• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Başka testlerde istedi canım onların sonucu çıkmadı henüz. Yarın çıkar yazarlar muhtemelen yarın
Anladim canm bildikleri bsy vardr ondan yazmamistr bnm gebelik onceside vardi guatrm hp yuksek çıkıyordu bn bildigim bileli ilac kullanıyorum ama tup bebek yedavisiye basladktan sonra birakmistim transfer oncesi baya yukseldi doktorum ilaci doguma kadar hatta dogum sonrasida kullanmak zorundasn dedi hergun ac karna iciyorum senin gebelik oncesi yoksa oyuzden bazi tahliler istemis olabilir canm geçmiş olsun inşallah tahlilerin iyi cikar

Anladim canm bildikleri bsy vardr ondan yazmamistr bnm gebelik onceside vardi guatrm hp yuksek çıkıyordu bn bildigim bileli ilac kullanıyorum ama tup bebek yedavisiye basladktan sonra birakmistim transfer oncesi baya yukseldi doktorum ilaci doguma kadar hatta dogum sonrasida kullanmak zorundasn dedi hergun ac karna iciyorum senin gebelik oncesi yoksa oyuzden bazi tahliler istemis olabilir canm geçmiş olsun inşallah tahlilerin iyi cikar
İNşallah canım ya . Benimki genetikmiş anne tarafından geçiyormuş. Sen peki şimdi tiroid dışında ne ilacı kullanıyorsun

İNşallah canım ya . Benimki genetikmiş anne tarafından geçiyormuş. Sen peki şimdi tiroid dışında ne ilacı kullanıyorsun
Bnmkide genetik annemde var bu rahatszlik bn suan omega 3 multivitamin birde eutirox 50 birde ayriyattan c vitamini bogaz enfeksiyon icin antibiyotik kullanıyorum canm

Bnmkide genetik annemde var bu rahatszlik bn suan omega 3 multivitamin birde eutirox 50 birde ayriyattan c vitamini bogaz enfeksiyon icin antibiyotik kullanıyorum canm
Gyno ferro sanol var demir hapı. Omega 3 iptal edildi işte ona üzülüyorum

Gyno ferro sanol var demir hapı. Omega 3 iptal edildi işte ona üzülüyorum
Ay o gyno ferro sanol bana yan etki yapti cok kotu ihsal mide bulanti karinda şiddetli agri yapti doktorum birak icme dedi omega3 niye biraktrdi canm bsy soyledimi

Ay o gyno ferro sanol bana yan etki yapti cok kotu ihsal mide bulanti karinda şiddetli agri yapti doktorum birak icme dedi omega3 niye biraktrdi canm bsy soyledimi
Gyno ferro sanoldan memnunum. Omega 3ün içinde iyot varmış diye bıraktırdı tiroidden dolayı. Kan sonuçları çıkıp tedavi başlayana kadar içmicekmişim

Ben de bugün biraz daha rahatladım ilk beta hcg sonucum 56,6 idi iki gün sonra 95,7 idi bugün yani yine iki gün sonra 272 ye yükseldi daha bi rahatladım. İnş allah isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın ve sağlıkla kucağımıza bebelerimizi almayı nasip etsin :)
Sizin sorununuz neydi acaba bi de transfer işlemini kim yapmıştı

Ben de bugün biraz daha rahatladım ilk beta hcg sonucum 56,6 idi iki gün sonra 95,7 idi bugün yani yine iki gün sonra 272 ye yükseldi daha bi rahatladım. İnş allah isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın ve sağlıkla kucağımıza bebelerimizi almayı nasip etsin :)
Amin canm gozun aydin Allah tamamina erdesin

Sizin sorununuz neydi acaba bi de transfer işlemini kim yapmıştı

Bizimkisine sebepsiz infertilite dediler. Eşimde sperm hareketliliğinde bi yavaşlık vardı. 1-2ay bi ilaç verdiler sonra tedaviye başladık. Memorial şişlide yaptırdık. İşlemi yücel bey yapmıştı

Arkadaslar merhaba.. _kivircikk _kivircikk cok sevindim saglikla devam etsin insallah.. bende hastanede sira bekliyorum. Adetin 3. Gunu bakalim ne diyecek hoca

teşekkür ederim. hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. elinden geldiğince stres yapmamaya çalış. doktorlarına güven ve onlar ne diyorsa harfiyen uymaya çalış nacizane fikrim :)

teşekkür ederim. hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. elinden geldiğince stres yapmamaya çalış. doktorlarına güven ve onlar ne diyorsa harfiyen uymaya çalış nacizane fikrim :)

merhaba...doktor yine 2 ay menopoza sokmaya karar verdi kistlerimi baskılamak adına :( hakkımızda hayırlısı ancak kasım aralıkta transfer olcak bu gidişle...teşekkürler

merhaba...doktor yine 2 ay menopoza sokmaya karar verdi kistlerimi baskılamak adına :KK43: hakkımızda hayırlısı ancak kasım aralıkta transfer olcak bu gidişle...teşekkürler
Canım kistlerin kaç cm di ?benim de var 2cm memorialde tedavi görüyorum. Bende baskilama uygulanmadi

Back
X