- 25 Temmuz 2009
- 4.526
- 13
- Konu Sahibi KelebekAfyon
sizede cok gecmis olsun.biran önce sorunsuzca atlatmaniz dilegiyle..
çarşamba sabahı kızımı okula göndermek için kaldırdığımda,ağladığını gördüm,
_anne ben okula gidecek gibi değilim dedi...bende göndermedim.öksürüğe ateşte eklenince öğleye doğru hemen doktora götürdüm.kızım gripti...bizi korkutan kısmı ise kızımın grip olması değil,kronik astım bronşit olmasıydı....ilk geceyi çok zor geçirdik,sürekli ateşi vardı,ben o gece hiç uyumadım....neyse ilaçları,bol vitamin ve gıda desteğiyle(arı sütü polen karışımlı bal,ceviz,c vitamini barındıran gıdalar vs.)biraz biraz atlattık gibi,
hemen akabinde banada bulaştı,benim ikinci günüm,kırgınlık ve bol öksürük var,aksine bendede kronik hastalıklardan bol miktarda mevcut(kalp,akciğer hastalıkları gibi)
hanımlar hepinize tavsiyem korkmayın,diğer griplerden bence tek farkı daha bulaşıcı olması ve daha sinsi adı gibi....
bol su için ve sebzelerden,meyvelerden bol bol yararlanın,biz son bir aydır bol bol nar suyu içiyorduk,kızımın hastalıkları yüzünden her zamankinden dahada çok ağırlık veriyordum sebze ve meyvelere....sizede tavsiyem budur....zayıf yakalamassa bence sorun yok....unutmayın biz risk grubundaydık...çok şükür atlattık gibi....