Domuz yağı ile ilgili bildikleriniz ?

theparadise

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
510
162
323
kızlar selam

domuz yağı kokusu rengi hakkında bilgisi olanlar paylaşabilirmi yatak odamda ceset gibi bir koku var böyle fare ölüsü gibide olabilir anlam vermedim ve korkuyorum ((

rutubet kokusu olabilir mi acaba?

evinizi bi alt üst edin bakalım çıkar ortya neyse.

canım heryere baktım bişey bulamadım yatak odamın ayak ucu tarafından geliyo koku arar ara çıkıyo 2 günde bir diyebilirim çok ağır bi kokusu var yarım saat sonra kayboluyo koku :2:

siz sihirden filan mı şüpheleniyorsunuz acaba?

benim bildiğim domuz yağının kokusu filan olmuyor yani belli olmuyormuş ne rengi varmış nede kokusu.. bunu ancak bi hoca vs bilebiliyormuş canım..

bence başka bişey olmalı mobilyanın boya kokusu olabilirmi acaba eğer imkanınız varsa yatağınızı eşinizin yardımıyla tepetaklak hale getirin temizlik bahanesiyle ,çamaşır suyuyla heryeri silin güzelce.

cevabınız için teşekkürler..

ben yatak odamı sirkeyle sabunla herşeyle sildim altını üstüne getirdim diyebilirim... işin ilginc yanı bu koku çıktıkca ben eşimle sürekli kavga ediyorum ve bunu yeni farkettim.. kokusu çok ağır mobilya kokusu değil fare ölüsü ceset vs gibi bir koku evet üzgünüm ki büyüden şüpheleniyorum

merhaba,
teyzemin gelin olarak girdiği evin duvarına domuz yagı surmusler ama bız anlamadık mevlude gelen hoca soylemıs duvarın bı kısmının parlak olusundan anlamıs renksız teyzemın duvar rengı somon rengıydı mat surulen yer ıse parlak duruyordu hol kapısının arkasında ki duvarda eniştemle tartısma degılde onlar maddı sıkıntı cok cektıler evın bereketı yoktu evı badana yaptırdılar o bolge boya tutmamıstı sımdı cıktılar o evden durumları da toparlanmaya basladı yoksa koku fılan yoktu

Bişey sorucam hamile misin?Eğer hamileysen yatak odası kokar gibi gelir burnuna.Bunun gibi bir şey kokar sana öyle gelir.Eşine sor bakalım onada aynı koku geliyor mu.Yada bir arkadaşına...Ben kaç ay yatak odama girememiştim o soğuk kış günlerinde bile akşama kadar pencerelerim açık kalıyordu.Olmayan koku çıksın diye :) Domuz yağı kokmaz diye biliyorum.Sürüldüğü yerden de çıkaramazsın.

canım tedirginlik yaşıyorsan eğer hala nas,felak ve ayetel kursi oku bolbol hem kendine hemde eşine..yine içine sinmezse bi kova suya (çok azıcık bi su olsunki wcye filan dökme durumun olmasın işin bitince)yada sirkeye bunları oku ve nerden koku geliyorsa o dualı suyla sil güzelce heryeri..

canım hamile değilim kalmaya uğraşıyorum bu ay ertelenen aşılamam olacak inşAllah.... bazı yerlerde okudum domuz yağı kokar yazıyo bazı yerlerde kokmaz yazıyo eşim ve bir başkasıda aynı kokuyu alıyo şüphelendiğim birisi var ondan ben bir eşyasını almıştım o kullandığım eşyadan aynı koku geliyodu ve attım onu attıktan sonra o koku gittti ama şimdi aynı koku yatak odamda devam ediyor.. bu çürük bişey gibi değil bildiğiniz fare ölüsü gibi kokuyo heryeri talan ettim ama bişeyde bulamadım ne yapacağımı şaşırdım :18:

inanırmısın her gece o duaları yatağıma yattığımda okuyorum yaklaşık 1.5 senedir böyle devam ediyor.. dediğin sirke işinide deneedim ama nafile... tekrar dualarla bi denicem çok teşekkürler canım ...

canım duvarıma sürüldüğünü zannetmiyorum çünkü ayak ucu bölgesinden geliyor koku mobilyamda yada yatağımda bu her ne haltsa ...
Evin bereketi konusuna gelince evet bizdede bu sorun var bir türlü toparlanamıyoruz kazandığımız para cebimizden kuş olup uçuyo sanki neyi nereye verdiğimizi bilemez olduk Allah yardımcımız olsunn

Bir dua vardı büyü var mı yokmu diye öğrenmek için duayla ilgili bulabilirsem yazayım buraya..

Son düzenleme:
bir kişide büyü olup olmadığını anlamak için o kişiden 4 parmak ip alınır veya ayak başparmağından topuğa kadar iplikle ölçü alınır her ikiside olur. önce bir kağıt üzerinde o ip ölçülür ölçülen ipliği hastanın avucunun içine konulur eli kapatılır, elini sıkmasını önerir, aşağıda okunması gereken sure ve azimeti okunur tekrar hastanın elinden o ip alınır ve daha önce ölçtüğünüz yere konulur ve bakılır eğer ip uzamışsa cin alameti kısalmışsa insan şerri (büyü) şayet ip aynı boydaysa cenabı haktan gelen bir rahatsızlık demektir. ipliği hastanın eline koyunca 3 defa HÜMEZE suresi:
“Bismillahirrahmanirrahim Veylül li külli hümezetil lümezeh Ellezıcemea malev ve addedeh Yahsebü enne malehu ahledeh Kella le yümbezenne fil hutameh Ve ma edrake mel hutameh Narullahil mukadeh Elleti tettaliualel ef’ideh İnneha aleyhim mü’sadeh Fi amedim mümeddedeh“

ve 3 defada bu azimet okunur. okunacak azimet: egsamtü aleyke ya meymunu ya ebanuh en tenzile adla hazal eseri ve tübeyyin ma bisahibihi minel cinni fetavvelhu ve in kane minel insi febgihi ala halihi bihaggi hazihissuratiş şerifeti elvahan elvahan el acel el acel el acel essaah essaah.

2. yöntem

Küçük bir tabağa bir kaşık ince tuz koyup üzerine 1 fatiha 3 ihlas 3 felak 3 nas 7 ayetelkursi ve şu ayet okunur. iz kale mu ci'tüm bihi's-sihre; innellahe se yubtilehu. İnnellahe la yuslih amelil mufsidin. Sonra sağ işaret parmağınızı ağzınızda ıslatıp tuza bandırın. Besmeleyle beraber yutun. Titreme başdönmesi bulantı göz kararması gibi haller yaşarsanız bilin ki büyü vardır...

Bulduklarım bunlar.
İlk yöntemi ben daha önce denemiştim.Benim ip kısalmıştı.Eşime inandıramadım ama.İpi ölçerken çok asılmışsındır sonra çekmiştir diyor.

çok ilginç gerçekten... denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum... ama şu an adetliyim bittikten sonra deniycem artık sonucu yazarım sizede kızlar inşAllah bişey çıkmaz :2::2::2:

Sitede büyü, cin, karabasan gibi konuların açılması yasaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…