'Dondurma Reklamları Fuhşiyatı Normal Gösteriyor'

http://hangiulke.blogspot.com.tr/2013/11/hangi-marka-hangi-ulkenin-markasidir.html

İsrail malları veya İsrail'i destekleyen markalar:
- Axe, Algida, Aquafina, A La Turca, British American Tabocco, Becel, Burger King, Cif,
- Coca Cola, Calve, Chesterfield, Cheetos, Cappy, Cornetto, Çerezza, Clear, Carte D’or,
- Doritos, Domestos, Dove, Dunhill, Damla Su, Disney, Elite Cafe, Evian, Elidor, Fruko,
- Frito Lay, Fanta, Flora, Fruttare, Hayat Su, Huggies, Gatorade, Johnsons & Johnsons, KFC,
- Knorr, Kleenex, Kotex, Lipton, Lay’s, Lux, L&M, Lucky Strike, Lark, Marlboro,
- Magnum, Mc Donald’s, Max, Muratti, Nestle, Nestea, Omo, Pepsi Cola, Philip Morris,
- Parliament, Pall Mall, Rexona, Ruffles, Rinso, Rocco, Sana, Sırma Su, Signal, Starbucks,
- Sprite, Sen-Sun, 7Up, Schweppes, Tang, Tropicana, Turkuaz, Unilever, Vim, Vaseline,
- Viceroy, Vim, Vakko, Yedigün, Yumoş, Virginia Slims.

Kola icmeyiverin paketli dondurma da yemeyin arkadas. Israil falan icin degil ben bilmiyorum onlar israilin mi. Ama hem cebimi hem vucudumu dusunuyorum.

Boykot istiyosaniz basbakanliga dilekce gonderin bisey yapin. Ithal etmesinler. Ben zaten dogustan boykotluyum her seye :) mahallemdeki arnavut tatlici amca cok guzel dondurma yapiyor magnum batsin :)

zaten şu bireysel boykot mantığından kurtulduğumuz an bi adım atmış olacağız Türk malı diye aldığımız markaların bile yabancı ortakları varkenn ben bireysel boykot yapıyorum diye kendimizi kandırmayalım.

bakkal amcamızdan marketimizden almazsak

satacak müşteri bulamazlar bulamayıncada almazlar

ama yok canım ben bakkal amcayı düşüneyim

bitsin nasılsa alınıyor birdaha alsın

ben kendi adıma boykot etmiş oluyorum

siz bakkal amcayı düşünerek (bahane ederek ) alın

bu arada bakkal amcamı kaldı ortada!!!

kırmızı ile yazdığınız yer destek olalım diye

nasıl olacak nası yapacağız?
Canım sen küçük çaplı düşünüyorsun,coca cola gibi dünya devi bir markanın türkiye tarafından ticaretinin durdurulması çok zor,coca colanın ceosu bile türk... :) Bu anca bizim de onlarla aynı kalitede mal üretmemizle olur ki,bizim ülke adam gibi ihracat bile yapamıyor.Bizim mahallede var bakkal amca orda varmı bilemem..:KK49: Destek olmak için imza kampanyası vs yapılıyor ama hükümet istemedikçe bu olmaz,ve ben bunu göze alacak kadar -israili boykot edecek kadar- cesur ve ekonomik olarak gelişmiş olduğumuzu düşünmüyorum,israilin her alanda belli başlı markaları var türkiye ekonomisi bunu kaldıramaz.Şimdi venezuela nasıl yapıyor? Onlar zaten önceden de kendi yağlarında kavruluyordu hala da öyleler...:KK50:

Hanımlar,
tartışmaya gerek var mı?
Konumuz dondurma değil mi:KK66:
Ben Maraş Dondurmasıymışım:cool:

Siz "Maraş" dondurmasısınız!
53f1d3814ad017fe5c74a8f7.jpg

Sert kabuğunun altında yumuşacık özü bulunan birisiniz. Ama o sert kabuğu herkesin kırmasına izin vermiyorsunuz. Sizin hayatınıza girmek, sizinle yakın ilişkiler içinde olmak zor, ama bunu başaranların ne kadar şanslı kişiler olduğunu söylemekte sanırım bir sakınca yok. İnsana huzur, mutluluk, keyif veren bir yanınız var. Gerek gönül ilişkilerinizde, gerek aile ilişkilerinizde hep verici tarafsınız. Bu sizi zaman zaman yorsa da bundan asla pişman olmuyorsunuz, kendinizi değiştirmeye çalışmıyorsunuz. Size sürekli "kendini kullandırtma" diyenlere de asla kulak asmıyorsunuz. Çünkü sizin için insanların hayatını kolaylaştırmanın, güzelleştirmenin kullanılıyor olmakla hiçbir alakası yok.

________

Canım yine dondurma istedi:KK70:

Hanımlar,
tartışmaya gerek var mı?
Konumuz dondurma değil mi:KK66:
Ben Maraş Dondurmasıymışım:cool:

Siz "Maraş" dondurmasısınız!
53f1d3814ad017fe5c74a8f7.jpg

Sert kabuğunun altında yumuşacık özü bulunan birisiniz. Ama o sert kabuğu herkesin kırmasına izin vermiyorsunuz. Sizin hayatınıza girmek, sizinle yakın ilişkiler içinde olmak zor, ama bunu başaranların ne kadar şanslı kişiler olduğunu söylemekte sanırım bir sakınca yok. İnsana huzur, mutluluk, keyif veren bir yanınız var. Gerek gönül ilişkilerinizde, gerek aile ilişkilerinizde hep verici tarafsınız. Bu sizi zaman zaman yorsa da bundan asla pişman olmuyorsunuz, kendinizi değiştirmeye çalışmıyorsunuz. Size sürekli "kendini kullandırtma" diyenlere de asla kulak asmıyorsunuz. Çünkü sizin için insanların hayatını kolaylaştırmanın, güzelleştirmenin kullanılıyor olmakla hiçbir alakası yok.

________

Canım yine dondurma istedi:KK70:
Aa nerden bakılıyor buna..Canım çekti favorimdir..:rolleyes:

hani özgürlük özgürlük diyoruz ya.. bu teyzenin de bunu söyleme hakkı var o zaman.. ne severim ne de ciddiye alırım ama konuşma özgürlüğü varsa konuşsun neden bir yerlere gönderiyorsunuz hanımlar? :KK66: artık sevmediğimiz fikirleri ülkeden gönderme olayı bir son bulsa ne kadar süper olacak değil mi?

bu arada boykot olayı kadar samimiyetsiz bir olay yok benim için.. aldığın ağrı kesici bile oradan geliyorken, zaten içmediğin kolayı boykot etmek ultra-mega saçma geliyor.. neyse o da bir özgürlük tabisi.. :KK14:

Havaya girdim şu anda.:KK75::KK75::KK75::KK75:

Siz "karadutlu" dondurmasınız!
53f1d387b3e4029b0446aef4.webp

"Asil insan" ifadesini sizin için kullansak sizi tanıyan hiç kimsenin buna bir itirazı olmaz. Ne kadar sıcakkanlı, samimi, içten bir duruşunuz olsa da tavrınız, edanız ile insanlar üzerinde bıraktığınız etki inanılmaz. İş görüşmelerinin yıldızı sizsiniz, konuşmayla ikna edemeyeceğiniz insan yok gibi. Bunun yanında ilkelerinden, doğrularından taviz vermeyen yapınız ile özellikle iş yaşamınızda başarıdan başarıya koşuyorsunuz veya koşmanız yakın. Sizin gibi insanlardan artık çok kalmadı. Bir denge unsuru, başarı timsalisiniz. Annelerin çocuklarına örnek gösterdiği "elalemin çocuğu" sizsiniz.

yok hiç tehlikeli değil kadın öpüşmek için 45 tur döndürüyor ne sorun olacak

sonuçta öpüşmek için lunaparka gidip kaç dakika sürüyorsa ona göre başlamak bu işe

yoksa duygusal bişey değil yani sevmeklede ilgisi yok

amaç gidip lunaparkta öpüşmek dakika hesabı

bu reklam anlayışını alkışlamak ise paha biçilemez
göz göre göre kadınlar reklamlarda olmazsa biz satamayız
diyorlar
anlamamakta neden ısrar ediyorsunuz
kadına değersizliğin pekalası var o reklamlarda

Hayrola ??? Konu sizin mi veya konu edilen siz misiniz ?
Ben konuya yorum yaptım,siz sanki size yazmışım gibi cevap vermişsiniz.
Anlamamakta ısrar etmek derken...Ne anlattığınıza bakmamıştım bile :)

Reklam anlayışını alkışladığımı nerden çıkardınız ?
Beni çok ilgilendirmiyor.Ne cinselliğe ne de tüketime teşvik etme manasında etkilenmiyorum.

Bence karamelli dondurma yemeyin karamel demek ,yanmış şeker demek , kan şekerinizi tavan yaptırır , amaç dondurmayı ucuza mal etmek çikolatadan kısıp karamel koymak cepteki parayı çoğaltmak demek bu kekler içinde geçerli en tehlikeli olanı bar denilen çikolatalar aç karnına yemek cinayettir ve çocukların şeker hastalığına yakalanma sebebidir

Canım sen küçük çaplı düşünüyorsun,coca cola gibi dünya devi bir markanın türkiye tarafından ticaretinin durdurulması çok zor,coca colanın ceosu bile türk... :) Bu anca bizim de onlarla aynı kalitede mal üretmemizle olur ki,bizim ülke adam gibi ihracat bile yapamıyor.Bizim mahallede var bakkal amca orda varmı bilemem..:KK49: Destek olmak için imza kampanyası vs yapılıyor ama hükümet istemedikçe bu olmaz,ve ben bunu göze alacak kadar -israili boykot edecek kadar- cesur ve ekonomik olarak gelişmiş olduğumuzu düşünmüyorum,israilin her alanda belli başlı markaları var türkiye ekonomisi bunu kaldıramaz.Şimdi venezuela nasıl yapıyor? Onlar zaten önceden de kendi yağlarında kavruluyordu hala da öyleler...:KK50:

bittabi haklısın benim boykotumla senin boykotunla olmaz bu işler büyük adımlar gerek ancak
ülkeminde bunu yapmasın diliyorum en kısa zamanda
canım benim bende diyorumki

ülke yapmıyorsa ben kendi çapımda yapıyorum

samimiyetsiz diyen arkadaş bi öneri sunarsan sevinirim

ülkeminde bunu yapmasın diliyorum en kısa zamanda

İşte banane o giymiş değil bu sefer kadınlar adı altında açık kapalı hepimiz laf yiyoruz.
hepimiz için kötü düşünülüyo. Herkes kendinden sorumlu herkesin aile yapısı görüşü farklı saygım sonsuz ben emine hanımın söylediğine katılıyorum sonuna kadar. Herkes zaten zamanı gelince ne doğru ne yanlış öğrenicek. ben dahil.
Tüm kadınlar için neden kötü düşünüldüğünü anlamadım. Yani sokakta kadınlar açık sizin tabirinizle göğüsleri fırlamış şekilde dolaştıkları için tüm kadınlar hakkında kötü düşünen insan fesat aynı zamanda ahlaksız bir insandır. O yüzden siz üzülmeyin kadınlar hakkında o nedenle kötü düşünenler gerekli yaratıklar değil.

Hayrola ??? Konu sizin mi veya konu edilen siz misiniz ?
Ben konuya yorum yaptım,siz sanki size yazmışım gibi cevap vermişsiniz.
Anlamamakta ısrar etmek derken...Ne anlattığınıza bakmamıştım bile :)

Reklam anlayışını alkışladığımı nerden çıkardınız ?
Beni çok ilgilendirmiyor.Ne cinselliğe ne de tüketime teşvik etme manasında etkilenmiyorum.
o reklamı ne zamandır bıçak biliyodum gördüm ve atladım yalan değil:KK53:

konuya gelince konu hepimizi ilgilendiriyor

kadının meta olarak kullanılmasından rahatsızım

amacımda sizinle sataşmaya girmek olsaydı alıntılardım ki öyle amacım yok inan ismini bile farketmedim dir

burda sana veya bi başkasına sataşarak çözüm üretemeyeceğimizi biliyorum:cool:

neden öneri bekliyorsunuz siz devlet misiniz? sizin bireysel boykotunuz hiçbir şey ifade etmez.. ha boykot edip almamışsınız ha rejim yapıp içmemişsiniz.. aldığınız ilaçlardan kazandıklarını kazanmıyorlar koladan ya da dondurmadan emin olun.. kendimize ait bir çöpümüz yok.. dua edin ülkeye gönderdikleri ilaçları kesmesinler, aksi halde yalvaracak seviyeye geliriz önce çocuklarımız için..

http://hangiulke.blogspot.com.tr/2013/11/hangi-marka-hangi-ulkenin-markasidir.html

İsrail malları veya İsrail'i destekleyen markalar:
- Axe, Algida, Aquafina, A La Turca, British American Tabocco, Becel, Burger King, Cif,
- Coca Cola, Calve, Chesterfield, Cheetos, Cappy, Cornetto, Çerezza, Clear, Carte D’or,
- Doritos, Domestos, Dove, Dunhill, Damla Su, Disney, Elite Cafe, Evian, Elidor, Fruko,
- Frito Lay, Fanta, Flora, Fruttare, Hayat Su, Huggies, Gatorade, Johnsons & Johnsons, KFC,
- Knorr, Kleenex, Kotex, Lipton, Lay’s, Lux, L&M, Lucky Strike, Lark, Marlboro,
- Magnum, Mc Donald’s, Max, Muratti, Nestle, Nestea, Omo, Pepsi Cola, Philip Morris,
- Parliament, Pall Mall, Rexona, Ruffles, Rinso, Rocco, Sana, Sırma Su, Signal, Starbucks,
- Sprite, Sen-Sun, 7Up, Schweppes, Tang, Tropicana, Turkuaz, Unilever, Vim, Vaseline,
- Viceroy, Vim, Vakko, Yedigün, Yumoş, Virginia Slims.

bu ürünleri kullanmadan 1 hafta yaşayabilecegimi sanmıyorum :KK14:
ve sinem kobal'a canı gönülden katılıyorum
220720142132293624199_3.jpg

iyide bunları kullanmayınca çocuğumuz iyi yetişmiyormu

en iyisi ne yapalım siz kullanın ben kullanmayım

faceboka gelince sahibi yahudi değil ataist olduğunu açıkladı

bu benim için bi avantajmı aaa bak yahudi değilmiş diye seviniyormuyum hayır
ben onun kurduğu facebooktan birşeyler öğreniyorum (haber kaynaklarından )
listelediğim ürünlere gelince hepsinin bi alternatifi var çoğunu duymadım bile

neyse bu konunun içinden çıkamayacağız

bende diyorum ki

nnnnnnnnnnhhhh.jpg

Back