- 13 Aralık 2023
- 693
- 472
- 31
-
- Konu Sahibi Anneolmayolundayim
Transferden sonra neden ovitrelle genelde öncesinde veriliyorMerhaba kızlar transferimin ikinci günündeyim. 9.günü ovitrelle vurunmam söylendi. (Bir dozu üçe ayırıp ikişer gün arayla vurucam) Sorum şu ki, ovitrelle gününde önce test versem, sonrasında iğneyi yapsam varsa çıkar mı çok mu erken olur? Ovitrelle benim kafamı karıştırıyor çünkü hcg içeriyor. 9.gün erken test yapan idrarda veya kanda öğrenenler yorumlarınızı bekliyorum
Canım bende transfer sonrası Ovitrelle vuruldum tam doz 4 gün sonra yap dediler transfer den bugün itibariyle 5 gündeyim yani dün yaptım iğneyi şimdi 5 gün sonra test yapsam bile 10.gün olmuş oluyor sahte pozitif çıkabilir buda benim kafamı karıştırıyor. Benim de 3 gün embriyosu bu arada.Merhaba kızlar transferimin ikinci günündeyim. 9.günü ovitrelle vurunmam söylendi. (Bir dozu üçe ayırıp ikişer gün arayla vurucam) Sorum şu ki, ovitrelle gününde önce test versem, sonrasında iğneyi yapsam varsa çıkar mı çok mu erken olur? Ovitrelle benim kafamı karıştırıyor çünkü hcg içeriyor. 9.gün erken test yapan idrarda veya kanda öğrenenler yorumlarınızı bekliyorum
Böyle olunca da kandan başka çare kalmıyor onda da iki kez vermek gerekiyor işte sinir oluyorum yaCanım bende transfer sonrası Ovitrelle vuruldum tam doz 4 gün sonra yap dediler transfer den bugün itibariyle 5 gündeyim yani dün yaptım iğneyi şimdi 5 gün sonra test yapsam bile 10.gün olmuş oluyor sahte pozitif çıkabilir buda benim kafamı karıştırıyor. Benim de 3 gün embriyosu bu arada.
Tutunmaya yardımcı oluyormuş dediler. İlkinde olmadı ama inşallah bunda olur ahahzTransferden sonra neden ovitrelle genelde öncesinde veriliyor
9da çıkmama ihtimali var sanırım yaMerhaba, ben 3. ve 5. gün embriyolarımı 10. günde görmüştüm kaset testte
9da çıkmama ihtimali var sanırım ya
Benim de iki embriyoBelki benim 2 embriyo olduğu için 10’da net çıkmıştır olabilir :/
Benim de iki embriyodarısı bana o zaman bi de kaset testte çıktıysa erken gebelikte de çıkar galiba sanırım
İnşllaaaah, olsun olsun sağlıklı olsunlar hayırlı evlatlar olsunlar da bize yeter de artar bile. Kardeş yapmak için bi daha bu strese giremem tek seferde aradan çıksınHayırlısı olsun inşallah tutunmuştur bebişler, ikizler biraz akıl sağlığımızı sömürüyor ama güzel şey ikiz annesi olmak
Haklısın canım neyse sabredip beklicez başka çaremiz yok inşallah olumlu sonuçlar alırız ikimizdeBöyle olunca da kandan başka çare kalmıyor onda da iki kez vermek gerekiyor işte sinir oluyorum yamillet tek testle öğreniyor ne güzel
Ben kaset testte hayali çizgi görmüştüm 8.gunde hemen kan vermeye gittim 34 çıkmıştı beta. 3. Gün embriyosu bu arada3.gün embriyosu 9.gün test yapıp kan veya idrar farketmez pozitifi gören var mı
Yaa maşallah çok teşekkür ederimmBen kaset testte hayali çizgi görmüştüm 8.gunde hemen kan vermeye gittim 34 çıkmıştı beta. 3. Gün embriyosu bu arada
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba, kaç çıktı tekrar kan verdiniz miCanım bende transfer sonrası Ovitrelle vuruldum tam doz 4 gün sonra yap dediler transfer den bugün itibariyle 5 gündeyim yani dün yaptım iğneyi şimdi 5 gün sonra test yapsam bile 10.gün olmuş oluyor sahte pozitif çıkabilir buda benim kafamı karıştırıyor. Benim de 3 gün embriyosu bu arada.
Daha önceden çıkmamış mıydı silik falan? Benim silik bile çıkmadı kaset testte. Canım sıkıldı o yüzden. Sizin nasıldı9da çıkmama ihtimali var sanırım ya
Daha önceden çıkmamıştı dimi? Silik falan? Bende yaptım çıkmadı inşallah kanda pozitif çıkar test günüm ptesiMerhaba, ben 3. ve 5. gün embriyolarımı 10. günde görmüştüm kaset testte
Canım çok şükür pozitif oldu ilk değerim 9.gün 128 çıktı en son bugün baktılar 3750 şükürler olsun bu pazartesi kese muayenem var nasipse.Merhaba sonucunuz ne oldu acaba, kaç çıktı tekrar kan verdiniz mi
Oyy maşallahh ben de dün ovitrellenin son çeyreğini vurdum. Bu gün test verdim 73 çıktı doktor iki gün sonra tekrar ver dedi. Ovitrelle payından öyle çıkmış olabilir iki gün sonr belli olscak dediCanım çok şükür pozitif oldu ilk değerim 9.gün 128 çıktı en son bugün baktılar 3750 şükürler olsun bu pazartesi kese muayenem var nasipse.
Sen neler yaptın ne oldu sonuç?