• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Aaaa bende 26 :)2012de evlendim 3sene dusunmedik.2asilama denedik olmadi.tup deniyelim dedik.ins nasib olur.doktorum 3.gun embiryosu istersen 2tane 5.gun istersen bitane koyarim dedi.senin doktorun 2tane koymus bak 5.gun embiryosu???
Bnde 4 senedir evliyim canm hic korunmadim olmadi devlet hastanelerine gittim bsyin yok diyip gönderdiler bn zaten kendim biliyordum pko oldugumu sonra bi ozel hastaneye gittim doktorumla ilk konustugum gun aşılamayla %15 şansın var tup bebekle %80 demisti bnde direkt tup bebek istedim cok Şükür Robbim nasip etti inşallah hayirli saglikli kucagma almayida nasip eder inşallah Allah sanada tum isteyenlerede nasip etsin sen doktorun ne derse onu yap icten inan umudunu kaybetme hp pozitif ol inşallah guzel haberlerle gelirsin canm

Aaaa bende 26 :)2012de evlendim 3sene dusunmedik.2asilama denedik olmadi.tup deniyelim dedik.ins nasib olur.doktorum 3.gun embiryosu istersen 2tane 5.gun istersen bitane koyarim dedi.senin doktorun 2tane koymus bak 5.gun embiryosu???
Doktorum ilk bastan zaten sordu ikitanemi bitanemi dedi bn iki istedim ikiz gebeligin erken dogum riski var dedi sonra seni bn takip etmicem kabulmu dedi bnde hayir iki istiyorum ama sen takip et ne olur dedim kabul etti ama zaten kismet degilmis biri kayboldu cok sukur biri benmle kaldi

Bnde 4 senedir evliyim canm hic korunmadim olmadi devlet hastanelerine gittim bsyin yok diyip gönderdiler bn zaten kendim biliyordum pko oldugumu sonra bi ozel hastaneye gittim doktorumla ilk konustugum gun aşılamayla %15 şansın var tup bebekle %80 demisti bnde direkt tup bebek istedim cok Şükür Robbim nasip etti inşallah hayirli saglikli kucagma almayida nasip eder inşallah Allah sanada tum isteyenlerede nasip etsin sen doktorun ne derse onu yap icten inan umudunu kaybetme hp pozitif ol inşallah guzel haberlerle gelirsin canm

Amin tatlim.Allah razi olsun.ins Rabbim nasib eder cumle isteyenlere

Canim sen transfer oncesi neler kullandin?neupogen diye bi igne kullandinmi?clexan ve pruluton kullandin mi?

Selam kizlar.benimde carsamba gunu dondurulmus embiryo transferim olucak nasipse.doktorum 3.gun istersen 2tane 5.gun istersen bitane koyucam dedi.sizce napmaliyim?sizinkkiler kacinci gun embiryosu?
Canim banada aynısını söylemişlerdi. 3.gün dondurulan embriyo çözüldü,2 gün bekledik. Çok şukur sagliklilar 5. Gune geldiler bugunde transfer olucak 1 tane..

Slm arkadaşlar bende 3 denemede pozitif gördük ama malesef iki tane boş kese oluştu pazartesi kürtaj olacagim hayırlısı değilmiş 2 ay sonra bir problem olmazsa inş dondurulmuslarla transfer olacak inş bu kez bebişimi kucağıma alırım Rabbim nasip ederse bebisleriniz hayırlı olsun Rabbim kucağıniza almayi nasip etsin

Canim banada aynısını söylemişlerdi. 3.gün dondurulan embriyo çözüldü,2 gün bekledik. Çok şukur sagliklilar 5. Gune geldiler bugunde transfer olucak 1 tane..

Ins tutunsun cnm bebisin.hayirlisi olsun.bende carsamba olucam nasipse.ben 3.gun 2tane koydurmaya karar verdim cnm

Bn crinone jel ecopirin clexan folik asit climara forte bant, esrtofem dekort bunlari kullandim canm

Bana jel vermediler ya neden ki??ecoporin war clexan var folik asit yok climara forte bant njcin peki?estrofem kullaniyorum ama dekort ne ?

Bana jel vermediler ya neden ki??ecoporin war clexan var folik asit yok climara forte bant njcin peki?estrofem kullaniyorum ama dekort ne ?
Herkese ayni tedavi uygulanmiyo canm bn rahimim kalinlasti ve tekrar inceldigi icin estrofem ve climara forte bandi verdi bu ikiside rahim icindi dekort da kan enfeksiyon gibi seyler icindi ecopirin kan sulandrici jelde progestan hormonu jeli transferden bir bucuk hafta once vermisti senin rahmi hormonun kanin iyi demekki oyuzden vermemis olabilir canm sen doktoruna inan

MERHABA BENİMDE DOKTORUM HULUSİ BEY DONDURULMUŞ EMBRİYO TRANSFERİ YAPILACAK BANADA 3 EKİMDE KONTROLÜM VAR ÇOK HEYECANLIYIM SİZİN NE ZAMAN KONULACAK ACABA

MERHABA BENİMDE DOKTORUM HULUSİ BEY DONDURULMUŞ EMBRİYO TRANSFERİ YAPILACAK BANADA 3 EKİMDE KONTROLÜM VAR ÇOK HEYECANLIYIM SİZİN NE ZAMAN KONULACAK ACABA
ben yarın tekrar gideceğim lucrin iğnem var Hulusi hoca kasım sonu aralık başı gibi öngördü..2 aylık bir menopoz sürecim olacak öncesinde kistlerimi baskılamak adına...ben de çok heyecanlıyım bakalım

Back
X