miden bulandığını bilmiyodum canım bulanıyosa doktora git bir an önce
kola içtim geçti sebebi kola değil tabii ki ama geçti gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
miden bulandığını bilmiyodum canım bulanıyosa doktora git bir an önce
kola içtim geçti sebebi kola değil tabii ki ama geçti gitti
Ay sakın kız konunun ilk mesajındaki tarihlere göre yapacaksın, sakın bugün ağda yapma kurt adam olursun ben yüzlerce sayfadır verdiğim tarihlere göre yapın diyorum. akisini yapmayın kızlar aman ha
Ay sakın kız konunun ilk mesajındaki tarihlere göre yapacaksın, sakın bugün ağda yapma kurt adam olursun ben yüzlerce sayfadır verdiğim tarihlere göre yapın diyorum. akisini yapmayın kızlar aman ha
hormonların tavan durumdayken almak ne kadar mantıklı sence hayır kesinlikle dokunmuyorsun, 4-5 haziran gibi bir tarih var o zaman alacaksın. o zaman bitmiş olur herhalde değil mi adetin :44:
aman iyi bakalım dikkat et bi daha parfüm içme akrepçiiikkkkkk
bu arada ilk defa cevap yazmadın . bi şey sormuştum daa:26: bu aralar adet olacağım, 27-28 mayısa denk gelme ihtimali yüksek. sen adetliyken hormonlar yüksek kalın sert çıkar demiştin tamam kabul. ama özellikle kaşlarımın ortası çıkmışken böyle dolaşamam rezillik sen adetliyken tüylerinizi almayın derken, eğer alırsak tüylere zararı olur daha fazla çıkar kötü olur anlamında mı dedin, yoksa hassas olduğumuz için acır diye falan mı? bu cevap önemli benm için çünkü eğer sadece acı içinse alacağım.
Ama ay bundan daha yuvarlak olamaz ki...bu arada ben baküdeyim
selam kizlar yazilarinizi okuyorum sesiz ce :) suan okadar yorgun bikin dökük vaziyetteyimki..:) ama yazilariniza bakiyorum hep ayni sorun..bende ki durumda ayni sizdeki duyrumda ayni..:) kadinlarin ortak noktasi Killar ve Tüyler..istenmeyen tüyler:) istenen tüyler sac ve kirpik oluyor bu durumda :) düsünüyorum halime bakip ...kirpiklerime badem yagi sürmeye basladim 2 haftada boylari uzadi siyahlastilar ve dolgunlastilar...
Sonra yanaklarima bakiyorum ordada isteyenmeyen tüyler var:) istenen ve istenmeyen tüyler komik geliyor düsününce..kirpikler uzasin siyahlassin ama kirpigin 3 santim altindaki yanak tüyleri gitsin :) bu nasil bir is ya...gülüyüorum düsününce...sonra kirpiklerin üst kismi yani kaslar yine istenmeyen tüyler oluyor fazla kisimlari :) simdi bir kac gün bekleyip AYIN kücülme kismina gecisinde yine alicagim yanaklari ve artik vucudun istyenmeyen yerlerini...:) akrepcik sence ayin kacinda alalim? yani 25 i dolunay diyor..yani yarin...sonraki günlerde kücülmeye gecis dönemi ouyor..yani bu durumda aceleci davranip direk 26 sindami alsak :) yada garanti bekleyip 27-28 indemi ?
akrepcik tatlım Allah hakkınızda en hayırlısı neyse onu yaşamayı nasip etsin. hikayenizi okurken gözlerim dolu dolu oldu. her karanlığın arkasından mutlaka aydınlık gelir. yüreğinizi ferah tutun.
2 gün kaldı sabret diyorsun öyle yapalım o zaman. gerekli temizlik işlemleri için illa ki geceyi beklemememiz gerekmiyor değil mi, gündüz de yapabilir miyiz?
Canım ben de ayın 27 sini bekliyordum ama internette her yerde dolunay tarihlerinde mayısın 25 i olarak gösteriyor şaşırdım ben de şimdi .Ne yapsam bilemedim
yaa ben yine dolunay zamanı adetliyim yyaaww. çarşamba oldu bir hafta sürüyo. geçen ayda bitti sandım aldım ertesi gün devam etti. doğumdan sonra uzadı günlerim. çok şükür Allahım başka dert vermesin. artık yine son güne kalacak benim epilasyon.
üzülme kız 4-5 haziran gibi tarih olacak o zaman alırsın
onu okudum yavrucuğum. ben ne açıdan "alma" dediğini sormak istemiştim. adetliyken hormonlar çok çalışsa tüyler hızlı hızlı çıksa bile, tüyleri alırsak yine dolunayın etkisi yok mu yani? açık açık yazarsan sevinirimm.
anaam 4 5kesin tarih mi akrebim ben de bekleyeyim bari
zaten 1hafta bile yok tarihler arasında hem 4ü 5i bana da uyar
evet canım. adetin engel olmadığı sürece her tarihi değerlendirmeye çalış. mesela mayıs sonunda alabiliyorsan al. haziranın ilk tarihine de kırılanlar olursa onları al. bu epilasyona ne kadar çok uyarsan o kadar çabuk sonuç alırsın
dolunayın etkisi adetliyken olmuyor canım
makina kullanmadığım sürece kırılma olmuyo canımcım
zaten ağda yapıyorum devamlı
neyse ya ben 28i gibi yapıcam iki tarih de uyuyo sıkıntı yok aslında akrebim
son 2aydır gün seçmekte kararsız kalıyorum adet engelim yok ne güzel duyguymuş