'Dondurma Reklamları Fuhşiyatı Normal Gösteriyor'

Bilmeden satışlarımızın patlamasına neden olan herkese teşekkür ederiz, imza dondurma:KK70:
dondurma-hareketli-resim-0010.gif

Vallahi Mune abla, diyet miyet unutuyorum resmen, yarin magnumum ile büyük bulusma olacak :rolleyes:

seksist reklamlardan ben de rahatsizim ancak biscolota erkeklerini gormeyip sadece kadinlarin kullanilmasina yonelik elestiri getirmek ve dondurma duyarliligi (!) bunu yazan kisinin de pek iyi niyetli olmadigni dusundurtuyor...

ay bir de kadinlara dondurma yeme yasagi koyanlar var... kafa ayni kafa.

göre göre dondurma reklamlarını mı görmüş? hiç bir şey aklına gelmemiş o mu gelmiş?:KK14:
sezonluk trendler buluyorlar bunlar da sanırım.

millet dondurma yerken o ne düşünüyorsa artık :confused::confused:

iyi de dondurma alanların ne suçu var :27:

o değil de bebe yağı reklamında bile kadın totosu görmekten böğ geldi.. alakalı alakasız her yerde kadınların kullanılmasından hoşlanmıyorum..

tv izlemeyin arkadaşlar en güzeli, 4 senedir tv yi kendi indirdiğimiz filmeleri izlemek için kullanıyoruz bazende maç için

abartılı kadın çıplaklığı araba reklamından masa sandalyeye kadar kullanılması kadını basit gösterilmesine karşıyım amaaaa
dondurma ile seks düşünse hadi neyse de fuhuş başka birşey yavvv
dondurma yiyen kendini satıyor anlamına getiriyor.
peki benim günahımı alan ,bana iftira tan bu kadının hiç mi Allah korkusu yok.
ben sıcak hava da yenen soğuk ve tatlı bir yiyecek olarak görüyorum.hatta dr.lar bebişlere dondurma(gerçek sütlü)dondurma yedirin faydalıdır der.
bu zihniyet evde salataya hıyar doğramaz,patlıcan oturtma yapmaz,hele vezir parmağı aman aman ....

Ben muhafazakar deglim ama bende böyle düşünüyorum.
Ülkemizde de böyle bir ima oluşmuşki bazı insanlar külah dondurma yemiyor mesela.
Açık ve net diyorum dondurmayı erkek cinsel organıyla baglantı kurmaya çalışıyorlar.

Pazardan muz ve salatalık almayı yasaklatan zihniyet ve hastalıklı düşünme tarzı İslam ülkelerinin bu kadar bilimde askeriyede geri kalmalarına sebep olan odak.....
evet bende kadın vucudu odaklı reklamlardan hiç haz etmiyorum hele araba fuarlarına hiç gidesim gelmiyor dondurma reklamları cidden sex çağrışımlı bunlar kadını aşağı çeken şeyler ama kınama tarzı bu olmamalı.

fuhuş para karşılığı cinsel ilişki değil mi kelime anlamı, ben mi yanlış biliyorum
polisler fuhuş baskını yaptı derler mesela, bu işin illegal yapıldığı yerlere

sonuç itibariyle cinselliği çağrıştırabilir reklamlar ama yine de fuhuşla alakası yok

Fuhsiyati artiriyor mu bilemem. Ahirette davaci olmak fuhus falan cok farkli konular. Sacma bir yorum olmus.

Ama kadinlarin sex objesi olarak gosterilmesinden cok rahatsiz oluyorum.

yediğim tek tatlı dondurmadır.günde 1 tane kesin yerim ama bu haberden sonra 2 tane yedim.ben de şenlikoğlundan şikayetçiyim:KK20:

Herşeyi din ve günah gözüyle baktığınızda yaşama öl, dünyaya gelme ozaman

ama erkek kısmı hiç bir kısıtlama getirmeden yaşasın günah sadece kadında ,kızda olsun sadece bunları görün siz , sonra sokakta kadın kız öldürülsün ,tecavüz edilsin erkekleri eğitmeyin siz sadece kızlara baskı uygulayın siz
dini yasaklar kızlara sadece

ben magnumu sırf algidanın diye almıyorum

veya diğer algida ürünlerini

israilin ne halt olduğu belli

pis zihniyetini yaymak için her türlü pisliği yapar onlar

emine şenlikoğlunu severim

talihsiz bi açıklama olmuş aslında tahminimce kadınların meta olarak kullanılmasından rahatsız olmuş

peki hanımlar size soruyorum siz rahatsız değil misiniz bu durumdan

birde haz peşindeysen diyor delimi ne bunlar ya neyin hazzı :KK53:

ancak bu dinden soğuma nedir yaa bu açıklamaları yapanlar komik oluyorsunuz yapmayın lütfen

kadının nasıl obje olarak kullanılmasına karşıysam
bir kadının böyle saçma sapan düşüncelerde bulunmasınada karşıyım...
Hayır insanın kendi fikri ihtayacı alır almaz yer yemez sanane kadın?

ben magnumu sırf algidanın diye almıyorum

veya diğer algida ürünlerini

israilin ne halt olduğu belli

pis zihniyetini yaymak için her türlü pisliği yapar onlar

emine şenlikoğlunu severim

talihsiz bi açıklama olmuş aslında tahminimce kadınların meta olarak kullanılmasından rahatsız olmuş

peki hanımlar size soruyorum siz rahatsız değil misiniz bu durumdan

birde haz peşindeysen diyor delimi ne bunlar ya neyin hazzı :KK53:

ancak bu dinden soğuma nedir yaa bu açıklamaları yapanlar komik oluyorsunuz yapmayın lütfen

Insanlar boykot diye herseye inanmaya basladi. Magnum, algida ve sayre unilever markasi. Unilever Hollandada bir firmadir ve birçok ürünü satisa sunuyor, sadece algida degil.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Unilever

Yani unilever olmayan ürünü almamak neredeyse kaçinilmaz oluyor. Zaten çogu ürünler (unilever ya degil) büyük firmalar tarafindan yapiliyor, isimleri israile karismazsa bile, onlarin hiç bir pis is yaptigini sanmiyormusun? Borsalarda, baska savaslarda?

Neyse gelelim konuya, evet satista genel olarak "sex sells" kurali var ve bende bundan pek hosnut degilim, fakat dondurma reklamlari "fuhus reklamlari" oldugunu söylemek sadece talihsiz degil, resmen saçma bir açiklama. Ilgi çekmek için açiklama. O popçu kizin "ben alevi olmak istiyorum" açiklamasi ile bu açiklama ayni derecede saçma ve ilgi çekmek için söyleniyor.

Fuhus sonuçta para karsiligi cinsel iliski yasamak. Bunu hangi akla hizmet ederek dondurma ile badastiriyorlar?

Back