- 1 Ocak 2024
- 678
- 400
-
- Konu Sahibi nehirgibi99
Kimyasal olduğunu nasıl anlamıştınız ilk ve ikinci betanız kaç çıkmıştıİlk transferm ilaçlı olmuştu, tutundu ama kimyasal olmuştu.
İkincisi doğal siklus uygulandı sadece yumurta büyütme için femara kullandım (pcosdan dolayı) onun dısında baska bir şey kullanmadım. Transferden sonra folic ve estrofem kullandım
6. Gün20- 8.gün 44-10. Gün bir merkezde 55 bir merkezde 47 cıkmıstıKimyasal olduğunu nasıl anlamıştınız ilk ve ikinci betanız kaç çıkmıştı
Betanız katlanmamış ama yine de yükseliyormuştu böyle olunca kimyasal mı oluyormuş6. Gün20- 8.gün 44-10. Gün bir merkezde 55 bir merkezde 47 cıkmıstı
Evet katlanmadığında kimyasal oluyor sonra ilaçları bıraktım regl oldumBetanız katlanmamış ama yine de yükseliyormuştu böyle olunca kimyasal mı oluyormuş
Kaç gün sonra oldunuzEvet katlanmadığında kimyasal oluyor sonra ilaçları bıraktım regl oldum
7-8. Günde oldum yanlıs hatırlamıyorsam yogun ve parçalıydıKaç gün sonra oldunuz
Pozitif olduğu icin on gün içerisinde regl olmazsan gel demişti doktor kürtaj vs gibi bir şey olacaktı regl olmasaydım sanırımBi forumda arkadaşla konuşmuştum 2 ay olamamış da acaba dedim öyle mi oluyor diye panik yapmaya başladım bende de ara ara olacakmışım gibi ağrı oluyor da sıcak su torbası felan kpyuyorum sucak duş alıyorum biran önce söküleyim diye inşallah benimde hemen olur ilaçları bıraktıktan sonraki 2. Günüm benim de
Pozitif olduğu icin on gün içerisinde regl olmazsan gel demişti doktor kürtaj vs gibi bir şey olacaktı regl olmasaydım sanırım
Bekleyin bakalım olursunuz insallah işleme gerek kalmadanBanada lekelenme felan da olsa gel dedi de daha göremedik bakalım bişi salıya kadar olmazsam test vericem yine
İnşallahBekleyin bakalım olursunuz insallah işleme gerek kalmadan
Histereskopi yaptırmadım bilmiyorum ama ayrı ücret alma ihtimalleri yüksek bahcecide falan tedavi görüyorsanız kesssin ücret alınırİnşallahbirde bu histeroskopi ücreti ne kadar yoksa transfer ücretinin içinde mi oluyor
Orda görmüyorum tedavi doktorum sadece çizgi atabiliriz rahmine dedi de acaba oda mı ücretliHistereskopi yaptırmadım bilmiyorum ama ayrı ücret alma ihtimalleri yüksek bahcecide falan tedavi görüyorsanız kesssin ücret alınır
Ben Ekim'de transfer olmadan önce Dr um önermişti bursa bahcecide ama ben yaptırmadım ucretide 27000 liraydı tanısal olan eğer içerde polip myom alınırsa 30000 çıkıyor demislerdiİnşallahbirde bu histeroskopi ücreti ne kadar yoksa transfer ücretinin içinde mi oluyor
Benim rahmim normal şekli içi felan temiz sadece tutunması için çizik atıcaz dediler donmuş embriyo transferine 25 dediler birde o eklenirse baya maliyetli olacak sanırımBen Ekim'de transfer olmadan önce Dr um önermişti bursa bahcecide ama ben yaptırmadım ucretide 27000 liraydı tanısal olan eğer içerde polip myom alınırsa 30000 çıkıyor demislerdi
Benim rahimde hsg de temizdi Dr çizik atcam içerde de bişey varsa alırım demişti ama ben yaptırmadım iki adet embriyo ikiz oldu bı işlem yapmadan tutundular hemde Dr um yaştan folayi ikisinin birden tutunma ihtimalinin çok düşük olduğunu söylediği haldeBenim rahmim normal şekli içi felan temiz sadece tutunması için çizik atıcaz dediler donmuş embriyo transferine 25 dediler birde o eklenirse baya maliyetli olacak sanırımbirde kanamam başladı bugün devam edecek mi bakalım
Ben normal tüp bebek denedim tutmadı o yüzden doktorum rahim çizmeyi önerdi çünkü embriyolar çok kaliteli dedi tabi biraz da nasip işi ama onu denemek istedi doktorum bakalım kontrole gidince ne olur bilmiyorum tabiBenim rahimde hsg de temizdi Dr çizik atcam içerde de bişey varsa alırım demişti ama ben yaptırmadım iki adet embriyo ikiz oldu bı işlem yapmadan tutundular hemde Dr um yaştan folayi ikisinin birden tutunma ihtimalinin çok düşük olduğunu söylediği halde38 yasindayım bu arada
Kesinlikle katılıyorum tamamen nasip isi bu benim ikinci transferim çok kaliteli denilen 5.gun embriyosu iki tanesi de tutmadı ve drumda çok şaşırmıştı bu transferim 3. Gün embriyosuyduBen normal tüp bebek denedim tutmadı o yüzden doktorum rahim çizmeyi önerdi çünkü embriyolar çok kaliteli dedi tabi biraz da nasip işi ama onu denemek istedi doktorum bakalım kontrole gidince ne olur bilmiyorum tabi
Ben de iki tane koydurmuştum toplam zaten beş tane var ikisinin taze transfer olmuştu şimdi bir tane denemek istiyorum yoksa yumurtalık geliştirmek çok maliyetliKesinlikle katılıyorum tamamen nasip isi bu benim ikinci transferim çok kaliteli denilen 5.gun embriyosu iki tanesi de tutmadı ve drumda çok şaşırmıştı bu transferim 3. Gün embriyosuydu