- 27 Aralık 2012
- 1.983
- 440
Ohh valla ununu eledin elegini astınvah vaaaaaaah kız geç bu sevgili mevgili işlerini, benim gibi görücü usulü olsun hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh valla ununu eledin elegini astınvah vaaaaaaah kız geç bu sevgili mevgili işlerini, benim gibi görücü usulü olsun hayırlısı olsun
göğüs büyütme ve küçültme günleri de eklenecektir bakım bilgilerine artık
canım tabıkı bakımlı olmalısın bırde yenı gelın oluyorsun üstelik.hayırlı olsun bu arada mutlu mesut olun.aslında bu yorumunu çok mantıklı buldum fatih bana ne derse desin ben hep bakımlı olmalıyım :26:
doğru idrar zararlı olabileceğini bende düşündüm fakat hamam otu sürmek gibi nice zararlı yöntemleri bile yapan var, ummadık taş yarar baş ne olur ne olmaz
Kızlar size birşey sorucam bacağın üst kısmı yani baldır çok acıyor mu ağda da ? Benim düğünüme az kaldı düğünden 3-4 gün önce gdip kuaföre aldırmak istiyorum..Ama tırsıyorumda çok acır mı hiç almadım baldırımı..Birde yüzde olan ince tüyleri aldıranlar ne kdr sürede uzuyor...Şimdide yüzümde ki küçük ince tüylere taktım kafaya...
Merhaba soruna cevap vermek istedim üst kısımı alırken böyle gergin tutmaya çalış. hani yere oturursun bacağını altına alıp. öyle.. o zaman çok daha az acıyor ama kuaförde öyle bir pozisyon nasıl olur bilemedim ama ordaki tüyler daha ince alt kısımdan çok acımaz bence. bi de yüzündeki tüyleri hiç elleme benim kuzenim alıyor çok kötü çıktı sonradan. eğer siyah ve belirgin değilse hiç elleme derim. ben bi çok yerimi alıp pişman olmuşluğum var ama yüzüne hiç bulaşma
öncelikle yorumun için tşk ederim canım...İnşallah çok acımaz :) Yüzümde ki tüyler çok ince yakından belli oluyor uzaktan pek belli olmuyoor aslında almakta istemiyorum..Sürekli her ay almak zorunda kalıcam zaten diğer bölgeleri alana kdr canım çıkıyor birde onu gündeme getirmek istemiyorum ama düğünde yaklaşınca benim heryerimde bir kusur aramaya başladım desem yeridir..Ay oramı alsam mı aa burda bu varmış bunu yok etsem mi şöyle mi olsa böyle mi olsa..Stres yaptım iyice...
Hoşgeldin aramızaaaaaaaaa
canım haklısın benimde düğünüm yakın bende çok stres yapıyorum utanıyorum sıkılıyorum
hayırlısıyla şu ilk zamanları bi atlatsaydık sonrası zaten kolay
Kızlar size birşey sorucam bacağın üst kısmı yani baldır çok acıyor mu ağda da ? Benim düğünüme az kaldı düğünden 3-4 gün önce gdip kuaföre aldırmak istiyorum..Ama tırsıyorumda çok acır mı hiç almadım baldırımı..Birde yüzde olan ince tüyleri aldıranlar ne kdr sürede uzuyor...Şimdide yüzümde ki küçük ince tüylere taktım kafaya...
iyi akşamlar :)
eee bugün ne yaptınız epilasyonun ilk günüydü??
ben bacaklarımı aldım limonumu tuzumu sürdüm (yandımm) ve bekliyorum :)