Dolunay epilasyonu

akrepçik
benim adetim de 27-28ine denk gelecek sanırım. adet olduğunzda daha hızlı uzar tüyler demişsin ya. hızlı uzasa da almamızda ne gibi bi sakınca var? eğer adetliyken alırsak daha mı kötü olur:26: çünkü ben kaçırmak istemiyorum da bu tarihi...:44:

hormonların tavan durumdayken almak ne kadar mantıklı sence :KK1: hayır kesinlikle dokunmuyorsun, 4-5 haziran gibi bir tarih var o zaman alacaksın. o zaman bitmiş olur herhalde değil mi adetin :44:

Akrepçigim
ay ne zor aşkmış sizinki bebegim ya..
İnşallah hakkında hayırlısı olsun canım benim, mutlu ol artık...
Benim de eski erkek arkadaşım geri geldi, çok dil döküyor yeniden deneyelim diye. Ben yeniden denemenin bir farklılık yaratacagını düşünmüyorum, biz birbirimizi seviyoruz ama oturmayan şeyler var aramızda ve bu yüzden ben ona baglanmak istemiyorum. ama o çok ısrarcı. Kaçıyorum ya tabi, bir erkegin arayıp da bulamadıgı şey, çok hoşuna gidiyor şimdi peşimden koşmak. ama bne bu oyuna gelmek istemiyorum akrepçik. gelecek görmüyorum ilişkimizde. Ayrılacagımdan emin oldgum biriyle yakınlaşmak istemiyorum ben. ama biliyorum bu konuda kendimi kontrol da edemem :KK14:
of gitsin gelmesin yaaa, ben yalnızken iyiyim :KK14:

Amin canım İnşallah.

Öncelikle ilişkinizde rayına oturmayan durumlar veya sorunlar neler, anlat bakalım belki bir yol buluruz :KK31: istiyorum deme, istemiyorum da deme. hayırlısı de. ve yaşın kaç canım :26:

bu arada söylemeyi unuttum 4 gündür gözlük takıyorum :KK51: tabii ki :nazar: şekildeki gibi değil :KK1: hipermetropluk varmış ve bilgisayardan dolayıda biraz etkilenmiş gözlerim. ama çok yakışıyor bana bu gözlük yawww maşaallah :21::KK9: takınca çok zeki biri gibi görünüyorum :KK53: zaten zekiydim daha da zeki oldum :KK16:

az önce parfümlü su içtim :26: yarım çay bardağı kadar oda parfümü vardı su şişesinde hatta 1 çay bardağı , babamda su sanıp üzerinde su eklemiş. ben marketteyim ya hani, o kadar susamışım ki. aldım diktim kafaya. yarıya gelince bir acılık farkettim :KK5: bişey olur mu ki :KK14:

Son düzenleme:
az önce parfümlü su içtim :26: yarım çay bardağı kadar oda parfümü vardı su şişesinde hatta 1 çay bardağı , babamda su sanıp üzerinde su eklemiş. ben marketteyim ya hani, o kadar susamışım ki. aldım diktim kafaya. yarıya gelince bir acılık farkettim :KK5: bişey olur mu ki :KK14:

ayyy allahım nasıl oldu o iş yaa :KK9: konsantrasyonuna bağlı parfüm çok fazla değildi anlaşılan , biraz kafayı bulursun alkolden o kadar:)

çok susamıştım hiç farketmedim ki :26: yoğurt yesem mi :44: ay kimyasal sonuçta :KK43:

bence zehirlenme falan olmaz canım ama için raaht etmiyosa yoğurt ye tabi, en önemlisi de bol bol da su iç bünyenden atmak için , hem su onun konsantrasyonunu azaltacak, seyreltecek

Meraba ,, daha önce de böyle bir konu duyup dolunayda almıştım tüylerimi ama 1 kezcik denedim....:KK17::KK17:

Şimdi ben de sizler gibi sadece dolunaylı günlerde alsam faydasını görür müyüm....Bir de yarın alıcaktım tüylerimi ama sanırım uygun gün 27 mayısMIŞ... .....2 gün önce alsam olmaz mı............:44::44:

İlginç bir rüya canım :44: çörek otu yazısından da etkilenmiş olabilirsin ya da ilahi bir işarette olabilir. O zaman sen devam et canım , yöntem listesine soğan suyu olarak adını yazmayı unutmuştum. şimdi soğan suyu - çörek otu olarak yazarım :KK16:[/QUO

selam,yok cörek otu yazisini görmemistim hic ben...rüyayi gördükten sonra arastirdim nette cörek otunu! ve koskoca nette her yerde cörek otu tüy cikatir diyor....tek cörek otu ile tüylerden kurtulma tarifini yine burda kadinlar klübünden bir arkadas yazmis..zaten ilginc olan kisim bu...normalde cörek otu tüy cikartiyor ama yagindan bahsediyorlar daha cok... inan bende bilmiyorum HAYIRLISI HERSEYIN...aynen seninde dedigin gibi yazdim kenara bende :) simdi bu ayda ayni islemi tekrar edicegim INSALLAH ...gelismeleri yazarim...
ama iste asil olay hep ayni döngü...
atiyorum bir kac denedim ve sonuclar harika ve yaziyorum buraya diyorumki evet kesinlikle ise yariyor...sonra bir kac sonra bakiyorum killar hurra gelirse ? iste o zaman yine hayal kirikligi oluyor..o yüzen sanirim emin olmak icin rahat 4-5 ay denemek lazim..bilmiyorum hic...hayirlisi herseyin..seninde dedigin gibi kenara yazip denemek lazim akilda tutmak icin...:KK16:

bence zehirlenme falan olmaz canım ama için raaht etmiyosa yoğurt ye tabi, en önemlisi de bol bol da su iç bünyenden atmak için , hem su onun konsantrasyonunu azaltacak, seyreltecek

kusmasam rahat etmem herhalde :26: ay valla bulanıyo midem benim. dur bakim kusacakolursam kusarım napim, elimi boğazıma koyamıyorum zaten :KK14:

Meraba ,, daha önce de böyle bir konu duyup dolunayda almıştım tüylerimi ama 1 kezcik denedim....:KK17::KK17:

Şimdi ben de sizler gibi sadece dolunaylı günlerde alsam faydasını görür müyüm....Bir de yarın alıcaktım tüylerimi ama sanırım uygun gün 27 mayısMIŞ... .....2 gün önce alsam olmaz mı............:44::44:

Merhaba canım, öncelikle hoşgeldiiiiiiiiiiiiin :124::124::124::124::124: :KK1:

yarın alma tüyleri kurt adam olursun :18: çünkü yarın ay ışığı en fazla olduğu dönemde :KK31: 2 gün daha sabret nolacak :KK6:

selam,yok cörek otu yazisini görmemistim hic ben...rüyayi gördükten sonra arastirdim nette cörek otunu! ve koskoca nette her yerde cörek otu tüy cikatir diyor....tek cörek otu ile tüylerden kurtulma tarifini yine burda kadinlar klübünden bir arkadas yazmis..zaten ilginc olan kisim bu...normalde cörek otu tüy cikartiyor ama yagindan bahsediyorlar daha cok... inan bende bilmiyorum HAYIRLISI HERSEYIN...aynen seninde dedigin gibi yazdim kenara bende :) simdi bu ayda ayni islemi tekrar edicegim INSALLAH ...gelismeleri yazarim...
ama iste asil olay hep ayni döngü...
atiyorum bir kac denedim ve sonuclar harika ve yaziyorum buraya diyorumki evet kesinlikle ise yariyor...sonra bir kac sonra bakiyorum killar hurra gelirse ? iste o zaman yine hayal kirikligi oluyor..o yüzen sanirim emin olmak icin rahat 4-5 ay denemek lazim..bilmiyorum hic...hayirlisi herseyin..seninde dedigin gibi kenara yazip denemek lazim akilda tutmak icin...:KK16:

kesin cevap verebilmek için aslında tam olarak 1 yıl gerekiyor :KK31: çünkü yılın 12 ayında da her ay yapılmıyor epilasyon, hele ki dolunay epilasyonu ile tüyler bizi 1-2 ay sallıyor. ve doğal olarak bu azaltma yöntemleri ancak epilasyon sonrası uygulanıyor. 1 yıl boyunca kullan canım, baktın ki olumlu bir etkisi var , o zaman burdaan duyuru yapıp yönlendirme yaparım bende :KK34:

Merhaba canım, öncelikle hoşgeldiiiiiiiiiiiiin :124::124::124::124::124: :KK1:

yarın alma tüyleri kurt adam olursun :18: çünkü yarın ay ışığı en fazla olduğu dönemde :KK31: 2 gün daha sabret nolacak :KK6:

HOşbulduk :KK3: :KK3: :KK3: Bilmiyorum ki aslında adetim bitince aldığım için yarın alıcaktım ama neyse 2 - 3 gün daha sabredeyim bari....:KK17: :KK17:

aaa hemde adetin yeni bitmiş :124: yani hormonların oldukça az , ve iyi etkileneceksin sen :KK16:

İNşllh canım....:KK16::KK16: O zaman birdahaki dolunayda paylaşırım sonuçları...:KK17::KK17:.Ama bir kezcik yapmakla faydasını göremem sanırım..Her ay denemek lazım...:KK1:

Merhaba akrepçik ,bir kaç gündür ayı izliyorum ve tam dolunay.bugun ağda yapıcam .???

Ay sakın :KK52::KK52::KK52: kız konunun ilk mesajındaki tarihlere göre yapacaksın, sakın bugün ağda yapma kurt adam olursun :KK20: ben yüzlerce sayfadır verdiğim tarihlere göre yapın diyorum. akisini yapmayın kızlar aman ha

X