Dolunay epilasyonu

küçülen ay fazında yapman daha etkili olacaktır. küçülen ay fazı tarihleri yaklaştı 26 Mayıs - 8 Haziran tarihlerinde uygula canım. Her ayın tarihlerini konunun ilk mesajından öğrenebilirsin

tamam canımcım teşekkür ederim pazar günü başlıcam inşallah

tamam canımcım teşekkür ederim pazar günü başlıcam inşallah

gııızz netçen ısırgan otunu, kaçırmadan okuyorum her sayfayı ama bana da söle nolur nolur

sigarayı bırakman için sana ne anlatsak acaba, soğusan da içmesen bidaha? bende içtim 13 sene, 4 yıldır içiyorum. cildim pembeleşti, artık koşarken tıkanmıyorum, sabahları gıcık gıcık öksürmüyorum, gözüme duman kaçıp makyajımı bozmuyo ......
bak sen kokudan da rahatsız oluyordun, saçların falan mis gibi kokar. siz akreğcik ile birbirinize destek olun beraber bırakın sigarayı. bu ara akrepcikte çok içiyordur belki, morali bozuk tabi.

Son düzenleme:
akrebim günaydın

haziran tarihleri tam olarak belli mi acaba 7 sinde epilasyonum var eğer 7 sinden sonra ise arayıp ertelicem.

Evet kizlar..ciddi anlada iyice heycanliyim :) gecen ay yani nisanin 27- ile 29 u arasinda almistim yüzümü...gecen ay ayin 29 unda kadinlar klübünde birisiyle mesajlasmitim tüy konusunda... ordan hatirliyorum gecen ay hangi tarihte yüzümü aldigimida :) yoksa neerden hatirliycam :)
cünki gecen ay dolunay olayini bilmiyordum ben.. dolunaydir yada kücülen ay diye felanda bakmadim hali ile...o zamana denk gelmis ama.....simdi sonuc itibariyle cok saskinim...ciddi anlamda saskinim...ALLAH ALLAH..gercekmi diye hale düsünüyorum :) aynaya bakiyorum ve 1 ay olmasina ragmen yüzümde tüy cikti..yani kil degil tüy..ayva tüyleri dedigimiz seyler..ya ben hayalmi görüyorum? gercekmi :)
ve gecen ay sogani rendeliyip sürmüstüm aldiktan sonra..3 gün sürmüstüm yüzüme ve les gibi kokmustu 1 hafta yüzüm :) birde havanda cörek otu tohumunu iyiyce ezmistim sonra su katmistim camur gibi kirli bir su oldu ve onuda sürmüstüm ayni anda sogan suyu ile birlikte...zaten sürmedigim sey kalmamiski :) :) deniyoruz iste :)

ama cok sükür birsekilde suan killar tüy halinde cikmis ve coguda cikmamis kökleri biley gözükmüyor... 1 ay gecmesine ragmen birsey yok yüzümde.. ALLAH ALLAH...HAYIR OLUR INSALLAH...bakalim ilerki zamanlarda iyice netlesir durum...suan icin durum böyle..önümüzdeki aya ne olur bilmiyorum..INSALLAH herkes cok güzel sonuclar alir...:) erkende konusmak istemiyorum..ama suan yüzüme baktikca sasiriyorum :) rüyami ya bu diye? ALLAH ALLAH..neyse erken konusmayimda ...önümüzdeki aya hura diye cikiyorlarmis birde iyimi :)

kücülen ay da alin diye bir yazi okudum! bunun tam anlamini akrepcik aciklarsan sevinirim? yani tam dolunaymi? yoksa kücülen aydami alinacak?

Son düzenleme:
ben son iki defadır denk getiriyorum fakat hala aynı durum. güçlü, sert ve simsiyah kıllar
28 mayısa da lazer epilasyon randevusu aldım. artık etkilemeye başlar umarım
hayırlısı

ben son iki defadır denk getiriyorum fakat hala aynı durum. güçlü, sert ve simsiyah kıllar
hayırlısı

Selam, INSALLAH sende istedigin sonuca ulasirsin güzelim...ise yaramadigini görünce hali ile insanin moreli bozuluyor...bu konuda haklisin..daha önceleri denedigim yöntemler ise yaramadiginda bir cok sefer bende hayal kirikligina ugradim...suan sonuclarda memnunum cok sükür ALLAHA...he bunun sebebi dolunaymi? yoksa sürüdügüm sogan suyumu? yoksa cörek otunu ezip su ile karsitirip camur gibi edip onu sürdüm ondandmi bilmiyorum? zaten suan konusmak erken olur...simdi ne desem yalan ve erken olur...ilerki zamanlarda devam ederse zaten bu olumlu sonuclar, o zaman derimki evet yüzde yüz ise yariyor diye...ama suan icin bir cok kadin deneme asamasinda bu dolunay olayini...
AKREPCIGIN dedigi gibi gec ciksa bile tüyler kardayiz...yani gec cikmasi bile kaaar sayilir bizim icin...INSALLAH SENDE BIR SEKILDE OLUMLU SONUCLAR ALIR ve tüylerinden kurtulursun... lazer olur bu dolunay olur bu yada baska birsey olur bu farketmez...önemli olan olumlu sonuc alip bir sekilde tüyleri azaltmak yada yok etmek :)

inşallah hepimiz en kısa zamanda tüylerden kurtulur cillop gibi oluruz

yeaaak ben memnunum günde 4-5 çöp civarında gidiyomm sigara işcemm ben

Son düzenleme:
gııızz netçen ısırgan otunu, kaçırmadan okuyorum her sayfayı ama bana da söle nolur nolur

ısırgan otu kürü de var canım. yeni başlık açacağım zaten. vücuttaki zehri atıp hastalıklardan kurtulmamızı sağlıyor Allah'ın izniyle. onu da ay tarihlerine göre düzenliyorum ama ne zaman açarım başlığı bilmiyorum :44:

ay anam benimkilerde 2 gündür resmen siyahlaştı ufacık tüyler bile :S
ne zaman normale döneceğiz. temizlik yapmak istiyorum. kendimi zor tutuyorum.
ne dersiniz kısçeler. bekleyeyim mi bir kaç gün daha :S

akrep hani sen bize güzel haber verecektin, noldu? ah akrep aahhh

bundan 2 sene önce Nisan ayının sonu başladı sincabımla aşkımız

Aslında onunla 5 sene önceden tanışıyorduk, marketimize algida satış elemanı olarak geliyordu ve ben ona abi diyordum hep Neyse biz kendi aramızda evlilik kararı aldık. ve ailelere açmayı düşündük. Sincabım akşam eve gidip annesine konuyu açınca her zamanki klasik sahne oldu. " oğlum onlar kürt ve baban bunu kabul etmez " " hayır anne git söyle babama" diyor sincabım. babası daha kürt olduğumu öğrenemeden " hayır ben amcasına söz verdim, amcasının baldızını isteyeceğim " diyor. :26:

sincabıma dedim ki " kader değilmiş " yok dedi illa ki sen Çok direndik hatta sincabım eve gitmedi 3 gün 3 gece banklarda yattı. Bu arada kendisinin ne sigarası ne içkisi vardır "Eve git artık olmayacaksa da napalım aileni üzme" dedim. Yoğun ısrarlarım sonucu eve gitti. "Amcanın baldızını istiyor musun ?" dedi babası. O da "yok" dedi. "bende senin sevdiğin kız istemiyorum" diyip konuyu kapattı babası.

sincabıma "git kızı istemeye, seninle odaya geçip konuştuğunda sigaram,içkim,kumarım,gece hayatım var de" dedim onunda aklına yattı ve istemeye gittiler. ne olsa iyi sizce ??? kız herşeyinle kabulüm dedi yüzsüüüüüüüüüüüüüz, paçooooooooooooooooz neyse dönüş yolunda sincabım "yok baba ben bu kızı istemiyorum, sevdiğim kızı git iste" diyor ve kıyamet kopuyor. Babası sincabımı yolun ortasında arabadan kovuyor :26:

ne yaptık ne ettik olmadı sincabım akşam vakti evine giderken şeker hastası bir teyzeye çarpıyor ve teyze komaya giriyor :18: aylarca her sabah her akşam ağlayıp dua ettim Rabbime teyzeye şifa versin diye teyze tam 1,5 ay sonra komadan çıktı, yoğun bakıma ordanda 2 hafta sonra çıktı normal servise aldılar. ve hala da ailesinin bu durumdan haberi yok

sincabım çok uğraştı, ama olmadı. en son evden uzaklaşayım da belki pes ederler düşüncesiyle işten çıktı ve İglo'nun iç anadolu bölge müdürlüğünü yaptı 4 ay. her gün yollardaydı tekrar babasına sordu "kızı istiyor musunuz" diye. yine yok cevabını alınca ikimizde yıkıldık. o iştende çıktı ve uluslararası tır şoförlüğüne girdi. o paçozda sincabımın kendisini istemesini bekliyor sincabım onu arayıp benim sevdiğim var lütfen zorluk çıkarma dedi ama ne fayda, o paçoz telde ağlamaya başladı "ben hayal kurmuştum" vs. teeeeeeeeeeeerbiyesiz kurarken o hayallerini sincabıma mı sordun

neyse sincabım 1 sene boyunca avrupa-asya gitti geldi bu arada ben 3-4 kez ayrılık kararı aldım, çünkü gönlüm rahat değildi. ailesi de üzülüyordu, bende üzülüyordum ve sincabımda üzülüyordu ama 1-2 hafta sonra bana tekrar mesaj atıyordu ve tekrar devam ediyorduk. Sözleşmesi bitti. Artık sincabım yurtdışında çalışmayacaktı.

Babasında ve amcasında bu 1 yıl aradan sonra kızla ayrılmıştır umudu hakimdi, fakat öyle olmadığını anladılar Babası yine kabul etmedi en son sincaba etmediğim laf kalmadı, resmen erkeklik gururuna laf ettim. " ne o ya, vur yumruğunu masaya ben sevdiğim kızı alacam de artık, hiç mi kıymetin yok, ne biçim erkeksin vs." :26: sonra ayrıldık ve 2 ay hiç görüşmedik. o 2 ay içerisinde ise ben sözlendim bildiğiniz gibi

2 aydır hattımı takmamıştım, cuma sözü attıktan sonra cumartesi hattı taktım bi baktım sincabım arıyor :26: bağırdım telde, ben sözlendim ve dün sözü attım dedim. bana "neeeeeeeeeeeee" dedi şaşırarak niye dedi. içki içiyomuş, zaten babamın isteğiyle oldu dedim. üzgün müsün dedi, yok dedim sanki severek mi olduki dedim. baya bi mesajlaştık ve beni isteteceğini söyledi . ben sözü atmış biriyim bu seferde baban buna bahane bulacak dedim. bana ne dese iyi ??? SÖZÜ BENİM İÇİN ATTIĞINI SÖYLERİM dedi

neyse bana buluşalım dedi, ben kendisine bunun dinimizde haram olduğunu söyledim. iyi o zaman mesajlaşmakta haram dedi . haklısın dedim son bir mesaj attım "ben seni seviyorum, sende beni seviyorsan artık ailene sözünün geçir gel istet, yoksa başkası isteyecek. ben seninle görüşüp mesajlaşıp günaha girmek istemiyorum" dedim. artık mesaj atmıyorum. bu sabah bana kısaca ss yazıp göndermiş. o da mesaj atmıyo bende

akrepcik peki tere kürü ne işe yarıyor? :44:

terenin kanı temizleme, zehirlerden arındırma özelliği var sigarayı içipte bırakamayanlar, sigaranın zararlarını vücutlarından tere kürüyle atabiliyorlar. ekstra olarak tere kürü idrar yolları iltihabını söküyor ve idrar yollarını temizliyor linki konunun ilk mesajında mevcut

Öncelikle Rabbim memnuniyetini/imizi arttırsın İnşallah

evet konunun ilk mesajında küçülen ay fazından epeyce bahsettim büyüyen ay fazı adından da çağrıştırdığı gibi tüyleri hızlı uzatıyor ve güçlendiriyor, o yüzden küçülen fazda alıyoruz küçülen faz ortalama 14 gün sürüyor. belirli fazlardan geçiyor ay, işte o fazlarda epilasyon tarihi oluyor geçmediği günler ise bizi nötr etkiliyor. yani ne çok çıkıyor ne de az. zaten epilasyon tarihleri küçülen faza denk geliyor özellikle dikkat ediyorum

hayırlısı

herşeyin başı sabır canım, Rabbine güvenerek lütfen devam et

çörek otundan dolayı adına endişeliyim, çörek otu yağı tüyleri ve saçları çıkarmada etkili bir yağ çünkü olumsuz etki yapabilir bu arada adını soğan suyu olarak listeye yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…