- 17 Ağustos 2022
- 71
- 39
- 35
-
- Konu Sahibi nehirgibi99
Histeroskopi sonrası 1 adet daha bekleniyor mu transfer içinBen normal tüp bebek denedim tutmadı o yüzden doktorum rahim çizmeyi önerdi çünkü embriyolar çok kaliteli dedi tabi biraz da nasip işi ama onu denemek istedi doktorum bakalım kontrole gidince ne olur bilmiyorum tabi
Merhaba onu bilmiyorum ama lenfosit aşısı histeroskopi eşli karyotip felan olacak bizim aşı 3 kere olduğu için henüz hiç birine başlamadık ama doktorum istersen bu ay histeroskopi yapıp transfer deneyebiliriz yine dedi ben güvenemedim dondurulmuş 3 embriyom kaldı çünkü dedim bütün işlemler madem yapılsın kafamızda en azından soru işareti kalmasınHisteroskopi sonrası 1 adet daha bekleniyor mu transfer için
Merhaba bende polip olduğu için histereskopi oldum 27.500 e geldi ameliyatım doktorum iki adet bekleyelim dedi ama bizim hazırlıklarımızdan dolayı 3 ya da 4. Adette transfere başlayacağız inşallahHisteroskopi sonrası 1 adet daha bekleniyor mu transfer için
Merhaba tuttu mu pekiBen tamamen doğal siklus transferi oldum ikinci transferimde. İlaç kullanmamak çok konforlu. Hastaneye de yakındım sorun olmadı gidip gelmek. Toplamda 3 kere kan verdim galiba yumurtlama zamanını anlayabilmek için
EvetMerhaba tuttu mu peki
Yaa ne güzel maşallah. Ben doğal istiyorum ama rahim hazır olmazsa ertesine diye korkuyorum mecbur ilaçla garanti ilerleyeceğim
Merhaba ben de nisan başında dondurulmuş embriyo transferi olacağım inşallah iki at ay dinlendirme sürecim var doğal siklus istiyorum ama doktorumla daha konuşmadık sizin kendiniz mi istediniz yoksa doktorunuz mu böyle yaptıMerhabalar süreciniz hayırlı olsunben dondurulmuş embriyo doğal siklus ile transfer oldum. Anlattığınız gibi yumurta takibi yapılırken daha sık şekilde muayene gitmek dışında çok rahattı.Regl olduktan sonra 2. Gün , 5. Gün 7. Gün ve 9. Günü kontrole gittim. Çatlatma iğnesine kadar hiçbir ilaç kullanmadım folik asit dışında. 2 ay boyunca da rahim dinlendiği için açıkçası ben doğal yöntemi sevmiştim. Çok rahat bir şekilde transfer oldum.
Merhabalar süreciniz hayırlı olsun inşallahMerhaba ben de nisan başında dondurulmuş embriyo transferi olacağım inşallah iki at ay dinlendirme sürecim var doğal siklus istiyorum ama doktorumla daha konuşmadık sizin kendiniz mi istediniz yoksa doktorunuz mu böyle yaptı
Çok teşekkür ederim inşallah güzel olur ve inşallah sizinde olumlu sonuçlanmıştırMerhabalar süreciniz hayırlı olsun inşallahHer şey gönlünüzce olsun benim doktorum böyle önermişti ama siz de talep edebilirsiniz bence
Çok teşekkür ederim çok şükür benim olumlu sonuçlandı inşallah sizler de çok mutlu olacağınız haberler alırsınızÇok teşekkür ederim inşallah güzel olur ve inşallah sizinde olumlu sonuçlanmıştırben çok istiyorum istanbulda doktorumuz sakaryada yaşıyoruz ama doğal siklus yaparsa her gün gidip gelmeye bile razıyım söyleyeceğim ama bazen doktorlar hem uyguladıkları yöntemden gidip dik başlı oluyolar inşallah kabul eder
Hayırlı olsun inşallah bizim de böyle sonuçlanır sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunÇok teşekkür ederim çok şükür benim olumlu sonuçlandı inşallah sizler de çok mutlu olacağınız haberler alırsınızbence şartlar uygun olduğunda hekim de sıcak bakar inşallah gönlünüze göre olsun her şey
Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsunHayırlı olsun inşallah bizim de böyle sonuçlanır sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Transferden hemen önce yapılan testte progesteron seviyeniz kaçtı acaba?Çok teşekkür ederim çok şükür benim olumlu sonuçlandı inşallah sizler de çok mutlu olacağınız haberler alırsınızbence şartlar uygun olduğunda hekim de sıcak bakar inşallah gönlünüze göre olsun her şey
Merhabalar geçen yıl olmuştu transfer , eski belgelere de baktım fakat bulamadım maalesefTransferden hemen önce yapılan testte progesteron seviyeniz kaçtı acaba?