İlginç bir rüya canım :44: çörek otu yazısından da etkilenmiş olabilirsin ya da ilahi bir işarette olabilir. O zaman sen devam et canım , yöntem listesine soğan suyu olarak adını yazmayı unutmuştum. şimdi soğan suyu - çörek otu olarak yazarım
[/QUO
selam,yok cörek otu yazisini görmemistim hic ben...rüyayi gördükten sonra arastirdim nette cörek otunu! ve koskoca nette her yerde cörek otu tüy cikatir diyor....tek cörek otu ile tüylerden kurtulma tarifini yine burda kadinlar klübünden bir arkadas yazmis..zaten ilginc olan kisim bu...normalde cörek otu tüy cikartiyor ama yagindan bahsediyorlar daha cok... inan bende bilmiyorum HAYIRLISI HERSEYIN...aynen seninde dedigin gibi yazdim kenara bende :) simdi bu ayda ayni islemi tekrar edicegim INSALLAH ...gelismeleri yazarim...
ama iste asil olay hep ayni döngü...
atiyorum bir kac denedim ve sonuclar harika ve yaziyorum buraya diyorumki evet kesinlikle ise yariyor...sonra bir kac sonra bakiyorum killar hurra gelirse ? iste o zaman yine hayal kirikligi oluyor..o yüzen sanirim emin olmak icin rahat 4-5 ay denemek lazim..bilmiyorum hic...hayirlisi herseyin..seninde dedigin gibi kenara yazip denemek lazim akilda tutmak icin...