Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kastığınız için olabilir bende de olduGünaydın ben bişey sorucam tüp bebek tedavisiyle yumurta transfer edildi bugün transferin 6. Günün fitili yaparken hiç zorlamıyordum ama son iki gündür fitili koyarken zorlanıyorum vajinam daralmış zor giriyor önce yoktu bu hamilelik belirtisimi regli belirtisimi yada neden oldu
Merhaba inşallah güzel sonuçlanmıştır, bende diğer ay sizin gibi yapacağım sonucunuz ne acabaSizin ki taze mi yoksa dondurulmuş mu ? Ben önce bir tane taze transfer oldum 5. Gün kaliteli bir embriyoydu fakat negatif ile sonuçlandı şimdi gene 5. Gün kaliteli dondurulmuş olanı deneyeceğiz. İlk 12 gün sadece estrofem ve folik asit kullandım şimdi iki gündür de estrofem , folik asit , dupaston , progestan fitil ve progestan kalçadan iğne son olarakta deltacortril kullanıyorum transfer günümde 30 mayıs :)
Malesef negatif sonuçlandı. Dayanamadım 10. Gün test verdim 4.39 çıktı 12. Gün ise sıfırlandı değerim. Nasip değilmiş , inşallah sizinki olumlu sonuçlanırMerhaba inşallah güzel sonuçlanmıştır, bende diğer ay sizin gibi yapacağım sonucunuz ne acaba