Dondurulmuş Embriyo İle Tüp Bebek Yapanlar

rubbyT

♕ إله
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2022
881
1.109
Merhaba, ben 1 buçuk senedir bebek sahibi olmak istiyorum ama olmadı. Aşılama yerine direk tüp bebek yapmaya karar verdik yüzde olarak daha yüksek. Yaşım 30 olduğu için daha hızlı sonuç almak istedik. Tabii ki öncelikle Allah'ın izniyle🤲🏻 Benim sürecim toplamda 3 ay sürdü. Doktorla görüştük ilaçlara başladık. Yumurta toplandı sonuçta 2 tane donduruldu. Ve 1 tanesi çözdürülüp 2 gün önce transfer oldu. Dondurulup transfer olması arasında 1 regli bekleyebildim. Bugün 3. Günü ve hafif koyu leke geliyor ama başka bir his yok. Sizde durumlar nasıldı yeni güncel bilgilerle paylaşalım sürecimizi. Herkese rabbim hayırlı evlat versin aratmasın inşaAllah🤲🏻

Bende hiç lekelenme olmadı ama lekelenme (kahve veya açık pembe) pozitif sonuca yorumlanıyor. Yerleşme kanaması olarak geçiyor.

Umarım hayırlısıyla, sağlıkla pozitif sonucu görürsünüz. 🥰🙏
Merhaba, ben 1 buçuk senedir bebek sahibi olmak istiyorum ama olmadı. Aşılama yerine direk tüp bebek yapmaya karar verdik yüzde olarak daha yüksek. Yaşım 30 olduğu için daha hızlı sonuç almak istedik. Tabii ki öncelikle Allah'ın izniyle🤲🏻 Benim sürecim toplamda 3 ay sürdü. Doktorla görüştük ilaçlara başladık. Yumurta toplandı sonuçta 2 tane donduruldu. Ve 1 tanesi çözdürülüp 2 gün önce transfer oldu. Dondurulup transfer olması arasında 1 regli bekleyebildim. Bugün 3. Günü ve hafif koyu leke geliyor ama başka bir his yok. Sizde durumlar nasıldı yeni güncel bilgilerle paylaşalım sürecimizi. Herkese rabbim hayırlı evlat versin aratmasın inşaAllah🤲🏻

Çok çok teşekkür ederim umarım öyle olur tüm kalbimle istiyorum ve dua ediyorum. Siz bebek bekliyorsunuz veya bebeğiniz oldu sanırım. Doğmadıysa sağlıkla kucağınıza almanızı doğduysa sağlıkla büyütmenizi gönülden dilerim🌻🧡

Benimde dondurulmuş 5. Gün 2 embriyo transferim oldu 2 kez yumurta toplandi son yumurta toplamam Ekim ayındaydi Kasım ayının sonunda histereskopi yapıldı çizik atıldı Ocak 17 de transferim oldu. Bugün 10. Günüm test günüm akşama test vereceğim kanama filan olmadı sadece transferin ertesi gun,3.gunu,7 günü ve bugün kasık ağrım oldu o kadar birde kasık tarafım çok şişti. Benimde duyduğum koyu leke ve açık renk leke iyiye işaret derler embriyoda genelde 3. Gün tutunmaya başlıyormuş ve 5. Günde tamamen tutunup 6. Gün beta HCG salgiliyormuş diye okumuştum.

Benim bir kez çok az bi leke geldi onun dışında bi his yok umarım iyiye işaret olur. Sizin için dua edicem inşallah rabbim size güzel haberler versin mucizenize ulaşın bizimle paylaşırsanız mutlu oluruz birbirimize edeceğimiz dua çok kıymetli🤲🏻

Merhabalar. Benim en son ki transfer sonrası ilk defa lekelenmem oldu, bir de aşırı yoğun bel ağrısı. Daha öncekiler de yaşamamıştım. Testi pozitif çıktı doktorum bunların tutunma belirtisi olduğunu söyledi. İnşallah sizinde öyledir.

Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim🌻 Benim regli dönemim aynı zamanda bir kaç güne olmam gerekiyor omlarında belirtisi olabilir mi her şey karıştı umarım hepimiz için mutlu haberler aldığımız günler olur

Çok çok teşekkür ederim umarım öyle olur tüm kalbimle istiyorum ve dua ediyorum. Siz bebek bekliyorsunuz veya bebeğiniz oldu sanırım. Doğmadıysa sağlıkla kucağınıza almanızı doğduysa sağlıkla büyütmenizi gönülden dilerim🌻🧡
Çok teşekkür ederim. 🙏🥰 darısı bu yolda emek veren tüm kadınların başına 🌸

Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim🌻 Benim regli dönemim aynı zamanda bir kaç güne olmam gerekiyor omlarında belirtisi olabilir mi her şey karıştı umarım hepimiz için mutlu haberler aldığımız günler olur
Regli belirtisi olması imkansız progestaan hormonu alıyorsundur o yüzden bırakmadan regli olamazsın anca kullandığımız ilaçların yan etkisi diyebiliriz bunlara

Evet Progestan alıyorum fitil olarak bir de proluton iğne ve estrofem kullanıyorum. İlk defa yaşadığım için ne olduğunu bilemiyorum inşallah hayırlısı olsun hepimiz için

Benimde ilk denemem kullandığımız ilaçlar hormon ilaçları yan etkileri fazla yoksa benim reglim 6 gün gecikti olarak gözüküyor regli belirtisi yaşamiyorum hep sağ tarafım agrirdi bugünde sol tarafım ağrıyor ama dediğimiz gibi minik damla şeklinde lekelenmeniz söz konusu ise iyi haber derler yinede temkinli olun bazen belirtilere takılıp kafamızı çok yoruyoruz inşallah hepimiz mutlu haberi alırız rabbimin izniyle 🙏😊

Sizin içinde en hayırlısı olsun. Annelik kucağına almak değil kalbine düştüğü an başlıyor. Şu tüp bebek süreci hiç kolay değil tüm yaşayanlara sabır güç ve sonunda mutlu haberler almalarını dilerim. Rabbim yar ve yardımcımız olsun 🤲🏻🧡

Amin inşallah hayırlısı hakkımızda az önce kaset test yaptım ve negatif çıktı sanırsam olumsuz olacak benim bu sürecim inşallah isteyen kişilerin pozitif olur 🙏

Basen o testlerde negatifte olsa kanda değişebiliyor kendini üzüp umutsuz olmayın en son ana kadar iyi düşünün sizin için dua edicem rabbim mucizesini gösterdin inşallah

Bişey sormak istiyorum dondurulmuş embriyo adetin kaçınci günü transfer ediliyor acaba

Ben reglimin üçüncü günü gittim hemen estrofeme başladı sonra lutinus fitile başladı. Sonra proluton iğne de verdi. Yaklaşık iki hafta kullandım sonrasında transferim yapıldı.

X