- 11 Mayıs 2014
- 1.357
- 1.541
- 333
Ay inşallah canım. İlk günüm bile heyecanlı. Transfer sonrasını düşünemiyorum bileHadi gozun aydin yavaş yavas yaklasiyosun bebisine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah canım. İlk günüm bile heyecanlı. Transfer sonrasını düşünemiyorum bileHadi gozun aydin yavaş yavas yaklasiyosun bebisine
Transfer sonrasi zaman gecmek bilmiyo sabredemiyosun bnde transfer gunu sabah 9bucukta kastanede olmamiz lazimdi bn sabah 4 te uyanmistim heycandanAy inşallah canım. İlk günüm bile heyecanlı. Transfer sonrasını düşünemiyorum bile![]()
Ben 3 gun sabah akşam içtim 3 günden sonra sabah öğlen akşam bugün 5.gunum ilaçlara baslıyalıArkadaşlar bugün adetin ikinci günü doktora gittim. Estrofem verdi. Günde 1 tane miydi sizin?
Canm Allah yar be yardmcin olsun inşallah Olumlu guzel sonuclar alirsin Allah isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin amin dualarim seninleKizlar, yarin transferim saat 12de. Benim icin dua ederseniz cok sevinirim. Allah hepimizi hayirli ve saglikli evlatlarla sevindirsin![]()
Kahve rengi akinti Bu kadar uzun surmesi tuhaf inşallah hersey yolundadrneredesininz kızlar benim sabit geliyor kahverengi akıntı leke vs ama iyiyim bir sıkıntı yok gibi az kaldı cumartesiye![]()
Canm Allah yar be yardmcin olsun inşallah Olumlu guzel sonuclar alirsin Allah isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin amin dualarim seninle
önemli ağrım sızım yok.geliyor kesiliyor sabah öğlene kadar geliyor akşamdan eve gidene kadar.Kahve rengi akinti Bu kadar uzun surmesi tuhaf inşallah hersey yolundadr
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla gelsin inşallah bebişinnnnKizlar, yarin transferim saat 12de. Benim icin dua ederseniz cok sevinirim. Allah hepimizi hayirli ve saglikli evlatlarla sevindirsin![]()
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla gelsin inşallah bebişinnnn
Arkdaşlar salı günü transferimin.10.günüydü 2tane 5.gün embriyosuyla hcg değerim 176 çıktı çok mutlu olduk. Bugün ise değerim 150 ye düşmüş şok oldum çok üzgünüm
Cumartesi bir kez daha yapıcam.Bu durum kesinlikle gebeliğin sonu mu demek?Acaba tekini mi kaybediyorum?BÖyle bişey yaşayan duyan var mı?noluuur cevap!ilk denememde de boş oldu kürtaj olmuştum.IKI SEFERdir pozitif sanıp çakılıyorum![]()
biri tutulmuştur.moralini bozma.2 sefer daha günde bir bhcg yaptırırsan ortaya çıkar durum canim.Arkdaşlar salı günü transferimin.10.günüydü 2tane 5.gün embriyosuyla hcg değerim 176 çıktı çok mutlu olduk. Bugün ise değerim 150 ye düşmüş şok oldum çok üzgünüm
Cumartesi bir kez daha yapıcam.Bu durum kesinlikle gebeliğin sonu mu demek?Acaba tekini mi kaybediyorum?BÖyle bişey yaşayan duyan var mı?noluuur cevap!ilk denememde de boş oldu kürtaj olmuştum.IKI SEFERdir pozitif sanıp çakılıyorum![]()
Canım ya senin kusmalar ne zaman başlayıp bitti? Benim hiç yoktu dün ve bugün yediğimi çıkarıyorum çok üzgünümTransfer sonrasi zaman gecmek bilmiyo sabredemiyosun bnde transfer gunu sabah 9bucukta kastanede olmamiz lazimdi bn sabah 4 te uyanmistim heycandan![]()
Canm bnde 8haftada basladi 16haftada biraz hafifledi ama arada hala devam ediyo bir haftada 5 gun iyiyim 2 gun bulantilarim var mesela bugun suan cok kotu bulantim var ve öğüruyorum bugun cok ootu hulantim var ama herkesde ayni degl bazilerinki tam16 haftada ramamen geciyo Allah yardmcin olsun unutma eger cok kusuyorsan serum yemen lazim sivi kaybi olmamami icin cok kusma varsa acile gitCanım ya senin kusmalar ne zaman başlayıp bitti? Benim hiç yoktu dün ve bugün yediğimi çıkarıyorum çok üzgünüm
Canm inşallah normal gebeliktir ama deger de düşüş olmamasi lazim Genede Allahtan unut kesilmezArkdaşlar salı günü transferimin.10.günüydü 2tane 5.gün embriyosuyla hcg değerim 176 çıktı çok mutlu olduk. Bugün ise değerim 150 ye düşmüş şok oldum çok üzgünüm
Bn gebe kaldigimdan bu yana 8 kilo verdim bu hafta konturola gittim 1 kilo almisim ilk uc ay kilo vermek normaldr uc aydan sonra kilo almaya baslarsin bn 5 ayda kilo almaya basladimBu arada 80-81kilo gibi bir kilo ile hamile kaldim.tartindim.açken 80.5 kg geldim.sanki yarim kilo zayifladim uyku basıyor.yediklerim içimi tutmuyor gibi tosta simite atlıyorum.şuanda acıktım birden