- 21 Mayıs 2007
- 760
- 4
-
- Konu Sahibi KelebekAfyon
Yaklasik 1 aydir ise basladim. Benimle birlikte ise baslayan bir bay vardi, ise basladiktan bir kac gün sonra kayiplara karisti. Meger rapor almis.
Yaklasik 2-3 hafta gelmedi. Bu hafta tekrar basladi ise ve basindan gecenleri söyle anlatiyor:
Rahatsizlanmis ve özel´e bir doktora gitmis. Doktor muayene etmis, ilac & rapor vermis ve eve göndermis. Güya soguk algini ve üsütme.
Is arkadasim iyilesmis ve son kontrolüne gitmis, doktor aynen söyle demis:
"Eee, sizin piskolojinizi etkilememek ve panige sokmamak icin söylemedik AMA siz domuz gribi gecirdiniz. Simdi iyilestiniz." kafamçokkarıştı kötükedihüso
Yaaaaaa, bizim hekimlerimiz´de ayri bir dünyada yasiyor....bu adam kendi basina karar verip yinede ise gelseydi yada evde istirahat etmeden disarilarda gezseydi...??
Aklim almiyor valla......domuz gribinden korkan biri degilim ama hertürlü sorumsuzluk beni cildirtiyor....helde bu insanlar akademisyen ise..!!!!
klava: yuuuuuuhhhhhh artik!
böyle bişeyi sanırım bende yaşıyorum. salı gününden beri çok yüksek ateşim var 38,5 -39 arası. aşırı öksürüğüm var hafif bulantılarım var salı gününden beri kaç tane doktora gittim herbiri başka bişey diyo. biri sinüzit dedi biri grip dedi biri nezle dedi en son gittiğim doktorda bronşit dedi. ama ya domuz giribiyse..3 aylık bebeğim var eğer gerçekten domuz gribiysem ve söylemiyolarsa ve kızıma bişey olursa iki elim o doktorların yakasında olacak:mymeka:
oo geçmiş olsun canım benim. sen doktordan mutlaka kan tahlili iste. en azından için rahat etsin minik bir bebek var ortada. değilsindir inşallah tatlım a.s.
bizyaptırmıyoruzKızlar tekrardan herkese merhaba daha önce domuz gribi aşısıyla ilgili bir yazı paylaşmıştım sonra yapılan yorumları takip etme fırsatım olmamıştı bugün yeni okuyabildim o yüzden yorumum biraz geç oldu ama söylemeden edemiycem kusura bakmayın !!
Yazıma bunlar şehir efsanesi insanların aklını bulandırmayın şeklinde yorum yapılıp her ülkede bu grip var denmiş tamam her ülkede var bunu kabul ediyorum ama bende şunu sormak istiyorum o halde neden bu aşı sadece Türkiyede yapılıyor Amerikada İngilterede niye yapılmıyor :uhm: Yapmayın Allah aşkına asıl siz insanların aklını bulandırmayın insan hormonlarının bozulacağını bile bile nasıl böyle bir şeyi yaptırır :1no2:
Kızlar tekrardan herkese merhaba daha önce domuz gribi aşısıyla ilgili bir yazı paylaşmıştım sonra yapılan yorumları takip etme fırsatım olmamıştı bugün yeni okuyabildim o yüzden yorumum biraz geç oldu ama söylemeden edemiycem kusura bakmayın !!
Yazıma bunlar şehir efsanesi insanların aklını bulandırmayın şeklinde yorum yapılıp her ülkede bu grip var denmiş tamam her ülkede var bunu kabul ediyorum ama bende şunu sormak istiyorum o halde neden bu aşı sadece Türkiyede yapılıyor Amerikada İngilterede niye yapılmıyor :uhm: Yapmayın Allah aşkına asıl siz insanların aklını bulandırmayın insan hormonlarının bozulacağını bile bile nasıl böyle bir şeyi yaptırır :1no2:
hadi bakalim simdi bu gece haberlerde cikti vürüs degisime ugramis.simdi ne olacak..
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae-tatlicadiarzu-hiç sorun yok valla vücud domuz gribini zaten bilmiyordu öğrendik şimdi bunuda öğreniriz yaşıyoruz daha bugün hastahanedeydim laelaelaelaelae