Dolunay epilasyonu

bende yarın yapacağım epilasyonumu.
şifa olsun hepimize. :KK16:
şubatta yaptığımda çok iyi sonuç almıştım dolunaydan umarım bu sefer de öyle olur.

yarın bacaklarımı temizlemem lazım
ve tabi yüz temizliğimde gerekiyor :KK31:
çok da çıkmadılar aslında napsamki diğer tarihe kadarda bekleyemem
katılacağım çok eğlence var

düğün tarihin hayırlı olsun, su gibi aksın geçsin hazırlıklarınız, sorunsuz, dertsiz. Allah tamamına erdirsin. bizde meraktan çatlayalım, sen hala resim koyma. sözünde nasıl oldun göremedik. düğün resmide koymazsın sen şimdi. nasıl gelin oldun göremeyiz. :KK22:

Allah razı olsun, resimleri neden unutuyorum anlamıyorum :26: aslında kardeşim resimleri masaüstüne atsa görüp yüklerim ama o da unutuyo ben de :KK57: kardeşimin telefonu iphone. iphone'dan bluetooth ile resim alamıyorsun, o yüzden bana da atamıyor. unutmazsam İnşallah attıracağım. :26: hem zaten ben çok üzülüyom ailemden ayrılacağım için ne geliyonuz üstümeeeeee :KK14:

canım tabıkı bakımlı olmalısın bırde yenı gelın oluyorsun üstelik.hayırlı olsun bu arada mutlu mesut olun.

buna şaştım valla o nasıl oluyor peki.bence cok iyi bir yönteme benzemıyor bu:44:

Aslında annemin hac arkadaşı 1-2 yıl evvel benim kıllı kollarımı görüp " Kızım ağdadan sonra kaya tuzu sürmüyor musun sen ? " demesi üzerine " hayırdır teyzecim niye ki ? " soruma " biz eskiden tüyleri yolduktan sonra çıkana kadar kaya tuzuyla ovardık " demesi garibime gitmişti. Sonra bana kollarını gösterdi :KK53: nerdeyse hiç tüy yok :KK53: Kızım bende senin gibiydim, sen bi dene de gör demişti. Ama hiç denemedim :26: Şu karınca yumurtası yağı bitsin de Kaya Tuzuna geçeceğim bi bakalım :KK6:

Aslında annemin hac arkadaşı 1-2 yıl evvel benim kıllı kollarımı görüp " Kızım ağdadan sonra kaya tuzu sürmüyor musun sen ? " demesi üzerine " hayırdır teyzecim niye ki ? " soruma " biz eskiden tüyleri yolduktan sonra çıkana kadar kaya tuzuyla ovardık " demesi garibime gitmişti. Sonra bana kollarını gösterdi :KK53: nerdeyse hiç tüy yok :KK53: Kızım bende senin gibiydim, sen bi dene de gör demişti. Ama hiç denemedim :26: Şu karınca yumurtası yağı bitsin de Kaya Tuzuna geçeceğim bi bakalım :KK6:

kaya tuzu nedir, nerede bulunur? :26: :KK6:

akrepcik dün doktora gidecektim ultrasondan bakacağı için mecburen malum bölgenin üst kısmını almak zorunda kaldım
bugün de tamamını alacağım ama bi sıkıntı olmaz değil mi? bir gün öncesinden yapmak zorunda kaldım :KK53:
benim tüylerde seyrekleşme oldu dün üst kısmını şekersiz sakızla alıverdim ağdaya bile gerek kalmadı

epilasyon tarihinden önce aldığın zaman dilimi küçülen faza denk gelmiş, azaltmaz da arttırmazda :KK34:

şu şekersiz sakızı bende mi denesem :44:

Selam bayanlar ben de bu akşam başlıyorum epilasyona girişicem. Hayırlısı inşallah. Ha, bu arada farkettimki, adetimden 2-3 gün sonra jiletle kestiğim bikini bölgem bile daha yavaş uzuyo. Normalde 2-3 günde baya hızlı oluyordu. Ayy bi heveslendim bi heveslendim sormayın :)

sus kız milleti jilete özendirecen şimdi :KK1: aynısı bende de mevcut, bu ay bende farkettim :KK31: ama yok ben kararlıyım ağda-eldiven yapacağım :KK51:

öncelikle yorumun için tşk ederim canım...İnşallah çok acımaz :) Yüzümde ki tüyler çok ince yakından belli oluyor uzaktan pek belli olmuyoor aslında almakta istemiyorum..Sürekli her ay almak zorunda kalıcam zaten diğer bölgeleri alana kdr canım çıkıyor birde onu gündeme getirmek istemiyorum ama düğünde yaklaşınca benim heryerimde bir kusur aramaya başladım desem yeridir..Ay oramı alsam mı aa burda bu varmış bunu yok etsem mi şöyle mi olsa böyle mi olsa..Stres yaptım iyice...:KK14:

deme ya bende mi böyle olacam :26: yüzündeki tüylere gelince de eğer ki siyah ve belli olan türden değilse sakın alma sakınn :KK20: akrepcik demişti dersin :KK31:

canım haklısın benimde düğünüm yakın bende çok stres yapıyorum utanıyorum sıkılıyorum :KK17:
hayırlısıyla şu ilk zamanları bi atlatsaydık sonrası zaten kolay :KK1::KK1:

abimin bi sözüne çok benzedi şu son cümlen :KK1: abimin kına gecesi oluyor cumartesi akşamı. damatlar ve sadıç içerde oturuyor, kamera da bir özgeçmiş falan alıyor onları çekiyor. falan filan abim heyecandan hep şu pazartesi sabahını bi atlatsaydık diyip duruyor :KK1: ay her izlediğimizde güleriz hep beraber :KK9:

iyi akşamlar :)
eee bugün ne yaptınız epilasyonun ilk günüydü??
ben bacaklarımı aldım limonumu tuzumu sürdüm (yandımm) ve bekliyorum :)

dün kaynanamlardaydım alamadım, bugün de çalışıyorum hiç alamayacağım :KK14: gece 12 de marketi ben kapatacağım, hemen yapmaya çalışacağım, artık ne kadarını yapabilirsem :KK31:

bende yarın yapacağım epilasyonumu.
şifa olsun hepimize. :KK16:
şubatta yaptığımda çok iyi sonuç almıştım dolunaydan umarım bu sefer de öyle olur.

hadi bakalım :KK8: şubatta nedense bende çok iyi sonuç aldım, şubattan sonra hiç birini yakalayamadım adetim yüzüden, zateb kırılanlar çıktı onları alacağım şimdide :KK52:

X