• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Kızlar yarın transfer günüm. Heyecan dorukta bende daha şimdiden.Rabbim neylerse güzel eyler hayirlisini nasip eyler inşallah hepimiz için.Bu yazimi okuyanlardan bildikleri bi dua istiyorum lütfen :KK16:

Heyecan dorukta desene, umarım her şey yolunda gider ve 12 gün sonra mutlu haberi alırsın :)

Kızlar yarın transfer günüm. Heyecan dorukta bende daha şimdiden.Rabbim neylerse güzel eyler hayirlisini nasip eyler inşallah hepimiz için.Bu yazimi okuyanlardan bildikleri bi dua istiyorum lütfen :KK16:
Insallah hayırlı sonuçlar alırız allah emeklerimizi boşa çıkarmaz benimde transferimin 7. günü herşey çok güzel birde pozitif sonuç alırsak daha iyi olur canım transferden hemen sonra eşin parmağını göbeğine koyup ya mubdi esmail husna ismini çeksin 99 defa inşallah yavrularimiza kavuşuruz

Hayirlisi olsun canim, devami guzel olsun bize mutlu haberler ver insallah!

Kısmeti görüyomusun canım benimde bugün olacaktı. Neyse çok degil yarın olacak inşallah güzelde sonuçlanacak nasıl geçtiğini haber ver canım çözülmeden sorun falan olacak mı

Kısmeti görüyomusun canım benimde bugün olacaktı. Neyse çok degil yarın olacak inşallah güzelde sonuçlanacak nasıl geçtiğini haber ver canım çözülmeden sorun falan olacak mı

Çözmede falan bi sıkıntı olmadı cnm hiç aklıma gelmiyodu öyle bir ihtimal zaten gebelik serumu taktilar transferden once ve snra .Rahat geçti transferimde aldım bebeklerimi geldim :KK48:11 gün snra test

Çözmede falan bi sıkıntı olmadı cnm hiç aklıma gelmiyodu öyle bir ihtimal zaten gebelik serumu taktilar transferden once ve snra .Rahat geçti transferimde aldım bebeklerimi geldim :KK48:11 gün snra test

Benide aradılar canım bende yarın 11 de alcam bebeklerimi gelcem eve :)hadi hayırlısı ilk senin güzel haberini alacaz :)

5. Gün bitiyor bugun. Beklemek gercekten çok yoruyor insanı :( p0ly__ p0ly__ sana transfer sonrasi onerilerde bulundular mi? Bizle paylasirsan guzel olur arkadasim

5. Gün bitiyor bugun. Beklemek gercekten çok yoruyor insanı :KK43: p0ly__ p0ly__ sana transfer sonrasi onerilerde bulundular mi? Bizle paylasirsan guzel olur arkadasim
5günü devirmissin bile az kalmış güzel haberlerini almaya canım. Ani hareketlerden kaçının egilmeyin daha önemlisi biyere uzanmayin bişey almak için falan dediler 2gün snra en erken duş alabilirsiniz dediler ama almıcam Bn 1hafta falan kızlar kuru şampuan aldim kndime genital bölge temizleyici mendiller falan aldm:KK48: bol sivı alin protein meyve sebze ağırlıklı beslenin dediler kabız olma durumu olursa duphalac şurup günde 3ölcek alabilirsiniz dediler spor yapıyorsanız yapmayin bu dönemde dediler ki yapmıom zaten .) Bu arada kullandığım ilaçlar da artti kizlar işte boylee:eek: bide cinsel ilişki sadece 2 gün yasak dediler ama testi öğrenene kadar düşünmüyorum.

5. Gün bitiyor bugun. Beklemek gercekten çok yoruyor insanı :KK43: p0ly__ p0ly__ sana transfer sonrasi onerilerde bulundular mi? Bizle paylasirsan guzel olur arkadasim

Bana artı ilaç vereceklermiş neyse meral ettim gelmeden önce bol bol su içmemi istemişler idarara sıkışık olmalıymış ayhhh inşallah güzel sonuçlarla oluruz burda yeniden

5günü devirmissin bile az kalmış güzel haberlerini almaya canım. Ani hareketlerden kaçının egilmeyin daha önemlisi biyere uzanmayin bişey almak için falan dediler 2gün snra en erken duş alabilirsiniz dediler ama almıcam Bn 1hafta falan kızlar kuru şampuan aldim kndime genital bölge temizleyici mendiller falan aldm:KK48: bol sivı alin protein meyve sebze ağırlıklı beslenin dediler kabız olma durumu olursa duphalac şurup günde 3ölcek alabilirsiniz dediler spor yapıyorsanız yapmayin bu dönemde dediler ki yapmıom zaten .) Bu arada kullandığım ilaçlar da artti kizlar işte boylee:eek: bide cinsel ilişki sadece 2 gün yasak dediler ama testi öğrenene kadar düşünmüyorum.

Yatma konusunda bişey dediler mi bi hafta tuvalet ihtiyacı halinde kalkmamayı falan bu igneler beni mahvetti kalkamıyorum oturamıyorum belime vuruyor progestanın agrısı

Bana artı ilaç vereceklermiş neyse meral ettim gelmeden önce bol bol su içmemi istemişler idarara sıkışık olmalıymış ayhhh inşallah güzel sonuçlarla oluruz burda yeniden
Evet cnm sıkışık olmak gerekiyor ama sakın abartma.bana daha önce gebelik aşısı yaparlarken de sıkışık olmamı istediler çok abartmistim çıktığım gibi wc ye koşuştrmustum.ama ben transferden snra 1 saat yapmadan dayanabildim

Evet cnm sıkışık olmak gerekiyor ama sakın abartma.bana daha önce gebelik aşısı yaparlarken de sıkışık olmamı istediler çok abartmistim çıktığım gibi wc ye koşuştrmustum.ama ben transferden snra 1 saat yapmadan dayanabildim

Yatma konusunda bişey dediler mi bi hafta tuvalet ihtiyacı halinde kalkmamayı falan bu igneler beni mahvetti kalkamıyorum oturamıyorum belime vuruyor progestanın agrısı
Yatma konusunu bana biraktilar cnm 2gün katiyen yormayın kndinizi dediler o yüzden 2 gün yatıcam sanırım.Ay ama çok keyifli ya kocam öğle yemegimi getirio odamiza kraliçem yemeginiz geldi falan diyor ne dersem yapıyo :KK76::KK76::KK76:

Evet arkadasim eger idrara sıkışık olmazsan sonda ile sıvı veriyorlar. Mutlaka bol bol su iç iyice sıkış idrarına :KK66: transfer sonrasi da tuvalete gitmene gerek yok yatarken yapabiliyorsun ;) gerekeni sağlıyorlar

Son düzenleme:

Evet arkadasim eger idrara sıkışık olmazsan sonda ile sıvı veriyorlar. Mutlaka bol bol su iç iyice sıkış idrarına ;)

Bence en rahat olman gereken şey duş. Hatta önerilen birşey kendini iyi hissetme ve hijyen adına. Tabi uzun uzun sicak degil.kisa ilik duşlar. ;) simdiden hayirlisi olsun ucumuzde yakin zamanlarda haber verecegiz. :)

Bence en rahat olman gereken şey duş. Hatta önerilen birşey kendini iyi hissetme ve hijyen adına. Tabi uzun uzun sicak degil.kisa ilik duşlar. :KK66: simdiden hayirlisi olsun ucumuzde yakin zamanlarda haber verecegiz. :)
Mandus Bn duş almaya bayılan bi kızım ama bunda yapmicam kndimi tutucam yqparsanizda ılık duş yapın dediler snn dedüğün gbi

Mandus Bn duş almaya bayılan bi kızım ama bunda yapmicam kndimi tutucam yqparsanizda ılık duş yapın dediler snn dedüğün gbi

Ay o konuda bende çok korkuyorum günlük yapan biriyim bide kaynar suyla alırım duşu ama bebeklerimiz içim nelere dayandık bunada dayanırız :) saat 10 da başlasın içmeye demişler bende opu anesteziyi atamamıştım eşim çok korkmuştu bide yılbaşı günü toplandı Allah bir ilgi bir alaka şimdiden başladı iki hafta sana kalkmak yasak diyo eve yardımcı tutacam falan dedi yok artık dedim :) yandım ben yandım bu adam beni hamile kalırsam dogurana kadar evden çıkarmaz iş yaptırmaz :)

Çok merak ediyorum kızlar nasıl bir duygu şu an da bebekler oraya kondu bi nevi hamilelik ordalar ya bende hayırlısı ile alsaydım :)

Back
X