- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
- 298
Canım sen küçük çaplı düşünüyorsun,coca cola gibi dünya devi bir markanın türkiye tarafından ticaretinin durdurulması çok zor,coca colanın ceosu bile türk... :) Bu anca bizim de onlarla aynı kalitede mal üretmemizle olur ki,bizim ülke adam gibi ihracat bile yapamıyor.Bizim mahallede var bakkal amca orda varmı bilemem..bakkal amcamızdan marketimizden almazsak
satacak müşteri bulamazlar bulamayıncada almazlar
ama yok canım ben bakkal amcayı düşüneyim
bitsin nasılsa alınıyor birdaha alsın
ben kendi adıma boykot etmiş oluyorum
siz bakkal amcayı düşünerek (bahane ederek ) alın
bu arada bakkal amcamı kaldı ortada!!!
kırmızı ile yazdığınız yer destek olalım diye
nasıl olacak nası yapacağız?
Aa nerden bakılıyor buna..Canım çekti favorimdir..Hanımlar,
tartışmaya gerek var mı?
Konumuz dondurma değil mi
Ben Maraş Dondurmasıymışım
Siz "Maraş" dondurmasısınız!
Sert kabuğunun altında yumuşacık özü bulunan birisiniz. Ama o sert kabuğu herkesin kırmasına izin vermiyorsunuz. Sizin hayatınıza girmek, sizinle yakın ilişkiler içinde olmak zor, ama bunu başaranların ne kadar şanslı kişiler olduğunu söylemekte sanırım bir sakınca yok. İnsana huzur, mutluluk, keyif veren bir yanınız var. Gerek gönül ilişkilerinizde, gerek aile ilişkilerinizde hep verici tarafsınız. Bu sizi zaman zaman yorsa da bundan asla pişman olmuyorsunuz, kendinizi değiştirmeye çalışmıyorsunuz. Size sürekli "kendini kullandırtma" diyenlere de asla kulak asmıyorsunuz. Çünkü sizin için insanların hayatını kolaylaştırmanın, güzelleştirmenin kullanılıyor olmakla hiçbir alakası yok.
________
Canım yine dondurma istedi
Aa nerden bakılıyor buna..Canım çekti favorimdir..
http://onedio.com/haber/hangi-dondurmasiniz--353773
o zaman siz hangi dondurmasınız ?benim ki karamelliymiş ımmm olsa da yesek çatır çutur ohh
yok hiç tehlikeli değil kadın öpüşmek için 45 tur döndürüyor ne sorun olacak
sonuçta öpüşmek için lunaparka gidip kaç dakika sürüyorsa ona göre başlamak bu işe
yoksa duygusal bişey değil yani sevmeklede ilgisi yok
amaç gidip lunaparkta öpüşmek dakika hesabı
bu reklam anlayışını alkışlamak ise paha biçilemez
göz göre göre kadınlar reklamlarda olmazsa biz satamayız
diyorlar
anlamamakta neden ısrar ediyorsunuz
kadına değersizliğin pekalası var o reklamlarda
Canım sen küçük çaplı düşünüyorsun,coca cola gibi dünya devi bir markanın türkiye tarafından ticaretinin durdurulması çok zor,coca colanın ceosu bile türk... :) Bu anca bizim de onlarla aynı kalitede mal üretmemizle olur ki,bizim ülke adam gibi ihracat bile yapamıyor.Bizim mahallede var bakkal amca orda varmı bilemem..Destek olmak için imza kampanyası vs yapılıyor ama hükümet istemedikçe bu olmaz,ve ben bunu göze alacak kadar -israili boykot edecek kadar- cesur ve ekonomik olarak gelişmiş olduğumuzu düşünmüyorum,israilin her alanda belli başlı markaları var türkiye ekonomisi bunu kaldıramaz.Şimdi venezuela nasıl yapıyor? Onlar zaten önceden de kendi yağlarında kavruluyordu hala da öyleler...
Tüm kadınlar için neden kötü düşünüldüğünü anlamadım. Yani sokakta kadınlar açık sizin tabirinizle göğüsleri fırlamış şekilde dolaştıkları için tüm kadınlar hakkında kötü düşünen insan fesat aynı zamanda ahlaksız bir insandır. O yüzden siz üzülmeyin kadınlar hakkında o nedenle kötü düşünenler gerekli yaratıklar değil.İşte banane o giymiş değil bu sefer kadınlar adı altında açık kapalı hepimiz laf yiyoruz.
hepimiz için kötü düşünülüyo. Herkes kendinden sorumlu herkesin aile yapısı görüşü farklı saygım sonsuz ben emine hanımın söylediğine katılıyorum sonuna kadar. Herkes zaten zamanı gelince ne doğru ne yanlış öğrenicek. ben dahil.
o reklamı ne zamandır bıçak biliyodum gördüm ve atladım yalan değilHayrola ??? Konu sizin mi veya konu edilen siz misiniz ?
Ben konuya yorum yaptım,siz sanki size yazmışım gibi cevap vermişsiniz.
Anlamamakta ısrar etmek derken...Ne anlattığınıza bakmamıştım bile :)
Reklam anlayışını alkışladığımı nerden çıkardınız ?
Beni çok ilgilendirmiyor.Ne cinselliğe ne de tüketime teşvik etme manasında etkilenmiyorum.
http://hangiulke.blogspot.com.tr/2013/11/hangi-marka-hangi-ulkenin-markasidir.html
İsrail malları veya İsrail'i destekleyen markalar:
- Axe, Algida, Aquafina, A La Turca, British American Tabocco, Becel, Burger King, Cif,
- Coca Cola, Calve, Chesterfield, Cheetos, Cappy, Cornetto, Çerezza, Clear, Carte D’or,
- Doritos, Domestos, Dove, Dunhill, Damla Su, Disney, Elite Cafe, Evian, Elidor, Fruko,
- Frito Lay, Fanta, Flora, Fruttare, Hayat Su, Huggies, Gatorade, Johnsons & Johnsons, KFC,
- Knorr, Kleenex, Kotex, Lipton, Lay’s, Lux, L&M, Lucky Strike, Lark, Marlboro,
- Magnum, Mc Donald’s, Max, Muratti, Nestle, Nestea, Omo, Pepsi Cola, Philip Morris,
- Parliament, Pall Mall, Rexona, Ruffles, Rinso, Rocco, Sana, Sırma Su, Signal, Starbucks,
- Sprite, Sen-Sun, 7Up, Schweppes, Tang, Tropicana, Turkuaz, Unilever, Vim, Vaseline,
- Viceroy, Vim, Vakko, Yedigün, Yumoş, Virginia Slims.
bu ürünleri kullanmadan 1 hafta yaşayabilecegimi sanmıyorum
ve sinem kobal'a canı gönülden katılıyorum
ben bu ürünlerin hiç birini kullanmıyorum. yaşıyorum da şükür. hepsinin alternatifi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?