Domates ve Limonsuyu diyeti

bu rejimde çay ve kahve serbest mi acep recep?
Başlamayı düşünüyorum ama off zor geliyor. Çok acıkırım gibi geliyor.

bende dün basladim canim sebze yemegi yemedim ben sadece listedekileri yaptim aciktim biraz ama olsun genede dayanabiliyosun benim bir günde 2 kilom gitti suanda bakalim 5 gün yapacagim ne gösterecek sonuclar tekrar tesekkürler bilgin icin umarim sende devamini getirirsin canim

qercektenmi ya süper valla bu arada tebrikler cnm alkisalkisalkisalkisalkisalkis

bende dün basladim canim sebze yemegi yemedim ben sadece listedekileri yaptim aciktim biraz ama olsun genede dayanabiliyosun benim bir günde 2 kilom gitti suanda bakalim 5 gün yapacagim ne gösterecek sonuclar tekrar tesekkürler bilgin icin umarim sende devamini getirirsin canim

spor felan yapıomusun cnm ?

spor felan yapıomusun cnm ?

yapmadim hic bu zamanda yapmiyorumda ama ise yariyo bu diyeet aciktirmiyorda salata felan yiyebiliyosun ben limonlu yxapiyorum biraz zeytinyag birazda tuz kartiyorum cay icebiliyosun sekersiz ama ben sekerli iciyom malesef dün baslamistim iyi sonuc aldim bakalim belki ilk kilolar su kaybindandir diger günlerde görecegim simdi yine tartiliyim bakalim fark varmi ama bugun uymadim listeme misafirim vardi bir dilim kek yemek zorunda kaldim:1no2:

her saat basi domates suyu veya patates yersem baska birsey yiyememi doyurur beni

zaten günde 3 bucuk bardak domates suyu iciyorsun iki kez patates yiyorsun karpuz kiraz var ve iki bardakda limon suyu iciyorsun bukadar haa bide cacik var en güzeli bence güzel diyet salta sebze yemegi yiyebiliyosun herkesin denemesini tavsiye ederim

bence biran önce sende basla tavsiye ediyorum gercekten güzel rahat diyet yanii hic acikmiyosun diyemem zaten acikmaya basladinmi yeme saatin geliyo doyuyorsun valla cok sahane bisey:dance:

cnm istahlı biri deqilim zaten acıkacaqımıda sanmıyorum tayinimiz cıktı esyalarımı topluyorum tam uyamazsam diye ama kafama taktım yarın kesin baslıyorum saqol cnm ya iyice heveslendiriyorsun senin diyt nasıl simdilik

ahleyar canim bende bugüm karpuz ve kiraz alip yarin baslamayi düsünüyorum birakma sende beraber devam ederiz ozman

ahleyarımm buralarda yakaladım seniii....kız çırpı olmayamı niyetlendin yoksam kilomu aldınn....

yaa. bugun başladım limon suyu içtim şimdi bi saat geçti domates suyu yok domates yesem olrmu yaaa :KK70:

cnm istahlı biri deqilim zaten acıkacaqımıda sanmıyorum tayinimiz cıktı esyalarımı topluyorum tam uyamazsam diye ama kafama taktım yarın kesin baslıyorum saqol cnm ya iyice heveslendiriyorsun senin diyt nasıl simdilik

bence rahatlikla uyarsin daha iyi olur telaslisinya icecekleri meyveleri rahat rahat yersin yemek yemiyeceksen de cok rahat oluyor yani

ahleyar canim bende bugüm karpuz ve kiraz alip yarin baslamayi düsünüyorum birakma sende beraber devam ederiz ozman

yok ben bu hafta devam edecegim birakmam ben karpuz kiraz felan yememistim elma yemistim fazlada canim yemek bisey istemedi zaten beraber deneyimlerimizki yazariz buraya

ahleyarımm buralarda yakaladım seniii....kız çırpı olmayamı niyetlendin yoksam kilomu aldınn....
evet hanifecim biraz aldim canim ama onlarida veriyorum iste sende yapmak istersen cok güzel diyet ama calisiyorum uyamam saat basi dersen anlarim ozaman hayallerin diyetini yap saglik orucunu yani bek saglik degil gibi duruyo ama öyle cok öpüyorum canim benima.s.
yaa. bugun başladım limon suyu içtim şimdi bi saat geçti domates suyu yok domates yesem olrmu yaaa :KK70:
domates suyu yoksa canim domateslerin kabugunu soy rondodan gecir azcikda su ekle sulu olsun biraz öyle ic ben bugun öyle yaptim cünkü haziri midem kaldirmadi malesef ama kendi yaptigim daha iyi geldi hemde cok tok tutuyo böyle denemeni tavsiye ederim:lepi:

buarada söylemeyi unuttum dün uymamistim listeye yazmistimda kilo almisimdir diye cok korkuyordum ama bir gram bile almamisim sabah tartildim cok mutluyum

9 gün oldu baslayali 5 lilo verdim durmus gibi görünüyor ama komsularim baya incelmissin ne yaptin dediler onlarda basladi bu gün diyete kiloda 75 den 70 e düstüm 5 kilo daha verene kadar da durmayacagim

ya 1 hafta sonunda tartılıcaktım ama işe yarayıp yaramadığını görmek içn daha ilk gnden tartıldım

diyete bşlayalı 5 saat oldu :KK70: 1 kq gitmişşş :KK70: inş. weririm yaa :KK70:

X