Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikinizee tek cevap he yav he haklısını cınıııııııııııııııııım
anlattıkların karşındakinin anlayacağı kadardır
genel ev o kadınların kendi istek ve arzularıyla kolay yerden para kazanma yöntemi
genç kızlarımıza yavrularımıza gelince tamamen bu ilişkilerin normal gösterilmesi sonucu
şimdi k...ı bklu bebelerin bile aşk flort yaşamaya başlaması sonucu bakınız( bdv)
onların vebali sizinde omzunuza yük eğer birazcıcık vicdanınız varsa tabi
gerçekçi olun
avatarındaki bizzat sen mi oluyorsunFuhşiyat nasıl bir kelime ya bağımlılık yapıyor
Fuşşiyat fuşşiyat fuşşş![]()
Subliminal denen şey mevcut ama bu sadece dondurma reklamında geçerli olan bir şey değil. Öyle kötü insanlar var ki türban reklamına bile subliminal mesaj yerleştiren. Bence bu haber tamamiyle kadının düşünce tarzıyla alakalı yahu gidip reklamcılara laf etmiyor da dondurma alan insanlardan öteki dünyada hesap soracakmış, daha nelerHayir bence doğru söylüyor. Bi dikkatlice bakin anlayacaksiniz. Yok sen ben. Yok yerim. Ohhh bilmem ne falan. Reklam dondurma reklamiysa neden hep çıplak bir kizla erkek bu reklamlarda boy gösteriyor? Bana da bazi seyler bilerek yapiliyor gibi geliyor...
ikinizee tek cevap he yav he haklısını cınıııııııııııııııııım
anlattıkların karşındakinin anlayacağı kadardır
genel ev o kadınların kendi istek ve arzularıyla kolay yerden para kazanma yöntemi
genç kızlarımıza yavrularımıza gelince tamamen bu ilişkilerin normal gösterilmesi sonucu
şimdi k...ı bklu bebelerin bile aşk flort yaşamaya başlaması sonucu bakınız( bdv)
onların vebali sizinde omzunuza yük eğer birazcıcık vicdanınız varsa tabi
gerçekçi olun
Velev ki oyle diyelim... Cinsel cagrisim yapiyor... Kotu birsey mi seks? Tabu mu? Filmi seyreden kadinin seks yapasi geliyor, sevgilisine kizlik vermeye mi kosuyor? Kendini fuhusun kollarina mi atiyor? Libidosu yerinde bir insan olarak siz etkileniyor musunuz? Reklami seyrettikten sonra hemen esinizle yataga gitme arzusu hissettiniz mi? Bu konuyu okuyanlar arasinda bu reklami seyrettikten sonra sevgilisine veya kocasina hadi seks yapalim diye kosan olmus mu? Kaciniz? Ya da kacimiz?kusura bakmayin da
o magnum isirma sahnesinin cinsellikle iliskisini kuramayan bayanlarimiz libido sayimi yaptirsin bence :)
bastan asagi cinsel cagrisim bunu hissetmek icin sapik degil normal bir insan olmak yeterli.
bugünü yaşa kardeşim :)Genelevde calısan kadınların büyük cogunlugu kendi istekleri ile calısmıyor, oralara satılıyorlar ve tehdit ediliyorlar. Biz istegi sorgulamıyoruz ayrıca, genelev fuhus yuvasının ta kendisidir. Devlet buralardan vergi alıyor, adı o yüzden resmi. Devlet de malumunuz bu bayanla aynı zihniyet, ama söz konusu cıkar ise ses edilmiyor, her ne hikmetse UYGUN oluyor bu durum. Dondurma bunun yanında hafif kalır anlayacagın. Önce buraların kapanması için mücadele versin verecekse bu bayan, böyle dondurmadan kıldan tüyden polemik yaratıp iki tane de forograf cekinmekle dini bütün olunmuyor. Gücü yetiyorsa bunu yapsın, zihniyetinin geregi budur. Bunu yapsın sen de bunu savun ki, biz de senle onu ciddiye alalım.
Bu arada cocugun olmuyormus Allah sabır verir umarım, iyi günler dilerim.
Yavrulariniza ve genc kizlariniza dondurma dokunuyor demek ki... Yemesinler kardesim...
Bak kadin ne diyor? Ahrette o dondurmayi yiyenlerden hesap soracagiz diyor...
Ben de hep bu kizlar neden bir erkek arkadasiyla yatip sonra da kizlik diktiriyor diye merak ederdim. Megersem dondurma reklamindan ve dondurma yemekten oluyormus...
Vallahi bravo, daha once ben niye dusunemedim bunu?
![]()
Dizilere gizli bir sekilde sex yazisi mi yerlestiriyorlarmis?bak saraylı teyze
mevzu dondurma değil
konu saptı biraz
mevzu sublimial mesajlar
mevzu dizilere çizgi filmler yerleştirilen masonik işaretlet
konu şimdiki gençlerimizdeki ahlaki bedeni ruhani çöküş
dondurma reklamını geçelim artık
sen dondurma eşittir zar gibi algıladın şimdi orayı kapatıyoruz
iyice terbiyemi bozdum zaten
senden bi açıklama bekliyorum
dizilerdeki gizli bi şekilde yerleştirilen sex yazısını bana açıkla
adamlar bunu neden gizli yerleştiriyor
![]()
sizin mesajlarınızı görmezden geleli çok oldu. bu yüzden bana mesajımla alakası olmayan cevaplar yazmanıza gerek yok.Velev ki oyle diyelim... Cinsel cagrisim yapiyor... Kotu birsey mi seks? Tabu mu? Filmi seyreden kadinin seks yapasi geliyor, sevgilisine kizlik vermeye mi kosuyor? Kendini fuhusun kollarina mi atiyor? Libidosu yerinde bir insan olarak siz etkileniyor musunuz? Reklami seyrettikten sonra hemen esinizle yataga gitme arzusu hissettiniz mi? Bu konuyu okuyanlar arasinda bu reklami seyrettikten sonra sevgilisine veya kocasina hadi seks yapalim diye kosan olmus mu? Kaciniz? Ya da kacimiz?
Birakin bu isleri yav... Dondurma reklamindan sonra kizlarin fuhusa dusmesi artmismis... Peh...
O gerçekten var canım,ama ben etkisi olduğunu düşünmüyorum.=) 25.kare diye araştırabilirsin.Dizilere gizli bir sekilde sex yazisi mi yerlestiriyorlarmis?O kadar da dizi seyrederim halbuki, hic dikkatimi cekmedi..
Adamlar onu neden mi gizli yerlestiriyor, herhalde kimse gormesin diyedir..
Senden baska goren var mi? Yani gazete internet haberi olmasi disinda, diziyi kendin seyrederken diyorum..
![]()