Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akrebim sen neler diyon öyle kıs, yirim seni walla. amanınnn büyütüverelim o zaman yiivrum.
düğün tarihin hayırlı olsun, su gibi aksın geçsin hazırlıklarınız, sorunsuz, dertsiz. Allah tamamına erdirsin. bizde meraktan çatlayalım, sen hala resim koyma. sözünde nasıl oldun göremedik. düğün resmide koymazsın sen şimdi. nasıl gelin oldun göremeyiz.
canım tabıkı bakımlı olmalısın bırde yenı gelın oluyorsun üstelik.hayırlı olsun bu arada mutlu mesut olun.
buna şaştım valla o nasıl oluyor peki.bence cok iyi bir yönteme benzemıyor bu:44:
Aslında annemin hac arkadaşı 1-2 yıl evvel benim kıllı kollarımı görüp " Kızım ağdadan sonra kaya tuzu sürmüyor musun sen ? " demesi üzerine " hayırdır teyzecim niye ki ? " soruma " biz eskiden tüyleri yolduktan sonra çıkana kadar kaya tuzuyla ovardık " demesi garibime gitmişti. Sonra bana kollarını gösterdi nerdeyse hiç tüy yok Kızım bende senin gibiydim, sen bi dene de gör demişti. Ama hiç denemedim :26: Şu karınca yumurtası yağı bitsin de Kaya Tuzuna geçeceğim bi bakalım
Selam kizlar bende katildim size....
Tarihler sifa olsun hepimize....
Kildan tuyden kurtulalim insallah.... :)
akrepcik dün doktora gidecektim ultrasondan bakacağı için mecburen malum bölgenin üst kısmını almak zorunda kaldım
bugün de tamamını alacağım ama bi sıkıntı olmaz değil mi? bir gün öncesinden yapmak zorunda kaldım
benim tüylerde seyrekleşme oldu dün üst kısmını şekersiz sakızla alıverdim ağdaya bile gerek kalmadı
düğünüme az kaldı ben şimdiden haziran günlerini merak ediyorum umarım benim düğünden bikaç gün öncesine denk gelirde ben de epilasyon gününün dışına çıkmış olmam
günaydın bayanlar baylaar :) pardon sadece bayanlar
akrepcik benimde 5 günüm var malum güne ben napim sence alimmi bugün
Selam bayanlar ben de bu akşam başlıyorum epilasyona girişicem. Hayırlısı inşallah. Ha, bu arada farkettimki, adetimden 2-3 gün sonra jiletle kestiğim bikini bölgem bile daha yavaş uzuyo. Normalde 2-3 günde baya hızlı oluyordu. Ayy bi heveslendim bi heveslendim sormayın :)
Bu arada bugün bıyıklara girişsem olur mu yoldaşlar?
öncelikle yorumun için tşk ederim canım...İnşallah çok acımaz :) Yüzümde ki tüyler çok ince yakından belli oluyor uzaktan pek belli olmuyoor aslında almakta istemiyorum..Sürekli her ay almak zorunda kalıcam zaten diğer bölgeleri alana kdr canım çıkıyor birde onu gündeme getirmek istemiyorum ama düğünde yaklaşınca benim heryerimde bir kusur aramaya başladım desem yeridir..Ay oramı alsam mı aa burda bu varmış bunu yok etsem mi şöyle mi olsa böyle mi olsa..Stres yaptım iyice...
canım haklısın benimde düğünüm yakın bende çok stres yapıyorum utanıyorum sıkılıyorum
hayırlısıyla şu ilk zamanları bi atlatsaydık sonrası zaten kolay
iyi akşamlar :)
eee bugün ne yaptınız epilasyonun ilk günüydü??
ben bacaklarımı aldım limonumu tuzumu sürdüm (yandımm) ve bekliyorum :)
günaydınlarrr
ben epilasyonumu 30 nisanda yaptım, yarında kalanları ve kırılanları alıcam epilatörle. bu sefer akrepciğin tarihlerine acayip uydum, dolunay patlaması yaşadım yani.:124:
bende yarın yapacağım epilasyonumu.
şifa olsun hepimize.
şubatta yaptığımda çok iyi sonuç almıştım dolunaydan umarım bu sefer de öyle olur.