Domates ve Limonsuyu diyeti

ben başladım ama devam edemedim.. yalnız diyet yapmayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.. oldukça rahat bir diyet..tek sıkıntısı ekmek yok.. bize gelen giden oldukça diyeti bozdum o yüzden bıraktım.. 1,5 gün falan yaptım.. 1,5-2 kg verdim... üstelik arada 1-2 dilim ekmek kaçamağı da yaptım...

ben de başladım bu gün diyete..ama kendimi çok şiş hissediyorum..sanki hiç kilo veremeyecekmşim gibi..1,5 günde 2 kilo süper bişey yaaa.bakalım ben de yarın sonucu yazacağımmm

ben de başladım bu gün diyete..ama kendimi çok şiş hissediyorum..sanki hiç kilo veremeyecekmşim gibi..1,5 günde 2 kilo süper bişey yaaa.bakalım ben de yarın sonucu yazacağımmm

evet şişlik hissediliyor.. onun için de akşam yürüyüşüne çıkmıştım.. biraz da evde spor yaptım.. sabah kalktığımda kuş gibi hafiftim zaten... bu arada sabah ilk içilen limonlu suya biraz sıcak su koyuyorum ben.. yani ılık limonlu su içiyorum.. akşama doğru da yeşil çay.. zaten domates -limon diyetini bıraksam bile az yemeye ve bol su içmeye devam ediyorum.. bir de akşam yürüyüşleri var.. birazdan gene çıkıcam... 2-3 km. tempolu yürüyorum.... (tansiyonum olduğu için fazla zorlamıyorum)
bi de ben hiçkimsenin harfi harfine diyetlere uyduğunu ve de her gün düzenli olarak spor yaptığını sanmıyorum.. tabiki kaçamaklar ve aksatmalar oluyor.. bunlar bizi, zayıflama hayalinden vazgeçirmemeli...
zemuszemus

evet canım ben de bir iki lokma kaçamak yaptım bu gün..aksi gibi eşim pizza alıp gelmiş akşam..yemedim ama üstünden tırtıkladım:kedi:

evet canım ben de bir iki lokma kaçamak yaptım bu gün..aksi gibi eşim pizza alıp gelmiş akşam..yemedim ama üstünden tırtıkladım:kedi:

bakk patborime hiç takımda yazıyormu kaçamaklarını :eek:lmaz:
ben de 1 çk makarna tırtıkladım yoğurdumla birlikte. Hadi bakalım hodri meydan.
şişşştttttttt takımdakiler duymasın:kedi:

bakk patborime hiç takımda yazıyormu kaçamaklarını :eek:lmaz:
ben de 1 çk makarna tırtıkladım yoğurdumla birlikte. Hadi bakalım hodri meydan.
şişşştttttttt takımdakiler duymasın:kedi:

:roflol::roflol: tırtıklayın şekerler... afiyet olsun...ben de tost yedim akşam akşam.. kaydirigubbakcemile3

hepimiz bozmuşuz ama güvercinim tost en fenası.
kızıma kek yedirdim yarısını yedi normalde hemen hüpletirdim ama o bana ben ona baktım ve yemedim diyetin tam sonucunu görmek istiyorum.
Ama biliyormusunuz nedense ağzımda hala domates tadı var, yarın içebilirmiyim bilmiyorum.

Merhaba
bende bir hafta lahana çorbası diyeti yaptım 3 kilo verdim biraz ara verip tekrar yapmayı düünüyordum ama lahanayı tekrar içebilceğimi sanmıyorum bu diyeti yapmayı düşünüyorum ama uygulayıp verdiği kiloyu geri alan oldumu acaba?

benim dünle bugün arasında 800 gr farketmiş biliyorum sudur ama acayip motivasyon oldu.

canım çok sevindim.. dayanabilirsen devam et bence.. ben tam olarak başlamadım diyete.. ve tostu da uzun zamandır yemiyodum.. eşim isteyince kendime de yaptım.. dayanamadım napiiim....:kedi:

canım çok sevindim.. dayanabilirsen devam et bence.. ben tam olarak başlamadım diyete.. ve tostu da uzun zamandır yemiyodum.. eşim isteyince kendime de yaptım.. dayanamadım napiiim....:kedi:

Canım sana söyledim ben de bugün puaça yemek zorunda kaldım. :eek:klava:
Sabah kızım yüzünden hastaneye gitmek zorunda kaldım acıkınca necbur kaldım. Neyse onu patatese saydım sabah yemedim patates kaldığım yerden devam ediyorum.
demekki neymiş büyük konuşmayacakmışsın :tomato:

kızlar benı tok tutmuyo bu dıyet gözüm hep baska seylerde
herseyı yemek ıstıyorum niyeeeeeeeee? :S

bu diyetle inan erir insan ama buna gerek yok az yemek ölçülü yemek masadan doymadan kalkmak en güzeli bakın nasıl güzel oluruz ama yapılmıyorki nefis buya kandırıyo insanı.....ye bişey olmaz ye bişey olmaz olan oluyo malesef.

bugün bu diyete başladım bakalım nasıl olucak her saat başı bir şey yemek insanı tok tutar gibime geliyor ben domatesi rendeledim öyle içiyorum faydalı olur umarım :)

ben diyete başladığım gün öğlen bıraktım lahana çorbasından beter bişey gerçekten her saat bişiler yemekte çok zor oluyor yapabilenleri tebrik ediyorum

kalan 5 kilo mu da bunla versem :roflol:
2 de olur 3 de olur farketmez laelaelaelaelae
yarın başlıyım bari bugün tost yedimde ayıptır söylemesi mirmirmirmir

bugün 3. günüm dün dondurma kaçamağı yaptığım için ümidim yoktu
ama tammmmm 3 kilo vermişim delikafaduldendelikafaduldennaniknanik

yazılanları okuyunca pek bı sevındım, heveslendım. ben de baslıyorum hemen su dakıkada. yarına bırakınca o yarın hıc gelmıyo bende =) spor yapıyor musunuz bır de? merak ettım .

ben bazen yürüyüş bazen pilates yapıyorum... ama bu diyete düzenli olarak başlayamadım henüz... ancak sporla destekleyince kesinlikle fayda görüyosunuz... zaten istediğiniz kadar sebze yiyebiliyosunuz , bu yüzden aç kalmak yok....

X