• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dolunay epilasyonu

evet canim var ama tam tarihlerde yapma sarti ile bende uyguluyorum :) ama burdan degil!!! isin ehlinden yapin uyarim sizi! burda eskiden aycangul vardi onun konusundan takip ediyordum sonra kendine bir blog acti ordan devam ediyor ve baska faydali bilgileri de var ve o bu isi kac seneden beri yapior! burda ki dolunay konu sahibesi evet belki kötü niyetli degil yardim amacli bu ise kalkisti ama aycangul kadar bilgili degil tüylerden kurtulalim derken birde cogalt mayalim ins.
benim önerim kozmik bakimdan takip edin...

Bir insanı tanımadan,etmeden onun hakkında bu şekilde nasıl konuşabiliyorsunuz anlamış değilim açıkçası. Belki o konunun sahibi de dediğiniz aycangul hanım kadar bilgili veya ondan bilgili ya da ondan bilgisiz. Buna nasıl karar verebiliyorsunuz? Bu insan sizlere vaktini ayırmış bildiklerini paylaşmış. Sizlere değer vermiş. Niçin ona bu şekilde bir yakıştırma yapıyorsunuz? 'Tüylerden kurtulalım derken bir de çoğaltmayalım' sözünüzü kınıyorum. Öneri yapabilirsiniz tabii ki ama tanımadığınız bir insanı kötüleyerek değil!

Son düzenleme:
Bir insanı tanımadan,etmeden onun hakkında bu şekilde nasıl konuşabiliyorsunuz anlamış değilim açıkçası. Belki o konunun sahibi de dediğiniz aycangul hanım kadar bilgili veya ondan bilgili ya da ondan bilgisiz. Buna nasıl karar verebiliyorsunuz? Bu insan sizlere vaktini ayırmış bildiklerini paylaşmış. Sizlere değer vermiş. Niçin ona bu şekilde bir yakıştırma yapıyorsunuz? 'Tüylerden kurtulalım derken bir de çoğaltmayalım' sözünüzü kınıyorum. Öneri yapabilirsiniz tabii ki ama tanımadığınız bir insanı kötüleyerek değil!

katılıyorum sana önyargılı davranmak insanın en zavallı özelliklerinden biridir. o sayfadan çok yararlı bilgiler alanlar var bu da emeğin meyveleridir

Back