Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende dün basladim canim sebze yemegi yemedim ben sadece listedekileri yaptim aciktim biraz ama olsun genede dayanabiliyosun benim bir günde 2 kilom gitti suanda bakalim 5 gün yapacagim ne gösterecek sonuclar tekrar tesekkürler bilgin icin umarim sende devamini getirirsin canim
salataya yag ve tuz koyabiliyormuyuz birde sirkesiz olurmu ben sirke yiyemem hayatta
bu rejimde çay ve kahve serbest mi acep recep?
Başlamayı düşünüyorum ama off zor geliyor. Çok acıkırım gibi geliyor.
bende heveslendm cnm ya cay ve kahve sınırsız olabilir cnm sekersiz olursa
bende dün basladim canim sebze yemegi yemedim ben sadece listedekileri yaptim aciktim biraz ama olsun genede dayanabiliyosun benim bir günde 2 kilom gitti suanda bakalim 5 gün yapacagim ne gösterecek sonuclar tekrar tesekkürler bilgin icin umarim sende devamini getirirsin canim
spor felan yapıomusun cnm ?
bende heveslendm cnm ya cay ve kahve sınırsız olabilir cnm sekersiz olursa
ee iyi, ben zatan şekersiz içiyorum da bu rejimi çalışırken yapmak bir zor görünüyor
bence biran önce sende basla tavsiye ediyorum gercekten güzel rahat diyet yanii hic acikmiyosun diyemem zaten acikmaya basladinmi yeme saatin geliyo doyuyorsun valla cok sahane bisey:dance:
cnm istahlı biri deqilim zaten acıkacaqımıda sanmıyorum tayinimiz cıktı esyalarımı topluyorum tam uyamazsam diye ama kafama taktım yarın kesin baslıyorum saqol cnm ya iyice heveslendiriyorsun senin diyt nasıl simdilik
ahleyar canim bende bugüm karpuz ve kiraz alip yarin baslamayi düsünüyorum birakma sende beraber devam ederiz ozman
evet hanifecim biraz aldim canim ama onlarida veriyorum iste sende yapmak istersen cok güzel diyet ama calisiyorum uyamam saat basi dersen anlarim ozaman hayallerin diyetini yap saglik orucunu yani bek saglik degil gibi duruyo ama öyle cok öpüyorum canim benima.s.ahleyarımm buralarda yakaladım seniii....kız çırpı olmayamı niyetlendin yoksam kilomu aldınn....
domates suyu yoksa canim domateslerin kabugunu soy rondodan gecir azcikda su ekle sulu olsun biraz öyle ic ben bugun öyle yaptim cünkü haziri midem kaldirmadi malesef ama kendi yaptigim daha iyi geldi hemde cok tok tutuyo böyle denemeni tavsiye ederim:lepi:yaa. bugun başladım limon suyu içtim şimdi bi saat geçti domates suyu yok domates yesem olrmu yaaa