'Dondurma Reklamları Fuhşiyatı Normal Gösteriyor'

Yav bak Munenin de dedigi gibi konu dondurma. Sen alip bana dilimin bile donmedigi sublingli birseylerden bahsediyorsun, sonra da anlamami bekliyorsun. Dondurmanin zararlari ve gunahlarindan iftarda gosterilen dizilerde icilen cola reklamlarina atlayip kelime oyunu yapiyorsun ama, olmuyor yane...:KK53:
lal ettin dilimi ne yazacağımı sasırdım
o zaman alıntılayıp dalga geçip bana cevap hakkı tanımasaydın taaa ilk mesajda
yada alıntılamadan atlamasaydın benim yazdıklarıma
şimdide laf oyunlarıyla sindirmeye çalışmasaydın
rica edeceğim benim hiç bi yazdığımla ilgilenme
alıntılayarak yada alıntılamayarak cevap yazma
meraklı değilim bende sana yazmaya

Yahu sorun bendrmi acaba şu dondurma reklamlarında aklıma hiç kötü şeyler gelmiyor canımı n dondurma çekmesi dışında o_O

Benimde aklima kotu bir sey* gelmiyor. Hatta dusundum hangi reklam diye.o_O Bizim libido da problem var bibi. :KK45:Ona gelene kadar sise kolanin sekline karissinlar. Resmen 90-60-90 yahu. :KK70:

*Kotu bir sey : sex

‘rezil’ diye nitelendirdiği ürünleri alanların hepsinden ‘ahirette’ davacı olacağını söyledi. tam anlamıyla saçmalamış....beğenmiyorsan izleme....
bi üye de onun istediği cumhurbaşkanı adayına oy vermedim diye hakkını helal etmiyordu bana......
bu ara haklar havada uçuşuyo kimin hakkı kimin cebinde belli değil....

ya fuhsiyat degilde...tahrik edici bir tarafi var bana gorede...birde her zaman kadinlar oynuyor bu tarz reklamlarda tipki araba reklamlari gibi...yiyen izleyen fuhusa gitmez umarim...yillardir izliyoruzda yiyoruzda..

‘rezil’ diye nitelendirdiği ürünleri alanların hepsinden ‘ahirette’ davacı olacağını söyledi. tam anlamıyla saçmalamış....beğenmiyorsan izleme....
bi üye de onun istediği cumhurbaşkanı adayına oy vermedim diye hakkını helal etmiyordu bana......
bu ara haklar havada uçuşuyo kimin hakkı kimin cebinde belli değil....

bu hakkımı helal etmiyorumu çok basite alıyorlar sanırım. burdakileri anlarım hadi hakkı bilmiyorlar. emine hanımı anlamadım gerçekten sen bilen bir insansın yüzbinlerce kişiyle tek tek karşılaşacaksın ahirette . düşünmeden konuşmuş sanırım . ay birinin bile yüzünü görmek istemem şahsen.

Ben de farklı konularda davacı olacağım sizden Şenlikoğlu.:KK59: Hem de ciddi meselelerden ötürü.

Fuhşiyatı bilemem de,dondurma değil,bisküvi değil,araba değil kadınlar satılıyor gibi.Yıllardır izliyoruz,hamd olsun yoldan çıkmadık ama kadına bakış açısı rezalet reklamların.Sonra bu gençler niye böyle...:KK58:

haktan hukuktan bahseden insanlar da hep başkasının hakkına girdiğini düşünmeden öylesine konuşur ya..

Benimde aklima kotu bir sey* gelmiyor. Hatta dusundum hangi reklam diye.o_O Bizim libido da problem var bibi. :KK45:Ona gelene kadar sise kolanin sekline karissinlar. Resmen 90-60-90 yahu. :KK70:

Hangi kola ki o ben onyda fark etmemisim O.o

Hangi kola ki o ben onyda fark etmemisim o_O

Espriyi anlamadin mi canim. Kola siselerinin kivrimlarini da kadin vucuduna benzetenler var ama hakikaten benziyor yahu.:KK48: 1915 yilindaki bel incecik...:KK70:

4D5BFA10064281D8D9F8F31A3ED9E1A0.jpg

Dondurma ya da herhangi baska bireyde kadinlarin meta olarak kullanilmasina karsiyim senin benim olmasa da çocukların bilincaltina ciplak kadin imaji yerlesiyor cocuklar erken uyarilip erken ergenliğe giriyor ama dondurma alanların kabahati ne simdi tamam o firmaya prim yaptirmis oluyoruz ama o reklami görsem de görmesem de farketmiyor benim icin

Espriyi anlamadin mi canim. Kola siselerinin kivrimlarini da kadin vucuduna benzetenler var ama hakikaten benziyor yahu.:KK48: 1915 yilindaki bel incecik...:KK70:

ayyy yok artik :)) Ben cok safim ya :P Fanta 1 litreyi nelere benzetirler o zaman O.o :D

Libidoma laf söyletmem uleeyynnn :KK53:
Ki ben kk nın +18 hatunlarındanım benim aklıma gelmeyen şey bunların aklından hiç çıkmıyor düşünemiyorum nasıl insan bunlar :KK70:

Alıntıları ekleye hala alışamadım lucy ya yukardaki msja alıntı olucaktı bu msjın :27:

Back