Dolunay epilasyonu

Bolci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2012
326
0
26
Muğla
Nette şimdi dolunay epilasyonu diye birşey okudum ama tam anlamadım açıkcası...Dolunay varken istenmeyen tüyleri alırsak daha geç ve seyrek çıkıyormuş bu doğru mu ? Bu konuda bilgisi olan var mı ? Birde bu dolunay ay-gün-saat hesaplamaları nasıl oluyor..Bilenler bilmeyenleri aydınlatırsa sevinirim..

Son düzenleme:
ilginç gerçekten böyle birşey varsa bilen arkadaşlar anlatırsa süper olur. merak ettim.

canım bence var çünkü 1,5 hafta önce bacaklarımı ve kollarımı ağda ile aldım..3 gün sonra hemen uzamaya başladılar çıkmaya başladılar çok şaşırdım hadi jilet vs gibi bişi ile alsam tamam dicem ama ağda ile aldım..Bilen biri anlatırsa iyi olur...

ben öyle şeylere inanmıyorum herkesin tüy uzama süresi farklıdır biri ağda yapar 1 ay sonra çıkmaya başlar biri ayda yapar 2 ay sonra çıkmaya başlar hatta bazı kişiler ağdayı iyi yapamaz 1 hafta sonra tekrar çıkmaya başlar

valla bu tarihlere uyanlar güzel sonuçlar almış hadi bakalım hayırlısı

bende ilk bu sitede duydum zaten yeni üye oldum ama bu konuyla ilgili çok yorum okudum. hatta bazı yorum yapanların annaneleri falan da anlatılıyomuş. yazdığım sayfayı biraz incelerseniz kur-an'a dayanarak açıklamış. denemedim ama denemekten ne zarar görebiliriz ki. (=

Aynen öyle canım bende şimdi nisan ve mayıs ayının tarihlerine bakıcam belki işe yarar..

Hic inanmam boyle seylere. ne alakasi var canim senin vucudunla tepedeki dolunayin?

bunu kim cikardiysa idrar sivilceleri geciriyormus sacmaligini da o cikarmistir herhalde.

limon ve tuz bunu bende duydum. ağda yada epilasyonla alınan bölgeye yani kökünden alınmış olunacak kıllar o bölgeye limon ve tuz karışımını yedirdikten sonta 15-20 dk bekliyip yıkıyomuşsun. bazıları kıl kökleri 3 gün açık oldugundan bunu 3 gün boyunca tekrar ediyolarmış

bu idrara inanmıyorumda limon tuz işi mantıklı olabilir deneyip görelim

evet canim var ama tam tarihlerde yapma sarti ile bende uyguluyorum :) ama burdan degil!!! isin ehlinden yapin uyarim sizi! burda eskiden aycangul vardi onun konusundan takip ediyordum sonra kendine bir blog acti ordan devam ediyor ve baska faydali bilgileri de var ve o bu isi kac seneden beri yapior! burda ki dolunay konu sahibesi evet belki kötü niyetli degil yardim amacli bu ise kalkisti ama aycangul kadar bilgili degil tüylerden kurtulalim derken birde cogalt mayalim ins.
benim önerim kozmik bakimdan takip edin...

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlğıa taşınmıştır.

evet ben iyi niyetle DOLUNAY EPİLASYONU diye bir başlık açtım. ben acemi biri değilim ve kafadan uydurma tarihler vermiyorum beni takip edenler bilir. eğer ki verdiğim tarihler konusunda şüpheye düşüyorsanız o blog adresindeki bilgilerle benim verdiğim bilgiler ve tarihlerin aynı olduğunu göreceksiniz. kendimi ispatlamaya çalışmıyorum herkes istediğine inanır fakat "aycangul kadar bilgili degil tüylerden kurtulalim derken birde cogalt mayalim" diyerek beni yabana atıp kötüleyemezsin. Benim bilmediğim konu yoktur inan bana ve bunu demen için yanlış bilgiler verdiğimi ispatlaman gerekir öyle bir durumda olmadığına göre arkadaşlar bana gönül rahatlığıyla inanabilirsiniz

konu başlığıma gelip ortamı görüp seveceğinize eminim. ve bu yöntemin yararını gördükten sonrada bana dua etmenizi isterim başka da bişey istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…