• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Arkadaşlar bugün adetin ikinci günü doktora gittim. Estrofem verdi. Günde 1 tane miydi sizin?
Ben 3 gun sabah akşam içtim 3 günden sonra sabah öğlen akşam bugün 5.gunum ilaçlara baslıyalı

neredesininz kızlar benim sabit geliyor kahverengi akıntı leke vs ama iyiyim bir sıkıntı yok gibi az kaldı cumartesiye:rolleyes:

Kizlar, yarin transferim saat 12de. Benim icin dua ederseniz cok sevinirim. Allah hepimizi hayirli ve saglikli evlatlarla sevindirsin:dua:
Canm Allah yar be yardmcin olsun inşallah Olumlu guzel sonuclar alirsin Allah isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin amin dualarim seninle

Arkdaşlar salı günü transferimin.10.günüydü 2tane 5.gün embriyosuyla hcg değerim 176 çıktı çok mutlu olduk. Bugün ise değerim 150 ye düşmüş şok oldum çok üzgünüm:(
Cumartesi bir kez daha yapıcam.Bu durum kesinlikle gebeliğin sonu mu demek?Acaba tekini mi kaybediyorum?BÖyle bişey yaşayan duyan var mı?noluuur cevap!ilk denememde de boş oldu kürtaj olmuştum.IKI SEFERdir pozitif sanıp çakılıyorum:(

Arkdaşlar salı günü transferimin.10.günüydü 2tane 5.gün embriyosuyla hcg değerim 176 çıktı çok mutlu olduk. Bugün ise değerim 150 ye düşmüş şok oldum çok üzgünüm:KK43:
Cumartesi bir kez daha yapıcam.Bu durum kesinlikle gebeliğin sonu mu demek?Acaba tekini mi kaybediyorum?BÖyle bişey yaşayan duyan var mı?noluuur cevap!ilk denememde de boş oldu kürtaj olmuştum.IKI SEFERdir pozitif sanıp çakılıyorum:KK43:

Cnm umutsuzluga kapilma hemen. Belki birini kaybediyorsundur.

Arkdaşlar salı günü transferimin.10.günüydü 2tane 5.gün embriyosuyla hcg değerim 176 çıktı çok mutlu olduk. Bugün ise değerim 150 ye düşmüş şok oldum çok üzgünüm:KK43:
Cumartesi bir kez daha yapıcam.Bu durum kesinlikle gebeliğin sonu mu demek?Acaba tekini mi kaybediyorum?BÖyle bişey yaşayan duyan var mı?noluuur cevap!ilk denememde de boş oldu kürtaj olmuştum.IKI SEFERdir pozitif sanıp çakılıyorum:KK43:
biri tutulmuştur.moralini bozma.2 sefer daha günde bir bhcg yaptırırsan ortaya çıkar durum canim.

Kizlar ağzımın tadı bi tuhaf bugün annemde yemek istedim.evde pek yemek yaptirmaz kocam.orasi uzun hikaye.annemi erken aradim.yemek yicem gelirken ne yiyecek alayım dedim.yoğurt al dedi yeşil fasulye yapicam dedi.o da cabuk pisen bisey. Anneme gittim kurt gibi actim. Icim kıyılmıştı resmen.anne dedim ne zaman piser piser birazdan dedi.pisene kadar tuzlu salatalik yedim bir iki icim daha beter bulanik oldu
Neyse yemek pişti yedim ama ağzımın tadi kaçık icim bi garip oldu.yemegi yesemde tuz filan bastirmadi.is yerinde de ne alayım kizlar krakerle olmuyor. tuzlu leblebi mi alayim?hala bulanık bulanık icim ekmeksiz yağlı birşey yemişim gibi.bu süreçte hep tost gibi şeyler yiyordum bugün yemedim ama arar oldum.nasıl bir asermedir bu

Bu arada 80-81kilo gibi bir kilo ile hamile kaldim.tartindim.açken 80.5 kg geldim.sanki yarim kilo zayifladim uyku basıyor.yediklerim içimi tutmuyor gibi tosta simite atlıyorum.şuanda acıktım birden

Transfer sonrasi zaman gecmek bilmiyo sabredemiyosun bnde transfer gunu sabah 9bucukta kastanede olmamiz lazimdi bn sabah 4 te uyanmistim heycandan :eek:
Canım ya senin kusmalar ne zaman başlayıp bitti? Benim hiç yoktu dün ve bugün yediğimi çıkarıyorum çok üzgünüm

Canım ya senin kusmalar ne zaman başlayıp bitti? Benim hiç yoktu dün ve bugün yediğimi çıkarıyorum çok üzgünüm
Canm bnde 8haftada basladi 16haftada biraz hafifledi ama arada hala devam ediyo bir haftada 5 gun iyiyim 2 gun bulantilarim var mesela bugun suan cok kotu bulantim var ve öğüruyorum bugun cok ootu hulantim var ama herkesde ayni degl bazilerinki tam16 haftada ramamen geciyo Allah yardmcin olsun unutma eger cok kusuyorsan serum yemen lazim sivi kaybi olmamami icin cok kusma varsa acile git

Canm inşallah normal gebeliktir ama deger de düşüş olmamasi lazim Genede Allahtan unut kesilmez

Bu arada 80-81kilo gibi bir kilo ile hamile kaldim.tartindim.açken 80.5 kg geldim.sanki yarim kilo zayifladim uyku basıyor.yediklerim içimi tutmuyor gibi tosta simite atlıyorum.şuanda acıktım birden
Bn gebe kaldigimdan bu yana 8 kilo verdim bu hafta konturola gittim 1 kilo almisim ilk uc ay kilo vermek normaldr uc aydan sonra kilo almaya baslarsin bn 5 ayda kilo almaya basladim

Back
X