Domuz Gribi hakknda ...

sizede cok gecmis olsun.biran önce sorunsuzca atlatmaniz dilegiyle..
çarşamba sabahı kızımı okula göndermek için kaldırdığımda,ağladığını gördüm,
_anne ben okula gidecek gibi değilim dedi...bende göndermedim.öksürüğe ateşte eklenince öğleye doğru hemen doktora götürdüm.kızım gripti...bizi korkutan kısmı ise kızımın grip olması değil,kronik astım bronşit olmasıydı....ilk geceyi çok zor geçirdik,sürekli ateşi vardı,ben o gece hiç uyumadım....neyse ilaçları,bol vitamin ve gıda desteğiyle(arı sütü polen karışımlı bal,ceviz,c vitamini barındıran gıdalar vs.)biraz biraz atlattık gibi,
hemen akabinde banada bulaştı,benim ikinci günüm,kırgınlık ve bol öksürük var,aksine bendede kronik hastalıklardan bol miktarda mevcut(kalp,akciğer hastalıkları gibi)
hanımlar hepinize tavsiyem korkmayın,diğer griplerden bence tek farkı daha bulaşıcı olması ve daha sinsi adı gibi....
bol su için ve sebzelerden,meyvelerden bol bol yararlanın,biz son bir aydır bol bol nar suyu içiyorduk,kızımın hastalıkları yüzünden her zamankinden dahada çok ağırlık veriyordum sebze ve meyvelere....sizede tavsiyem budur....zayıf yakalamassa bence sorun yok....unutmayın biz risk grubundaydık...çok şükür atlattık gibi....

cuma günü oğlum okuldan geldi burnu tıkalı ve hafif ateşi var hemen tuzlu su ile gargara vs.yaptım aferin plus içirdim sabaha karşı ateşi yükseldi 38.yine ateş düşürücüler,meyve suyu,bitki çayıtakviyesi ve sıkı bir kahvaltı.öğleye doğru bacak ve baş ağrıları başladı mide bulantısı da eklenince hemen özel bir hastaneye gittik,aklınızda bulunsun cumartesi-pazar günleri özel hastaneler genellikle saat 13 e kadar açık sonra sadece acil açık.normalde tek doktor olan hastanede 2 doktor var ve 1 dakika boş duramıyolar aynı anda 4 hasta içeri alınıyor ve sırayla bakılıyor.bizim yanımızda muayene olanların çoğuda aynı belirtileri taşıyordu.oğlumun ateşi 38.5 oluyor ama ateş düşürücülerle hemen düşüyordu.doktor boğaz enfeksiyonu ve grip dedi.aşıyı tavsiye etti eşim ç.doktoru çocuklarımızda bizde aşı olduk dedi.sağlık bakanlığı,dso öneriyo insanlar niye dinlemiyo filan dedi.
ateşli,öksürüklü ve bol sayıklamalı bir gece geçiren oğlum şimdi iyi balgamlı kuru bir öksürüğü var.iyi beslenme,temizlik ve bol bitkisel destekle kolay atlattık bence d.gribi değildi(çünkü daha ağır geçeceğini tahmin ediyorum)d.gribi de olsa yapabileceklerimiz bunlardı.artık çok fazla tedirgin değilim.aşı olmayı da düşünmüyoruz.dirençli vicutlar kolay atlatıyor bence,zaten normal grip de iyi bakım olmazsa zatürreye çevirmiyor mu?

30 haftalık hamileyim . Dünden beri kuru balgamlı bir öksürük var .Hafif burun akıntısı , vücut agrıları özellikle baş , bacak ve sırt .Gece uykusuzluk nefes alamama ve kusma oldu.Bugün pazar olgugu için doktorada gidemiyorum. Burası kücük biryer özel hastanede yok. Hamile oldugum için de cok endişeleniyorum.ınternet cafe işletiyrum ve bütün günüm cafede geciyor.Bir sürü insanla dialog içinde oluyorsun mecburen.Hamile oldugum içinde ilaç içemiyorum.

Sizce bende olmusmuyumdur o gripten ?

hastanedeydîm demekle.hastami oldunuz?öyleyse cok gecmis olsun

teşekkürler oğlumu götürdüm aniden ateşle uyandı 2 gün önce sadece hafif bir kırgınlık vardıı şu an iyi ama bütün geceyi ateş içinde geçirdik
faranjit olmuş boğazları kıpkırmızı ben bile anladım ciyerlerede sıçramış ama çok fazla deyil şimdi bende hastayım bronşlarımmın dolu olduğunu hissediyorum tekrar sağoluna.s.

30 haftalık hamileyim . Dünden beri kuru balgamlı bir öksürük var .Hafif burun akıntısı , vücut agrıları özellikle baş , bacak ve sırt .Gece uykusuzluk nefes alamama ve kusma oldu.Bugün pazar olgugu için doktorada gidemiyorum. Burası kücük biryer özel hastanede yok. Hamile oldugum için de cok endişeleniyorum.İnternet cafe işletiyrum ve bütün günüm cafede geciyor.Bir sürü insanla dialog içinde oluyorsun mecburen.Hamile oldugum içinde ilaç içemiyorum.

Sizce bende olmusmuyumdur o gripten ?

geçmiş olsun cnm ama manisanın ilçesindemisin manisada özel hastahane var ama zaten tehlikeli bir dönemdesin zaten:1no2:

teşekkürler oğlumu götürdüm aniden ateşle uyandı 2 gün önce sadece hafif bir kırgınlık vardıı şu an iyi ama bütün geceyi ateş içinde geçirdik
faranjit olmuş boğazları kıpkırmızı ben bile anladım ciyerlerede sıçramış ama çok fazla deyil şimdi bende hastayım bronşlarımmın dolu olduğunu hissediyorum tekrar sağoluna.s.

Geçmiş olsun .

geçmiş olsun cnm ama manisanın ilçesindemisin manisada özel hastahane var ama zaten tehlikeli bir dönemdesin zaten:1no2:

Evet canm manisa somadan.
Sen merkezdensin sanırım.Eşim balıkesirli ani bir durumda balıkesire giderim heralde.Hem balıkesir daha yakın manisadan. Şuan ateşim yok en önemli olan ateşmiş sanırım.Ateşim cıkarsa mecbur hasteneye gidecegim.İnşallah öyle bişey olmaz. Kendimden cok bebeğimi düşünüyorum.

Evet canm manisa somadan.
Sen merkezdensin sanırım.Eşim balıkesirli ani bir durumda balıkesire giderim heralde.Hem balıkesir daha yakın manisadan. Şuan ateşim yok en önemli olan ateşmiş sanırım.Ateşim cıkarsa mecbur hasteneye gidecegim.İnşallah öyle bişey olmaz. Kendimden cok bebeğimi düşünüyorum.

evet cnm merkezdeyim evet soma küçükmüş
tarçın şurubu sana faydalı olurmu acaba büyükler lohusa şerbeti diyede bilirler boğazları bayaaa rahatlatıyor bi danış veyaa araştır istersen yerimseniben

evet cnm merkezdeyim evet soma küçükmüş
tarçın şurubu sana faydalı olurmu acaba büyükler lohusa şerbeti diyede bilirler boğazları bayaaa rahatlatıyor bi danış veyaa araştır istersen yerimseniben

Kız daha lohusa serbeti içmeye cok var hemen dgurtcanmı beni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Saol canm bilgilerin için.

herkese hayırlı bayramlar.arkadaşlar sormak istediğim bişey var.bu domuz gribi bir insanda nasıl anlaşılıyor.yani normal griple domuz gribi birbirinden nasıl ayırt ediliyor?

herkese hayırlı bayramlar.arkadaşlar sormak istediğim bişey var.bu domuz gribi bir insanda nasıl anlaşılıyor.yani normal griple domuz gribi birbirinden nasıl ayırt ediliyor?

tablo-domuz-gribi-1.jpg

a.s.

allah herkesı korusun bu vırusten gdo lu urunler basımıza neler acacak bakalım dengeyı bozdular bızde sesımızı cıkarmadık sımdı cekecegız cılesını gercı ben onlarca maıl atıyorum tarım bakanlıgına ama bu yetmemıs demekkı

Bakan'dan aşıyla ilgili korkunç itirafFinlandiya eski Sağlık Bakanı Dr. Rauni Kilde’den domuz gribi hakkında çor cesur açıklama.

Finlandiya eski Sağlık Bakanı Dr. Rauni Kilde’den domuz gribi hakkında çor cesur açıklama. Domuz gribi aşısının bir aldatmaca olduğunu itirafa eden Dr. Kilde, “Bu aşı ile mümkün olduğunca dünya nüfusunun çoğu öldürülmek isteniyor” dedi.
Bu düşüncenin eski ABD Başkanlarından Henry Kissinger’e ait olduğunu söyleyen Dr. Kilde, 14-15 Mayıs 2009 tarihinde yapılan Bilderberg toplantısında bu kararın alındığını belirtti.
Dr. Kilde, bir televizyona yaptığı açıklamasında, “ABD, hiçbir maddi kayıp yaşamadan hatta milyarlarca dolar kazanarak dünya nüfusunu üçte iki oranında azaltmayı hedeflemektedir” diye konuştu.
Dünya Sağlık Örgütü’ne domuz gribinin ölümcül bir salgın olduğu yönünde beyanda bulunması için baskı yaptıklarını belirten Rauni Kilde, “Böylece aşıyı tercihli değil zorunlu yapmak istiyorlardı. Özellikle hamile kadınların ve çocukların ilk önce aşı ile zorunlu tutulması gelecek nesilleri hedeflediğini göstermektedir” açıklamasında bulundu.
Finlandiya hükümetinin sınıflandırmayı kabul etmediğini ve hastalığın derecesini normal hastalık olarak gösterdiğini ifade eden Kilde sözlerini şöyle sürdürdü; “Hiç kimse aşının bir yıl, beş yıl ya da 20 yıl sonra ne gibi etkilerinin olacağını bilmiyor: Mutlak kısırlık mı? Kanser mi? Ya da ölümcül herhangi bir hastalık mı?”
Dr. Rauni Kilde, “Amerikan yönetimi ileride bundan dolayı doğacak herhangi bir sıkıntıdan dolayı ilaç şirketlerine bir sorumluluk yüklenmemesi için şimdiden önlemini aldı ve onları tüm sorumluluklardan muaf tuttu. Bu bile işin ciddiyetini göstermeye yeter” dedi.

-alıntıdır-

çok fazla bilgi kirliliği var bu konuda ya.

ben bayramdan birkaç gün önce boğaz ağrısıyla uyandım bir sabah. ertesi gün de öksürük,halsizlik,baş ağrısı gibi şikayetlerim oldu ama ateşim yoktu.doktora gittim mevsimsel grip dediler ve antibiyotik tedavisi verdiler

4 gün böyle geçti tam iyileşiyorum derken bayramın 4. günü ateş ve kusma şikayetlerimle beraber grip nüksetti. yeniden doktora gittim ve bu sefer %90 domuz gribi denildi.ateşim düşürüldü vs.

ama birkaç gün sonra rahat bir şekilde gribi atlattım. öksürük şikayetim devam ediyordu şu an o da yok.

yani doktorların da ne dediği anlaşılmıyor en son gittiğim doktorun teşhisine göre domuz gribiydi ve atlattım aşı olmayacağım haliyle.

normal gripten ölen insanların sayısı daha fazla ve ben bu domuz gribinden çok daha ağır gripler atlattım geçmişte.abartıldığını düşünüyorum bu meselenin medya ve bazı kurumlar tarafından

Bakan'dan aşıyla ilgili korkunç itirafFinlandiya eski Sağlık Bakanı Dr. Rauni Kilde’den domuz gribi hakkında çor cesur açıklama.

Finlandiya eski Sağlık Bakanı Dr. Rauni Kilde’den domuz gribi hakkında çor cesur açıklama. Domuz gribi aşısının bir aldatmaca olduğunu itirafa eden Dr. Kilde, “Bu aşı ile mümkün olduğunca dünya nüfusunun çoğu öldürülmek isteniyor” dedi.
Bu düşüncenin eski ABD Başkanlarından Henry Kissinger’e ait olduğunu söyleyen Dr. Kilde, 14-15 Mayıs 2009 tarihinde yapılan Bilderberg toplantısında bu kararın alındığını belirtti.
Dr. Kilde, bir televizyona yaptığı açıklamasında, “ABD, hiçbir maddi kayıp yaşamadan hatta milyarlarca dolar kazanarak dünya nüfusunu üçte iki oranında azaltmayı hedeflemektedir” diye konuştu.
Dünya Sağlık Örgütü’ne domuz gribinin ölümcül bir salgın olduğu yönünde beyanda bulunması için baskı yaptıklarını belirten Rauni Kilde, “Böylece aşıyı tercihli değil zorunlu yapmak istiyorlardı. Özellikle hamile kadınların ve çocukların ilk önce aşı ile zorunlu tutulması gelecek nesilleri hedeflediğini göstermektedir” açıklamasında bulundu.
Finlandiya hükümetinin sınıflandırmayı kabul etmediğini ve hastalığın derecesini normal hastalık olarak gösterdiğini ifade eden Kilde sözlerini şöyle sürdürdü; “Hiç kimse aşının bir yıl, beş yıl ya da 20 yıl sonra ne gibi etkilerinin olacağını bilmiyor: Mutlak kısırlık mı? Kanser mi? Ya da ölümcül herhangi bir hastalık mı?”
Dr. Rauni Kilde, “Amerikan yönetimi ileride bundan dolayı doğacak herhangi bir sıkıntıdan dolayı ilaç şirketlerine bir sorumluluk yüklenmemesi için şimdiden önlemini aldı ve onları tüm sorumluluklardan muaf tuttu. Bu bile işin ciddiyetini göstermeye yeter” dedi.

-alıntıdır-

teşekkürler cnm
Yaa bu bi savaş arkadaşlar artık savaşlarda değişti insanları yok etmenin değişik yolları hemde para kazanıyorlarr beynimizi bile yıkıyorlar ki birlik ve beraberlik kurmayalım diyeee

niye hersey Türkiye`de böylesine abartiliyo anlamadim.bizim burda konusu bile yok.hasta olupta doktora gidenlere bile korkulcak birsey yok deyip evde dinlenmeye yollaniyo..

X