• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Çok merak ediyorum kızlar nasıl bir duygu şu an da bebekler oraya kondu bi nevi hamilelik ordalar ya bende hayırlısı ile alsaydım :)
5bicik günlük hamileyim haha:KK70:his olrsk bi his yok ama . ay transferden çıktım kizlar kocama diomki bak şimdi bana bak yürüyüşüme bak.) Yuruyuşüm bile değişti hamile yürüyüşü oldu diom hmsire kızlar bile gülüyo:KK48::KK48:

5bicik günlük hamileyim haha:KK70:his olrsk bi his yok ama . ay transferden çıktım kizlar kocama diomki bak şimdi bana bak yürüyüşüme bak.) Yuruyuşüm bile değişti hamile yürüyüşü oldu diom hmsire kızlar bile gülüyo:KK48::KK48:

Tabi biz kolayına sahibi olamıyoruz o yüzden her konuda titiz oluyoruz :) herkes şıp diye kalıyo farkında bile olmadan ama biz emek veriyoruz bebişlerimiz için. Dondu yavrularım dondu hayırlısıyla alıp gelseydim

Eger bir agri ya da transfer sonrasi bir belirti vs olursa burada birbirimizle paylasalim kizlarr ya :( kendimizi dinliyoruz surekli..

Tabi biz kolayına sahibi olamıyoruz o yüzden her konuda titiz oluyoruz :) herkes şıp diye kalıyo farkında bile olmadan ama biz emek veriyoruz bebişlerimiz için. Dondu yavrularım dondu hayırlısıyla alıp gelseydim
Yarın alicaksin 3tane transfer edilecekti dimi Hummey

Aynen canım 3 tane sen kaç tane koydurdun imza aldılar mı eşinden de sendende
Evet cnm aldılar. 2tane blastosist fotoğraflarını gösterdiler embriyolarin cozuldukten sonraki hallerini :110:

Evet cnm aldılar. 2tane blastosist fotoğraflarını gösterdiler embriyolarin cozuldukten sonraki hallerini :110:

Eşim zaten gelecekti de onu arayıp mutlaka sizinde olmanız gerek diye bende imza için galiba diye düşündüm. Bu gece sabah olur mu bilemiyorum :)

Eşim zaten gelecekti de onu arayıp mutlaka sizinde olmanız gerek diye bende imza için galiba diye düşündüm. Bu gece sabah olur mu bilemiyorum :)
Şuan transfer hazirligindasin sanırım inşallah güzel geçsin canım

Mandus sn nasılsın gebelik testi yapmayi düşünüyormusun ilerleyen günlerde
Canim 6. Gunumdeyim ama tecrubeli olarak test gunumden once birsey yapmayi dusunmuyorum. Negatif sonucta insanin cani oldukca sıkılıyor cunku. :( senin nasil gidiyor ilk gunun?

Canim 6. Gunumdeyim ama tecrubeli olarak test gunumden once birsey yapmayi dusunmuyorum. Negatif sonucta insanin cani oldukca sıkılıyor cunku. :KK43: senin nasil gidiyor ilk gunun?
Yatagimdayim hep cnm bi wc ye gidiyorum bugün 3te iğnem var onu vurulmaya gidicem.senin 2.denemenmiydi

Evet canim bu dondurulmuslarla ikinci denemem
Yatagimdayim hep cnm bi wc ye gidiyorum bugün 3te iğnem var onu vurulmaya gidicem.senin 2.denemenmiydi

Evet canim 2. Denemem. Ilk denemede ohss oldum ama ona ragmen tutundu tek embriyo transferi olmustu. Ama sonrasinda düsük yasadim hangi ilaclari kullaniyorsun transfer sonrasi?

Evet canim bu dondurulmuslarla ikinci denemem

Evet canim 2. Denemem. Ilk denemede ohss oldum ama ona ragmen tutundu tek embriyo transferi olmustu. Ama sonrasinda düsük yasadim hangi ilaclari kullaniyorsun transfer sonrasi?
Ne kullanmıyorum ki . (
Sabah 8.30da crinone jel
11.00de 2estrofem
13.00te coraspin ve folio
15.00te proluton iğne olucam 3gunde 1 vuruluyor
17.00te hibor igne vuruyorum göbekten
20.30da crinone jel yine
23.00te estrofem 2 tane
Böyle iste

Ne kullanmıyorum ki . (
Sabah 8.30da crinone jel
11.00de 2estrofem
13.00te coraspin ve folio
15.00te proluton iğne olucam 3gunde 1 vuruluyor
17.00te hibor igne vuruyorum göbekten
20.30da crinone jel yine
23.00te estrofem 2 tane
Böyle iste
Valla kontrolu bile zor canim. :( sonu guzel olsun da insallah!

Insallah cnm.sen hangi ilaçları kullaniyosun
Estrofemi transferimin 2. Gunu biraktim.
Inofolic combi gunde 2 kez.
Clexane 0.4 igne (kan sulandirici) her aksam vuruyorum.
Progestan fitil gunde 3 kez.

Benim de bu sekilde arkadasim. Sen nerede transfer oldun?

Back
X