Evet canım her ay tarihleri düzenliyorum ilk mesajdaben eskiden senin gibi çok dert ederdim bu tüyü kılı ama artık dolunayın getirdiği rahatlık mı nedir bilmiyorum cıksss takmıyorum şunu da tüyo olarak vereyim. eşinize bu tüy-kıl konusunda fazla yüz vermeyin sonra afedersiniz yüz verdik ayıya olayına dönüyor almam gerekeni ben alıyorum zaten diyip terslemeyi bilin, normalde eşe karşı yapılması gereken dini vazifeleri ve diğer vazifeleri bilen biriyim fakat bazı konularda söz geçirmeyi bilin yoksa yani ciddi anlamda psikolojik durumlara düşüyoruz [/QUOT
güzel söylemişsin canım da ben evli değilim oğrenciyim :) benim yine sana bi sorum olacaktı aslında bu konuyu okuyan herkese soruyorumsizin kullandığınız etkili olan tüy azaltma yöntemi var mı belki dolunay da kılları alınca onu da uygularsak etkisi artar..inşallah kurtuluruz bunlardan.. mesajlarınızı bekliyorumm :)
güzel söylemişsin canım da ben evli değilim oğrenciyim :) benim yine sana bi sorum olacaktı aslında bu konuyu okuyan herkese soruyorumsizin kullandığınız etkili olan tüy azaltma yöntemi var mı belki dolunay da kılları alınca onu da uygularsak etkisi artar..inşallah kurtuluruz bunlardan.. mesajlarınızı bekliyorumm :)
akrebim böyle adamlar var mı hala dünyada? inanamıyorum çocuktaki aşka bak, çok azimliymiş ama. Allah hakkınızda hayırlısını yazsın. sabrın sonu selamettir. babasıda eminim seni tanıyınca çok sevecektir. kürt deyince bir önyargı oluyor çünkü. benim 1 tane kürt arkadaşım oldu ve o benim canımdı, aynı evde yaşadık uzun süre. kardeşim olsa o kadar sevmezdim. Allah korkusu olan, yardımsever, çalışkan çok iyi bi insandı. şimdi ayrı şehirlerdeyiz ama uzun süre konuşmasak bile hiç kopmamışız gibi devam edebileceğim bir insan. bende eşimle evlenmeden önce 4 sene bekledik, bizdede çok sıkıntılar oldu. ben hep sabrın mutluluk getirdiğine inanıyorum, zaten kısmette varsa seneler sonra çıkıp o bulur seni. çok sevindim hadi bakalım iyi haberlerin devamını bekliyoruz sincabınla :123:
Ne güzel cümleler bunlar , beni mutlu ediyorsun canımama bu sincap buluşalım diye ısrar ediyor napacağım ben :26:
gııızz netçen ısırgan otunu, kaçırmadan okuyorum her sayfayı ama bana da söle nolur nolur
sigarayı bırakman için sana ne anlatsak acaba, soğusan da içmesen bidaha? bende içtim 13 sene, 4 yıldır içiyorum. cildim pembeleşti, artık koşarken tıkanmıyorum, sabahları gıcık gıcık öksürmüyorum, gözüme duman kaçıp makyajımı bozmuyo......
bak sen kokudan da rahatsız oluyordun, saçların falan mis gibi kokar. siz akreğcik ile birbirinize destek olun beraber bırakın sigarayı. bu ara akrepcikte çok içiyordur belki, morali bozuk tabi.
Akrepcik ben kollarımı alıyorum da böle olunca kısa kollu giymek eziyet24-25 mayıs dediğin kaba deyişle KURT ADAM dönemialdığın tüyler 2 kat etkiyle döner , hem uzama süresi hemde kuvvetlilik olarak orada yapabilirsin canım, sanki tek kuaför bulunduğumuz şehirde var diye bi kaide yok neden bu kadar rahat konuşuyorum çünkü dolunay epilasyonunun mucizesini keşfetmenin verdiği rahatlık bu gittiğin yerde epilasyonunu yap derim, en kısada sürede dolunay epilasyonu ile tanışman dileğiyle
akrepçik
benim adetim de 27-28ine denk gelecek sanırım. adet olduğunzda daha hızlı uzar tüyler demişsin ya. hızlı uzasa da almamızda ne gibi bi sakınca var? eğer adetliyken alırsak daha mı kötü olur:26: çünkü ben kaçırmak istemiyorum da bu tarihi...:44:
canım adet döneminde vücut gevşiyo ve hassaslaşıyo ya
daha fazla acı duyarsın bide adet döneminde daha hızlı ve sert çıkıyor tüyler
bu dönemde elleme hiç akrebim de gerekli açıklama yapacaktır sana bitanem
ama haziranı bekle tarihleri çok geç değil
buluşacaksın tabikide. buluşun adam gibi konuşun anlaşın. aaaa kızacam baköyle mesajla falan olmaz bu işler. yuva kurmak sevaptır, anlaşmazlıkları çözmek için konuşmak lazım. zaten imam nikahınızı kıyarsınız hemen. nikaha kadar öpüşmek yok ama.
Akrepcik yazdigin derin ask hikayesini okudum..2 sene önce diye basladigin ve anlattigin olaylari...acik konusuyum cok tatli ve güzel okudum..:) yani cok güzel ve hos geldi okurken..yani icime güzel bir duygu geldi okurken..HAYIRLISI HERSEYIN..cok güzel anlatip yazmissin :) herseyde vardir bir hayir..ALLAH HAKINIZDA NEY HAYIRLISI ISE ONU NASIP ETSIN INSALAH....
ayrica islamin kaynagi KURANDIR...ve KURANDA evlenme niyetinde olan erkek ile kdinin konusmasinda bir mahsur yoktur...ayetide vardir..erkek kadina evlenme istegini gizlice bildirir diyor :) yani mesajlajmada bir sakinca yoktur ALLAHIN izniyle..diger o günah bu günah gibi seyler mezheplerin uydurmasidir..yani safi mezhebinde abdestin 10 kurali sünnilerde atiyorum 5 kurali vs vs..mezhepcilerin uydurmasi cogu seyler..safilere göre abdest aninda bozulur sünnilere göre baska...yani mezhepcilerin cok fazla uydurmasi vardir..asl olan KURANDIR VE SIZLER BU KURANDAN HESABA CEKILECEKSINIZ DER ALLAH KURANDA...VE ALLAHIN INDIRDIGI KURAN ILE HÜKMETMEYEN KAFIRDIR DER AP ACIK NET SEKILDE AYETTE...yani ISLAMIN KAYNAGI KURANDIR!
tabiki senin bilicegin birsey..herkesin algisi dini yasama sekli farkli..ALLAHIN HARAM KILMADIGINI KIM HARAM KILIYOR DIYOR SORAR ALLAH YINE AYETTE! müminler birbirlerine kötü gözle bakkmaz ve birbirlerine iyligi tavsiye eder der ALLAH KURANDA...sizde birbirinize kötü gözle degil güzel bir niyet ile yaklasiyorsunuz insallah...
yani cok güzel birsey yasamissin INSALLAH ALLAH HAYIRLISIYSA EGER HAKKINIZDA NASIP EDER...amin...
bu arada kücülen ay olayini sanirim ben anlamadim? simdi ayin 26 si dolunay diye gösteriyor ...simdi 26 si degil bir kac gün sonrami alicagiz tüyleri ?? selamlar....
Akrepcik ben kollarımı alıyorum da böle olunca kısa kollu giymek eziyetdüşündüm de dolunaya birkaç gün kaldı ya kollarımdada çıkmış vaziyette şu an hani acaba tüy sarartıcıyla sarartsam 3 günü böyle geçirsem nasıl olur.. tüy sarartıcı sürmek dolunayın etkisini azaltır mı????
selam..evet cörek otu yaginin tüylenmeyi artirdigini okudum netten...bu konuda bilgim var biraz...fakat yagini degil kendisini sürdüm :) yani tas havanda ezdim cörek otunu ve suyla karistirdim camur gibi bir su olustu onu sürdüm...ama simdi diyeceksin iyide aynisi :) ha yagi ha kendisi diye :) evet aslinda öyle gibi duyuluyor:) ama COK SÜKÜR ALLAHA bir anormaliik olmadi yani oldu anormallik ama tüyler azaldi coguda cikmadi...diger yazimdada belirtmistim..tüylerin az cikma nedeni cörek otumu? yoksa sogan suyumu? yoksa hem dolunay hemde hepsimi bilmiyorum :) ne desem simdi yalan olur...
ama acik konusuyum cörek otunu rüyamda gördüm.. yani dua etmistim ALLAHIM SEN HERSEYIN ILMINI BILENSIN ve bu isin ilmini ögret bize hayirlisiyla diye..cünki ALLAH KURANDA ilmin yani bilginin sahibi ALLAHTIR ve ilim ögrenmeyi iste benden kulum diyor...
ALLAHIN IZNIYLE DUA ETMISTIM uyumustum ve rüyamda cörek otunu havanda dövmüsüm su katmisim ve camur gibi birsey olusmus..
ve rüyamda gördügüm bu sekli aynen uyguladim uyaninca tüyleri aldiktan sonra.....tabi sogan suyu ile...ve iste o zaman meger tam dolunay yada ayin kücülme zamanina denk gelmis...gecen aydi bu olay..rüyayi ne zaman gördügümü hatirlamiyorum ama mesaj yazmistim birine burdan mesaj tarihine bakinca gün cikiyor ortaya tam.. rüya tariihde cikiyor ve tüyleri ne zaman aldigimda:) mesaj cünki cörek otu ile ilgiliydi...:)
sonrasinda iste saskin vaziyetteyim diye yazdim dün buraya..ciddi anlamda büyük degisiklik olmus...tabiki dogrusunu bilen ALLAHTIR...yani cörek otundanmi sogandanmi? yoksa dolunay yada kücülen aydanmi bilmiyorum?ALLAH BILIR VE ZAMAN ICINDE IYICE EMIN OLURUM INSALLAH...
ama ALLAHIN izni ve yardimiyla rüya olaylari vardir..ve KURANDA RÜYA ILMINI BILEN ALLAHTIR DER! ve ögretende ALLAHTIR DER! herkes rüya görür tabiki..ALLAH HAYIRLI RÜYA GÖRMEYI NASIP ETSIN INSALLAH...amin..
yani durum bundan ibaret..ALLAHTAN HAYIRLISI HERSEYIN...hatta gecen ayki bir bayan arkadasa burdan mesaj yazmistim dedim ve konu cörek otuydu :) yani rüyayi görüp arastirdigimda netten, kadinlar klübünden bir arkadas cörek otlu tarif vermis tüyler icin...cörek otu tüylerden kurtulmak icin diye tek tarifi koskoca netten bir burda vermisler..geri kalanlarda cörek otu yagi tüyleri cikartir diyordu hep...
birtek tüylerden kurtulmak icin cörek otu tarifini veren yine bu kadinlar klübünden bir bayanin yazisi cikti karsima...ama onun tarafi bayagi bir karisik cörek otuyla ilgili...
ona yazmistim rüyadan sonra ...demistimki sen cörek otlu tarif vermissin burda tüyülerden kurtulmak icin nasil etkisini gördünmü diye? oda baslangicta evet sonrasinda ayni demisti cevabinda...ama arastirmaya devam demisti :)
ama onun tarifi bayagi bir eczacilik olayi yani..15 gün sürüyor sirf onun tarifini yapmak..sirf cörek otu degil bayagi birseyler vardi onun tarifinde..biraz daha eczacilik gibi düsünün :) bende tamam dedim tesekür ettim cevabi icin ve kendim rüyamda gördügüm sekli ile yaptim..yani kadin deseydiki evet bu tarif ise yariyor diye yapacaktim onun tarifini...yani alkol,cörek otu,kekik, vs...bunlari alkolde beklet 15 gün güneste diye bir tarifti iste o arkadasin tarifi...ama o hayir deyince bende kendi rüyamda gördügüm seklini uyuladim:)
yani durum net sekilde budur :) HAYIRLISI ALLAHTAN..ya bayagi uzun yazmistim roman gibi ama durum tam olarak budur...:) LLAHTAN HAYIRLISI HERSEYIN...HERSEYDE VARDIR BIR HAYIR...zaman göstericek INSALLAH...
hatta o arkadasin adi burda beany lilyum ve tarifide halen var burda :) oda bizler gibi devam pes etmek yok demisti tüyler ile ilgili :)
bebişimmmyeni gördüm yazını kusura bakma
ısırganı şöyle kullandım daha önce
bi tutam kadar atıyodum bardağa sıcak su ekleyip bekliyodum
rengini filan verdiğinde içiyodum
1 hafta 10gün böyle devam ettim ve beni çok rahatlatmıştı
bildiğin detoks yani..yalnız şöyle bişi var bütün kirinden zehirinden arındığından
önce bi hasta gibi olup iyileşiyorsun bi nevi format anlayacağın bitanem
hastalık dediğimde grip tarzı bişi geçirmiştim ben kış zamanıydı o yani..
sigarayı bırakıcam ben de bi dönem bırakmıştım ve o rahatlığımı anlatamam
kesinlikle bırakıcam canımcım ve o güzel haberi vericem burda sizlere umarımki akrebim de bırakır
hadi hayırlısı
Akrepcik ben kollarımı alıyorum da böle olunca kısa kollu giymek eziyetdüşündüm de dolunaya birkaç gün kaldı ya kollarımdada çıkmış vaziyette şu an hani acaba tüy sarartıcıyla sarartsam 3 günü böyle geçirsem nasıl olur.. tüy sarartıcı sürmek dolunayın etkisini azaltır mı????