Dondurulmuş embriyo hakkinda bilgi verebilirmisiniz

allah hayirlisi ile kucağina almayi nasip etsin

ben ilk denememde hamile kalmiştim ama düşükle sonuçlandi şimdi donmuşlarla deneyecem ama niyeyse donmuşlara hiç güvenemiyorum
oradaki kadin embriyolarin 1. Kalitede değil demişti bölünmeleri de tuhaf 7 7 9 inanmiyorum ama onlar orada olduğu sürecede aklim hep orada

senin embriyolar kalitesi neydi hatirliyormusun

özlemcim özür dilerim girmediğim için yazamadım benim 3. gün dondurulmuştu kalıtesi için bişe demediler ama dr um çok umutlanma demişti ve şu anda hamileyim
nasip işidir bunlar olacağı varsa kimse önüne geçemez normal yollardan da olur hayırlısı olsun

off kızlar biliyorum bu saatte kimse yoktur ama uyuyamıyorum iyi düşünemiyorum napıcam ben yaa iyice psikolojim bozuldu allahım yardım etsin sanki hep tutmamış gibi geliyo sanki hep beta hcg 0 çıkçak gibi geliyo niye böyle napıyorum ben bu saat oldu hala uyuyamıyorum nasıl geçicek bu hadi geçti cumartesi nasıl gidip test yaptırıcam allahım yardım etsin

Sinemcim bende seninle aynı psikolojideyim.Geceleri uykularımdan ya hiç çocuğumuz olmazsa düşüncesi ile uyanıyorum.İşin en zor kısmı ne yediğimiz iğneler ne doktora defalarca gitmemiz ne de yumurta toplama.İşin en zor kısmı beklemek ve test yaptırmak.Bende test yaptırmaya nasıl gidecem diye düşünüyorum.Aslında çok umutlu değilim ama insan yine de ya olduysa diye hayal etmekten alakoyamıyor kendini.SAT a göre şimdi hamile kalırsam bebek 8 temmuzda doğacak.Bizim nikah günümüz.Özel bir gün.Bunu düşünmek bile beni çok mutlu ediyor.Ama Diyecek fazla da bir şey yok çünkü yazılmıştan öteyi yaşamayacağız. Allah hemizin yar ve yardımcımız olsun.Bebeklerimize bir an önce kavuşmak dileğiyle...

Sinemcim bende seninle aynı psikolojideyim.Geceleri uykularımdan ya hiç çocuğumuz olmazsa düşüncesi ile uyanıyorum.İşin en zor kısmı ne yediğimiz iğneler ne doktora defalarca gitmemiz ne de yumurta toplama.İşin en zor kısmı beklemek ve test yaptırmak.Bende test yaptırmaya nasıl gidecem diye düşünüyorum.Aslında çok umutlu değilim ama insan yine de ya olduysa diye hayal etmekten alakoyamıyor kendini.SAT a göre şimdi hamile kalırsam bebek 8 temmuzda doğacak.Bizim nikah günümüz.Özel bir gün.Bunu düşünmek bile beni çok mutlu ediyor.Ama Diyecek fazla da bir şey yok çünkü yazılmıştan öteyi yaşamayacağız. Allah hemizin yar ve yardımcımız olsun.Bebeklerimize bir an önce kavuşmak dileğiyle...

aynen canım bizimde 4 temmuz nikah tarihmiz keşke olsa nerdeyse aynı güne gelir bebkler süper olur işte insan umutlanmadan olmuyo hayırlısı dicez artık

özlemcim özür dilerim girmediğim için yazamadım benim 3. gün dondurulmuştu kalıtesi için bişe demediler ama dr um çok umutlanma demişti ve şu anda hamileyim
nasip işidir bunlar olacağı varsa kimse önüne geçemez normal yollardan da olur hayırlısı olsun

sağol esencim ilgilendirdiğin için

dediğin gibi herşeyin başı kısmet

X