Dolunay epilasyonu

Günaydın kızlar..
bende dün epilasyon aletiyle aldım onlada alınca geç çıkarmıki? kökünden alıyo gibi geliyo bana ama.. :26:
bide tuzla limon sürmedim ben ya tühh keşke sürseydiim

yarın bacaklarımı temizlemem lazım
ve tabi yüz temizliğimde gerekiyor :KK31:
çok da çıkmadılar aslında napsamki diğer tarihe kadarda bekleyemem
katılacağım çok eğlence var

yol gitsin anam :KK6: her tarihe dediğim gibi uymaya çalışın, ne kadar çok uyarsan o kadar hızlı sonuç alırsın :KK34:

Günaydın kızlar..
bende dün epilasyon aletiyle aldım onlada alınca geç çıkarmıki? kökünden alıyo gibi geliyo bana ama.. :26:
bide tuzla limon sürmedim ben ya tühh keşke sürseydiim

ilk 3 gün boyunca günde 2 defa sürüyorsun. hala zamanın var geç kalmış değilsin :KK34: canım kökten alıyorsa sorun olmaz, umarım kırmıyordur :KK5: zaten kırıyorsa kırılanlar hemen kendini belli edecektir :KK34:

Son düzenleme:
ilk 3 gün boyunca günde 2 defa sürüyorsun. hala zamanın var geç kalmış değilsin :KK34: canım kökten alıyorsa sorun olmaz, umarım kökten kırmıyordur :KK5: zaten kırıyorsa kırılanlar hemen kendini belli edecektir :KK34:

kökten kırsa dibinde kalır siyah siyah belli olur diye düşünüyorum ama bunda yok öle bi durum. geçen sefer sir ağda kullanmıştım sayılabilecek kadar azdı dün akşam. :KK9: koltuk altına da sürebilir miyim limonla tuzu ?

Aslında annemin hac arkadaşı 1-2 yıl evvel benim kıllı kollarımı görüp " Kızım ağdadan sonra kaya tuzu sürmüyor musun sen ? " demesi üzerine " hayırdır teyzecim niye ki ? " soruma " biz eskiden tüyleri yolduktan sonra çıkana kadar kaya tuzuyla ovardık " demesi garibime gitmişti. Sonra bana kollarını gösterdi :KK53: nerdeyse hiç tüy yok :KK53: Kızım bende senin gibiydim, sen bi dene de gör demişti. Ama hiç denemedim :26: Şu karınca yumurtası yağı bitsin de Kaya Tuzuna geçeceğim bi bakalım :KK6:

canım belki doğrudur ama yaşlı teyzelerle kendimizi karşılaştırmayalım bence çünkü kadınların bi yaştan sonra hormonlar çalışmıyo 50 yaşından sonra falan tüyleri almasan bile dökülüyo kendi kendine. misal benim babaannem de hiç kollarını almadı tuz falan da sürmedi ama şimdi kolunda bi tane tüy yok... kendimizi en fazla 30-40 yaşlarındakiler ile karşılaştırmak gerek bence

kökten kırsa dibinde kalır siyah siyah belli olur diye düşünüyorum ama bunda yok öle bi durum. geçen sefer sir ağda kullanmıştım sayılabilecek kadar azdı dün akşam. :KK9: koltuk altına da sürebilir miyim limonla tuzu ?

sür canım. sonra da pudrala istersen. ilk mesajda koltukaltı beyazlatma formülü var ya, bir öyle dene beyazlatabilir hem :KK34:

canım belki doğrudur ama yaşlı teyzelerle kendimizi karşılaştırmayalım bence çünkü kadınların bi yaştan sonra hormonlar çalışmıyo 50 yaşından sonra falan tüyleri almasan bile dökülüyo kendi kendine. misal benim babaannem de hiç kollarını almadı tuz falan da sürmedi ama şimdi kolunda bi tane tüy yok... kendimizi en fazla 30-40 yaşlarındakiler ile karşılaştırmak gerek bence

kız o da gençken yapmış :KK31:

kızlar tuzla limonu mu karıştırıyoruz kaçırmışım bak ben bunu aaa:KK30: ne kadar ne kadar acaba bilgilendirirseniz sevinirim..bugün yapcam bende:KK1::KK3:

kızlar o muhım gun bugunmu bacaklarım eşiminkileri geçti şu dolunay zamanını beklıcem dıye bıde regl oldum kaçırdım sandım bu gecemı nezaman yaww :26::26:

kızlar o muhım gun bugunmu bacaklarım eşiminkileri geçti şu dolunay zamanını beklıcem dıye bıde regl oldum kaçırdım sandım bu gecemı nezaman yaww :26::26:

yrn geceye kadar zaman var tatlım..bende yarışıyorum eşimle bugün kurtulcam:KK9:

kızlar tuzla limonu mu karıştırıyoruz kaçırmışım bak ben bunu aaa:KK30: ne kadar ne kadar acaba bilgilendirirseniz sevinirim..bugün yapcam bende:KK1::KK3:

belirli bir ölçüsü yok canım. kaya tuzu ile limonu karıştır yap :120: tuzu ıslatacak kadar limonun suyunu sık, az bişi lapa gibi de olabilir. bişicik olmaz :KK16:

X