çörek otundan dolayı adına endişeliyim, çörek otu yağı tüyleri ve saçları çıkarmada etkili bir yağ çünkü
olumsuz etki yapabilir
bu arada adını soğan suyu olarak listeye yazıyorum
[/QUOTE]
selam..evet cörek otu yaginin tüylenmeyi artirdigini okudum netten...bu konuda bilgim var biraz...fakat yagini degil kendisini sürdüm :) yani tas havanda ezdim cörek otunu ve suyla karistirdim camur gibi bir su olustu onu sürdüm...ama simdi diyeceksin iyide aynisi :) ha yagi ha kendisi diye :) evet aslinda öyle gibi duyuluyor:) ama COK SÜKÜR ALLAHA bir anormaliik olmadi yani oldu anormallik ama tüyler azaldi coguda cikmadi...diger yazimdada belirtmistim..tüylerin az cikma nedeni cörek otumu? yoksa sogan suyumu? yoksa hem dolunay hemde hepsimi bilmiyorum :) ne desem simdi yalan olur...
ama acik konusuyum cörek otunu rüyamda gördüm.. yani dua etmistim ALLAHIM SEN HERSEYIN ILMINI BILENSIN ve bu isin ilmini ögret bize hayirlisiyla diye..cünki ALLAH KURANDA ilmin yani bilginin sahibi ALLAHTIR ve ilim ögrenmeyi iste benden kulum diyor...
ALLAHIN IZNIYLE DUA ETMISTIM uyumustum ve rüyamda cörek otunu havanda dövmüsüm su katmisim ve camur gibi birsey olusmus..
ve rüyamda gördügüm bu sekli aynen uyguladim uyaninca tüyleri aldiktan sonra.....tabi sogan suyu ile...ve iste o zaman meger tam dolunay yada ayin kücülme zamanina denk gelmis...gecen aydi bu olay..rüyayi ne zaman gördügümü hatirlamiyorum ama mesaj yazmistim birine burdan mesaj tarihine bakinca gün cikiyor ortaya tam.. rüya tariihde cikiyor ve tüyleri ne zaman aldigimda:) mesaj cünki cörek otu ile ilgiliydi...:)
sonrasinda iste saskin vaziyetteyim diye yazdim dün buraya..ciddi anlamda büyük degisiklik olmus...tabiki dogrusunu bilen ALLAHTIR...yani cörek otundanmi sogandanmi? yoksa dolunay yada kücülen aydanmi bilmiyorum?ALLAH BILIR VE ZAMAN ICINDE IYICE EMIN OLURUM INSALLAH...
ama ALLAHIN izni ve yardimiyla rüya olaylari vardir..ve KURANDA RÜYA ILMINI BILEN ALLAHTIR DER! ve ögretende ALLAHTIR DER! herkes rüya görür tabiki..ALLAH HAYIRLI RÜYA GÖRMEYI NASIP ETSIN INSALLAH...amin..
yani durum bundan ibaret..ALLAHTAN HAYIRLISI HERSEYIN...hatta gecen ayki bir bayan arkadasa burdan mesaj yazmistim dedim ve konu cörek otuydu :) yani rüyayi görüp arastirdigimda netten, kadinlar klübünden bir arkadas cörek otlu tarif vermis tüyler icin...cörek otu tüylerden kurtulmak icin diye tek tarifi koskoca netten bir burda vermisler..geri kalanlarda cörek otu yagi tüyleri cikartir diyordu hep...
birtek tüylerden kurtulmak icin cörek otu tarifini veren yine bu kadinlar klübünden bir bayanin yazisi cikti karsima...ama onun tarafi bayagi bir karisik cörek otuyla ilgili...
ona yazmistim rüyadan sonra ...demistimki sen cörek otlu tarif vermissin burda tüyülerden kurtulmak icin nasil etkisini gördünmü diye? oda baslangicta evet sonrasinda ayni demisti cevabinda...ama arastirmaya devam demisti :)
ama onun tarifi bayagi bir eczacilik olayi yani..15 gün sürüyor sirf onun tarifini yapmak..sirf cörek otu degil bayagi birseyler vardi onun tarifinde..biraz daha eczacilik gibi düsünün :) bende tamam dedim tesekür ettim cevabi icin ve kendim rüyamda gördügüm sekli ile yaptim..yani kadin deseydiki evet bu tarif ise yariyor diye yapacaktim onun tarifini...yani alkol,cörek otu,kekik, vs...bunlari alkolde beklet 15 gün güneste diye bir tarifti iste o arkadasin tarifi...ama o hayir deyince bende kendi rüyamda gördügüm seklini uyuladim:)
yani durum net sekilde budur :) HAYIRLISI ALLAHTAN..ya bayagi uzun yazmistim roman gibi ama durum tam olarak budur...:) LLAHTAN HAYIRLISI HERSEYIN...HERSEYDE VARDIR BIR HAYIR...zaman göstericek INSALLAH...
hatta o arkadasin adi burda beany lilyum ve tarifide halen var burda :) oda bizler gibi devam pes etmek yok demisti tüyler ile ilgili :)