Dolunay epilasyonu

peki adetliyken alırsak daha mı kötü olur kalın çıkar, yoksa bi değişme olmaz mı canemmm

öncelikle daha hassas olduğun için canın daha çok acır :KK31: epilasyon yaparsan hormonların kıl kökünü daha çabuk tamir edip, onlar daha küçücükken onlara güç verecek bir nevi destek olacak :KK31: yani kalın ve hızlı çıkar. acele etme sen :KK54:

makina kullanmadığım sürece kırılma olmuyo canımcım
zaten ağda yapıyorum devamlı
neyse ya ben 28i gibi yapıcam iki tarih de uyuyo sıkıntı yok aslında akrebim
son 2aydır gün seçmekte kararsız kalıyorum adet engelim yok ne güzel duyguymuş :KK1:

kız 2 aylık hamile misin yoksa? :KK39:

benim çok sevgili dengesiz adetim bi belli etmiyo ne zaman geleceğini , gerçi fazla da tüyüm yok daha :KK8:

kız melek sen geçen tarihlerde alamamıştın demi, dükkanı geç kapamıştınız? bu sefer alabilecen mi? bak takip ediyorum seni. bide ne sorcam sana. fatihten haber varmı hiç? ne durumda?:KK14:

sevgili akrepçik ve sevgili topik arkadaşlarımız. son bilgilendirmemi yapmak istiyorum. kollarımdan ve yüzümden bahsedeciğim hahaha :KK23: nevet son durum itibariyle kollarım hala tam çıkmadı veee çıkanlarda daha çok göze batmıyor. ama maalesef ki yüzümde sadece çene ve gıdımda aldığım yerler var onlar aynen yerinde al bizi al bizi diye karşıdan bağırıyorlar, yani 10 metre öteden gözükür durumdalar. bu arada kollarıma ve yüzüme epilasyon sonrası limon tuz karışımı sürdüm ama sadece 1 kere. öyle 3 gece falan değil. :KK31:

kız melek sen geçen tarihlerde alamamıştın demi, dükkanı geç kapamıştınız? bu sefer alabilecen mi? bak takip ediyorum seni. bide ne sorcam sana. fatihten haber varmı hiç? ne durumda?:KK14:

evet canım alamamıştım :KK5: fatihin aldığı hattı kırdım attım, faceden de engelledim. o yüzden haber alamıyorum :KK76: aman uzak dursun

sevgili akrepçik ve sevgili topik arkadaşlarımız. son bilgilendirmemi yapmak istiyorum. kollarımdan ve yüzümden bahsedeciğim hahaha :KK23: nevet son durum itibariyle kollarım hala tam çıkmadı veee çıkanlarda daha çok göze batmıyor. ama maalesef ki yüzümde sadece çene ve gıdımda aldığım yerler var onlar aynen yerinde al bizi al bizi diye karşıdan bağırıyorlar, yani 10 metre öteden gözükür durumdalar. bu arada kollarıma ve yüzüme epilasyon sonrası limon tuz karışımı sürdüm ama sadece 1 kere. öyle 3 gece falan değil. :KK31:

bu 1 defalık sürdüğün halinseee 3 defa nasıl olur acaba :KK53:

bacaklarımdan da bahsedeyim birazcık uzunn, düzgünn veee en önemlisi pamuk gibiii derrrrmişim :KK31: ama demiyorum çünkü öyle olmasını ümid ediyorum. gelelim sadete. bacaklarım şu an alınacak durumda ama makina ile ağda ile alacak kadar uzamadı. ilk defa 2 hafta kapri pantalonla rahat rahat gezebildim. dolunay bana ilk epilasyonumda geç çıkarma yardımını sağladı. ileriki epilasyonlarda performansının artarak devam etmesini ümid ediyorum, Rabbim den şifa, akrepçikten de daha çok çalışma, araştırma, tarih veee güzel haberler bekliyorumm (sincaptan) :KK9:

yazmayı unutmuşum, bacaklarıma hamam otu yağı sürdüm 2 gece.

Son düzenleme:
bacaklarımdan da bahsedeyim birazcık uzunn, düzgünn veee en önemlisi pamuk gibiii derrrrmişim :KK31: ama demiyorum çünkü öyle olmasını ümid ediyorum. gelelim sadete. bacaklarım şu an alınacak durumda ama makina ile ağda ile alacak kadar uzamadı. ilk defa 2 hafta kapri pantalonla rahat rahat gezebildim. dolunay bana ilk epilasyonumda geç çıkarma yardımını sağladı. ileriki epilasyonlarda performansının artarak devam etmesini ümid ediyorum, Rabbim den şifa, akrepçikten de daha çok çalışma, araştırma, tarih veee güzel haberler bekliyorumm (sincaptan) :KK9:

:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17: sağol mavipapatyammm :KK16:

bugün dikkat ettimde üst bacağım alınacak kıvamda. fakat alt bacağım yarım yamalak :44: bi yerde çıkmış diğerinde çıkmamış :26: çıkanlarda kısacık kısacık. ilk defa bu halde gördüm nacizane bacaklarımı :KK16:

evet canım alamamıştım :KK5: fatihin aldığı hattı kırdım attım, faceden de engelledim. o yüzden haber alamıyorum :KK76: aman uzak dursun

aferin kız sana nasılda iradelisin. ben olsam merak ederdim ne haltlar yiyo, üzgün mü, beni mi düşünüyo yoksa başka alemlere mi akmaya başladı. hiç sevmiyorum bu huyumu :KK35:

:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17: sağol mavipapatyammm :KK16:

bugün dikkat ettimde üst bacağım alınacak kıvamda. fakat alt bacağım yarım yamalak :44: bi yerde çıkmış diğerinde çıkmamış :26: çıkanlarda kısacık kısacık. ilk defa bu halde gördüm nacizane bacaklarımı :KK16:

benimde tam tersi, üst bacak iyi ama alt bacak fena. akrebim ben 3 seneye yakın rusyada yaşadım aman Allah ım o ruslar ne kadar tüysüz, bırak üst bacağı almayı, alt bacağı bile alan çok az insan var. sadece yaşlı teyzelerde çene, gıdı ve bıyıklarda kıllanma var. almıyorlar birde öyle geziyorlar. oda yaşadığımız yörede bir çeşit hastalık sanırım, baya çok teyze görmüştüm öyle.

eskiden ninelerimiz " dolunayı görmeden tüylerinizi temizlemeyin" demişler. burda kasıt dolunayı görünce alın değil, dolunaydan sonra alın. dolunaydan sonra yeniaya kadar 14 gün var. bu 14 gün içerisinde ay belirli fazlardan geçiyor. verdiğim tarihlerde tüylerin en ağır darbe alacağı zamana denk geliyor. benim verdiğim tarihler dışına çıkmayın :13:

Tamam canm :KK49: teşekkürler düzenli werdiğin tarihleri takip edip uygulayacağm :13:

hanımlar geçen sefer dolunayı kaçırıştım. toplamda aydan fazla zamandır bacaklarımı almadım.
köse gibiyim bi yerde var bi uerde yok :)
sanırım 8 aya kalmaz biter bunlar :)
sonraaaaaaa yeni bölgeler yeni maceralar :9

benimde tam tersi, üst bacak iyi ama alt bacak fena. akrebim ben 3 seneye yakın rusyada yaşadım aman Allah ım o ruslar ne kadar tüysüz, bırak üst bacağı almayı, alt bacağı bile alan çok az insan var. sadece yaşlı teyzelerde çene, gıdı ve bıyıklarda kıllanma var. almıyorlar birde öyle geziyorlar. oda yaşadığımız yörede bir çeşit hastalık sanırım, baya çok teyze görmüştüm öyle.

rusların geninde var anam :KK1: sarışın hatunların çoğu kılsızdır, bizlerin soyu kıllı maşaallah :21: Rabbim bizlere bunu uygun gördüğüne göre vardır bir bildiği, hani derler ya müslümanlara bu dünya cehennem ahiret cennet olacak, müslüman olmayanlara bu dünya cennet ahiret cehennem diye :KK31:

hanımlar geçen sefer dolunayı kaçırıştım. toplamda aydan fazla zamandır bacaklarımı almadım.

niye sen bacaklarını mı alıyorsun sadece :KK1:

merhaba ,siz dolunay günlerini takip ederek mi bu sonuca ulaştınız :)

X