Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transferim bir gün sonraya ertelendimoralim bozuldu
![]()
Neden ertelendi canım
Herşeyde bi hayır vardır kuzu moralini bozma boşunaDün progestan ignemi vurunmam gerekiyormuş bende unutmuşum 1 gün ertelendi![]()
Herşeyde bi hayır vardır kuzu moralini bozma boşuna
1 gun geç kavuscaksın bebeğine öyle düşün bu kdr bekledik 1gün göz açıp kapayincaya kdr geçiyorZaten günler geçmek bilmiyordu inşallah bi sıkıntı olmaz![]()
1 gun geç kavuscaksın bebeğine öyle düşün bu kdr bekledik 1gün göz açıp kapayincaya kdr geçiyor![]()
Tedavi açısından sorun yaşamaktan korkuyorum hemen vurunduö ignemi şimdi
Hiç endişe etme vardır bir hayır. Güzel haberlerini bekliyoruz ..
Mandus sn neler yapiyosun transfer olmustu sanirim senin sürekli yatiyomusun yoksa ayaktamsnHiç endişe etme vardır bir hayır. Güzel haberlerini bekliyoruz ..
Ben ilk transferimde dikkatsiz davranmistim bu sefer dr um normal hayatina donebilirsin demesine ragmen bir sure evde dinlenmeyi tercih ettim ben. Yani suan evde hafif hareket ederek zaman zaman uzanarak vakit geciriyorum :) sanirim boylesi daha iyi hissettiriyor bana simdilik. Iznim de var, bu sureyi sıkılana dek surdurecegim:) asil dikkat ettigim sey beslenmem. Protein agirlikli, lifli besinler tuketiyorum.brokoli haslanmis sebzeler favorim :) Süt iciyorum, kuru meyveler (kayisi incir..) badem ceviz eksik olmuyor yanimdan Hem kabiz olmamak adina hem de vucudu iyi beslemek icin.Mandus sn neler yapiyosun transfer olmustu sanirim senin sürekli yatiyomusun yoksa ayaktamsn
Ben ilk transferimde dikkatsiz davranmistim bu sefer dr um normal hayatina donebilirsin demesine ragmen bir sure evde dinlenmeyi tercih ettim ben. Yani suan evde hafif hareket ederek zaman zaman uzanarak vakit geciriyorum :) sanirim boylesi daha iyi hissettiriyor bana simdilik. Iznim de var, bu sureyi sıkılana dek surdurecegim:) asil dikkat ettigim sey beslenmem. Protein agirlikli, lifli besinler tuketiyorum.brokoli haslanmis sebzeler favorim :) Süt iciyorum, kuru meyveler (kayisi incir..) badem ceviz eksik olmuyor yanimdan Hem kabiz olmamak adina hem de vucudu iyi beslemek icin.
Gecen Persembe transfer oldum canimKaç gün oldu peki?
Ben transferden 2 hafta once basladim canim progesterona fitil olandan gunde 3 kez. Simdi de devam ediyorum ayni sekilde. Acaba onun yerine gececek baska birsey mi kullaniyorsun?Kızlar benimde donurulmuş transferim olacak ama doktorum bana progesteron vermedi, progesteron verilmesinin nedeni nedir acaba?
Ben transferden 2 hafta once basladim canim progesterona fitil olandan gunde 3 kez. Simdi de devam ediyorum ayni sekilde. Acaba onun yerine gececek baska birsey mi kullaniyorsun?
Estrofem de kullandim gunde 3 kez. Transfer sonrasi 2 kez daha kullandim ve kestik onu da.Teşekkür ederim canım cevabın için, bana estrofem dışında bir ilaç vermedi, bir aksilik olmazsa haftaya transferim olacak