- 29 Eylül 2015
- 5.223
- 6.630
- 198
Ilaçla düşer canım sabret ilk tedavinde kistin boyutu ne kadardı ? Inşallah benim de ilk tedavide tutar6.5 CM...öle olunca 2 aylık bebek kdr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilaçla düşer canım sabret ilk tedavinde kistin boyutu ne kadardı ? Inşallah benim de ilk tedavide tutar6.5 CM...öle olunca 2 aylık bebek kdr![]()
Kızlar ya aklım çok karışık embiriyolar dondurulup bir kaç ay sonra mı transfer edilince tüp bebek tutma olasılığı artıyor. Yoksa hemen yumurta toplama işleminden sonra koyduklarinda mı şans artıyor. Onerilerinize ihtiyacım var.
ilkinde 5.5 cm imiş..inşallah canım dün çok üzüldüm hayal kırklığı oldu ama çok şükür bin şükür eve gelip yavruma sarıldım Allah kimseyi evlatla da evlatsızlıkla da sınamasın dedimIlaçla düşer canım sabret ilk tedavinde kistin boyutu ne kadardı ? Inşallah benim de ilk tedavide tutar
Canım senin blast mıydıRahim dinlendigi icin dondurulmuslarla şansin %10 artiyor
Canım senin blast mıydı
Günaydın kızlar dün dondurulmus 2 tane blast embrıyo transferım oldu çok heyecanlıyım rabbim inş nasıp eder oğlumda kardeş çok ıstıyo dularınızı beklıyorum bu arada ben bugun oğlumu okula götürdüm bi sıkıntı olmaz degılmı
Benımde oyleydı cnm ohss riskinden dolayı donduruldu sağlıkla kucağına alırsın inşEvt cnm. 5.gün iki tane transfer edildi. opu sonrasi agrim coktu, iyiki taze yapmamisim
Amin cnm evet bende öyle duydum hayırlısı olsun inşIns sıkıca tutunurlar. Cok yatmak iyi degilmis kan dolasimi icin zaten. Bir sey olmaz ins.
Sabret canım şükür bi evladın var. Inşallah benim de tutarilkinde 5.5 cm imiş..inşallah canım dün çok üzüldüm hayal kırklığı oldu ama çok şükür bin şükür eve gelip yavruma sarıldım Allah kimseyi evlatla da evlatsızlıkla da sınamasın dedim
amin canım inşallahSabret canım şükür bi evladın var. Inşallah benim de tutar
Günaydın canm buaralar fazla giremiyorum geceleri uyuyamıyorum gunduz 11 re kadar uyuyorum simdi yeni kalktim sen nasılsın nasilgidiyo hanileliiLiviya cım nerelerdesin
Kisiniz cikolata kisti mi acaba benim ondanda ameliyat deniliyor bana acaba kisti baskilamak daha mi mantikli ameliyattanamin canım inşallah
İyi gidiyordu canım ama idrarımda yanma,kaşıntı vs vardı. Tiroid sonucunu almışken idrar vereyim dedim. İdrar sonucu çıkmış ama kültür 4gün sonra çıkıyormuş. Atsam sonucu bakıp anlar mısın yaGünaydın canm buaralar fazla giremiyorum geceleri uyuyamıyorum gunduz 11 re kadar uyuyorum simdi yeni kalktim sen nasılsın nasilgidiyo hanilelii
Kaç cm kistiniz ? Artık iyi uzmanların hiç biri ameliyat onermiyor çünkü yumurta rezeevini azaltıyor. Eğer agrilariniz çoksa ameliyat önerilir ama ameliyat son tercih misKisiniz cikolata kisti mi acaba benim ondanda ameliyat deniliyor bana acaba kisti baskilamak daha mi mantikli ameliyattan
Gittigim doktorlarin geneli uzman kisim 7 ve 5 cm lik çikolata kistleri agrimda oluyor bu yuzden yumurtan toplanir ondan sonra ameliyat yapilabilir denildi ve oyle gozukuyor sizin cikolata kisti mi acabaKaç cm kistiniz ? Artık iyi uzmanların hiç biri ameliyat onermiyor çünkü yumurta rezeevini azaltıyor. Eğer agrilariniz çoksa ameliyat önerilir ama ameliyat son tercih mis
Evet benim de 2 cm yeni öğrendim. Bazı drlar geçici menopoza sokuyor kistler küçülüyor eğer yumurta rezerviniz azsa ameliyat olmayın derimGittigim doktorlarin geneli uzman kisim 7 ve 5 cm lik çikolata kistleri agrimda oluyor bu yuzden yumurtan toplanir ondan sonra ameliyat yapilabilir denildi ve oyle gozukuyor sizin cikolata kisti mi acaba
Rezervim iyi cok şükür rabbime ama ne yapmam grrrktigini bilmiyorum siz mi Memorial de tedavi gotuyordunuz yoksa biri daha vardi kisi olanEvet benim de 2 cm yeni öğrendim. Bazı drlar geçici menopoza sokuyor kistler küçülüyor eğer yumurta rezerviniz azsa ameliyat olmayın derim