Benim nisanda dondurulmuş embriyolarıma pgt yapıldı. Şükür ilk seferde tuttu ve bir aylık olduk bile
Amin inşallah evet 5. Gün emriyosuydu. Sizin embriyo sayınızda iyi sağlıklı olan mutlaka vardır inşallahSağlıkla büyüsün inşallah siiznde dondurulmuş embriyo muydu acaba
çok sevindim sağlıkla büyütün inşallah benim 2 sene önce toplama oldu kalanları yaptırmak istiyorum kayıplarla sonuçlandığı için çözülüp tekrar dondurmak sorun olur gibi videolar izledim o yüzden danışmak istedimBenim nisanda dondurulmuş embriyolarıma pgt yapıldı. Şükür ilk seferde tuttu ve bir aylık olduk bile
İnşallah peki sizce kaç tanesini göndermeliyimAmin inşallah evet 5. Gün emriyosuydu. Sizin embriyo sayınızda iyi sağlıklı olan mutlaka vardır inşallah
- 5 Ağustos 2016
- 1.257
- 1.710
- 133
Dondurulmuş 4 embriyoma pgt yaptırdık . 3 ü sağlıklı geldi 1 i sağlıklı değildi . 2 si transfer oldu . Allah’ımın izni ile hamileyim . Kızım da tüp bebek onda pgt yaptırmamıştık . Çok şükür sağlıkla doğdu . Geçen sene 1 transferim var tutar gibi oldu düştü değerim. Doktorum önerdi bazen sağlıksız olursa düşebiliyor diye . Embriyoloğumuzla o zaman görüşmüştük . Şöyle söylemişti bazen evli olmayanlar yumurtalarını donduruyor . Evlendiklerinde onları çözüp embriyoya ulaşınca tekrar donduruyoruz . Hatta böyle yapıp çözüp pgt ye gönderip tekrar dondurduklarımız var demişti . Endişe etmeyin demişti . Çok yapılan bir yöntem sanki .Kızlar merhaba 3 tüp bebek transferi 1 kimyasal gebelik ve diğer bebeğimde 6cı haftadan sonra gelişimi durdu kalan 7 tane embriyom var 3 tanesi 6. Gün 4 taneside 5. Gün embriyosu. Doktorum baştan başlayalım bu kalanlarda sağlıksızdır dedi ama ben bu sürece en baştan başlayabilecek gücü kendimde görmüyorum. Kalan embriyoları Pgt göndermek istiyorum. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var
Bilgileriniz için çok teşekkür ederim sağlıkla büyüsün inşallah miniğiniz. İkiside tuttu mu sizinDondurulmuş 4 embriyoma pgt yaptırdık . 3 ü sağlıklı geldi 1 i sağlıklı değildi . 2 si transfer oldu . Allah’ımın izni ile hamileyim . Kızım da tüp bebek onda pgt yaptırmamıştık . Çok şükür sağlıkla doğdu . Geçen sene 1 transferim var tutar gibi oldu düştü değerim. Doktorum önerdi bazen sağlıksız olursa düşebiliyor diye . Embriyoloğumuzla o zaman görüşmüştük . Şöyle söylemişti bazen evli olmayanlar yumurtalarını donduruyor . Evlendiklerinde onları çözüp embriyoya ulaşınca tekrar donduruyoruz . Hatta böyle yapıp çözüp pgt ye gönderip tekrar dondurduklarımız var demişti . Endişe etmeyin demişti . Çok yapılan bir yöntem sanki .
- 14 Aralık 2024
- 384
- 204
- 18
- 31
Merhaba, biyopsi alinmadan dondurulmus embriyolari cozdurup tekrar dondurup sonra transfer ederken bozulma riski olusabiliyor demisti bize embriyolog. Biz de o yuzden besinci gune ulastiklarinda donmadan biyopsi almalarini istemistik. Oyle gittiler pgt ye. Doktorunuzun soylemi de tartismaya acik bence ama ya iclerinde saglikli olan embriyolariniz varsa yani bence embriyologunuzla tekrar bir olasi riskleri konusup baktirin ya da sifirdan yumurta toplama yaptirabilirsiniz rezerv sorununuz vs yoksa sizin icin bu kolay bir işse yani.
Baştan başlamak inanın hem maddi hem manevi olarak çok tüketecek. Pgt ile biraz daha garanti sonuç olduğu için bu yönteme başvuralım istiyoruzMerhaba, biyopsi alinmadan dondurulmus embriyolari cozdurup tekrar dondurup sonra transfer ederken bozulma riski olusabiliyor demisti bize embriyolog. Biz de o yuzden besinci gune ulastiklarinda donmadan biyopsi almalarini istemistik. Oyle gittiler pgt ye. Doktorunuzun soylemi de tartismaya acik bence ama ya iclerinde saglikli olan embriyolariniz varsa yani bence embriyologunuzla tekrar bir olasi riskleri konusup baktirin ya da sifirdan yumurta toplama yaptirabilirsiniz rezerv sorununuz vs yoksa sizin icin bu kolay bir işse yani.
- 14 Aralık 2024
- 384
- 204
- 18
- 31
Cok haklisiniz cok yorucu surecler. Ben en bastan basliyorum allah kismet ederse, transfer olmadan bir kez daha opu yaptiracagim. Cunku genetigi saglikli bir embriyom kaldi elimde :)
Baştan başlamak inanın hem maddi hem manevi olarak çok tüketecek. Pgt ile biraz daha garanti sonuç olduğu için bu yönteme başvuralım istiyoruz
- 5 Ağustos 2016
- 1.257
- 1.710
- 133
Evet çok şükür Allah bu yolda emek sarfedenlere hayırlısı ile nasip etsin . Tüm süreçleri zor . İnşallah sizde hayırlı olacak karara varırsınız . Neyi seçerseniz kolaylıkla olmasını diliyorumBilgileriniz için çok teşekkür ederim sağlıkla büyüsün inşallah miniğiniz. İkiside tuttu mu sizin
- 5 Ağustos 2016
- 1.257
- 1.710
- 133
Allahım size de hayırlı kolaylıklar nasip etsinCok haklisiniz cok yorucu surecler. Ben en bastan basliyorum allah kismet ederse, transfer olmadan bir kez daha opu yaptiracagim. Cunku genetigi saglikli bir embriyom kaldi elimde :)
- 14 Aralık 2024
- 384
- 204
- 18
- 31
Allah razi olsun tesekkurlerAllahım size de hayırlı kolaylıklar nasip etsin
Bende ilk kimysal 2 cı negatıf olunca 3 dındurlmuş vardı ama doktor onu kullanmadı sıfırda opu yapıb taze yolladık genetıye , dondurlmuş zaten aç bıopsı al yıne dondur transferde bır daha aç kalıtesı gidiyomuş genetıkde gelse bile dında açılca daKızlar merhaba 3 tüp bebek transferi 1 kimyasal gebelik ve diğer bebeğimde 6cı haftadan sonra gelişimi durdu kalan 7 tane embriyom var 3 tanesi 6. Gün 4 taneside 5. Gün embriyosu. Doktorum baştan başlayalım bu kalanlarda sağlıksızdır dedi ama ben bu sürece en baştan başlayabilecek gücü kendimde görmüyorum. Kalan embriyoları Pgt göndermek istiyorum. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var
Onu transfer ettirmek istemediniz miCok haklisiniz cok yorucu surecler. Ben en bastan basliyorum allah kismet ederse, transfer olmadan bir kez daha opu yaptiracagim. Cunku genetigi saglikli bir embriyom kaldi elimde :)
Bunu okumuştum o yüzden çok kararsız kaldım ah bizlere sabırlar versin Allah inşallahBende ilk kimysal 2 cı negatıf olunca 3 dındurlmuş vardı ama doktor onu kullanmadı sıfırda opu yapıb taze yolladık genetıye , dondurlmuş zaten aç bıopsı al yıne dondur transferde bır daha aç kalıtesı gidiyomuş genetıkde gelse bile dında açılca da
- 14 Aralık 2024
- 384
- 204
- 18
- 31
Doktorumuzla ortak kararimizdi bir opu daha yaptirmak. Doktorum daha kaliteli embriyo bulmaktan ve saglikli embriyo sayisini cogaltip elimizi guclendirmekten yana kullandi oyunu. Ben de kenarda en azindan negatifi gorursem bile,bir iki tane daha embriyomun varligiyla daha iyi hissederim diye dusundum. Cunku endometriozisim var, rezervim yasimdan bagimsiz hizli dusuyor. Ne kadar erken yasta toplatabilirsem kar gibi geldiOnu transfer ettirmek istemediniz mi
Amın canım qmın çok zor süreçler evet kalıte baya düşüyor , birde masraf zaten genetık , bende o yuzde 3 embryonumu imha etdım sıfırda yapdım opu şukur şu an genetıklı 2 embryonum var şubatda transfer olcamBunu okumuştum o yüzden çok kararsız kaldım ah bizlere sabırlar versin Allah inşallah