Dolunay epilasyonu

canım DOLUNAY EPİLASYONU dememin sebebi ; "Dolunayı görmeden tüylerinizi almayın" sözünü bir nevi teyit etmek. O yüzden DOLUNAY genellemesini kullandım Hem ismi de şık duruyor

neyse 8 mayısa da müsait olursan dediğin gibi kalanları ve eğer ki uzarsa kırılanları alırsın bende dün gece adet oluverdim birden. Yani 8 mayısa bende yolunacağım

canım DOLUNAY EPİLASYONU dememin sebebi ; "Dolunayı görmeden tüylerinizi almayın" sözünü bir nevi teyit etmek. O yüzden DOLUNAY genellemesini kullandım Hem ismi de şık duruyor

anladım canım.. yani YENİAY olduğunda da bu yöntem işe yarıyor, tüyler geç çıkıyo öyle mi?:44: iki tarih de işimize yarıyor yani.. ama seçme şansımız olsa dolunay tarihini mi önerirsin gene de?:26:

yok yeniay olmayacak kesinlikle yoksa kurt adam olursun dolunay ve yeniay arası dönemler seçiyorum ben, sen bu tarihlere uy aman yanlış hareket etme

3nisanda reglim bitmişti 4 nisana yetişmiştim neredeyse bir ay oldu benim bu kadarda tüylerim çoktan çıkardı ama süper çok az ve incecik çıktılar:) inş 8 mayısta yapıcam şimdi bu sıcakta sıcak su torbası kalın çoraplarla regl ağrısı çekiyorum(((tüye çözüm bulduk bi de şu regli ağrısına bi çözüm bulsak 12yıldır her ay ağrı çek çek tükendim

evli misin peki

zaten onun ağrısı beni benden ediyor
keşke buna da bi çözüm olsa
regl günleri gelince dünyadan kopuyorum resmen

evlenince geçiyor diye biliyorum ben , bi doktor demişti arkadaşıma bu arada benim hiç ağrım olmaz

evet ya herkes öyle söylüyor da öyle değilmiş akrebim
bide her kız annesinden alıyor bu tip özelliklerini..
ben de doktora gitmiştim yıllaaar önce evli değilsin çocuğun yok diye dedi
ben de ee ne öneriyorsunuz dedim bu konuda ilk ve son gidişimdi doktora
ne çektik be anacım kadın olmak zor valla

evlenince geçer demelerinden sebep cinsel ilişki. orgazm olmak bu ağrıları azaltıyor düzenli orgazm olabilen kadınlarda ağrı yok ya da çok nadir. orgazm olmaktan ötürü salgılanan hormonla alakalıymış. biryerde öyle okumuştum.

yok evli değilim,bazen ağrıdan kafayı yiyip yoldan geçen ilk kişi ile evlenicem diyorum:)malum evlenince ağrı azalıyor dediklerinden:)

ay çok güldürdün beni burda doktorlar öyle diyo valla onların yalancısıyım. Ama SARAÇOĞLU'nun bir kürü var :

Regl döneminin başlamasına üç gün kala uygulamaya başlanır ve bitimine kadar devam edilir. Bir tutam civanperçemi (yaklaşık beş gram) yarım litre kaynamakta olan suyun içine atılır. Ağzı kapalı olarak hafif (kısık) ateşte 3 dakika demlenir. Soğuduktan sonra süzülür. Regl döneminin başlamasına üç gün kala hergün sabah ve akşam bir su bardağı içilir. Hergün taze olarak hazırlanır. Reglinin bitimine kadar devam edilir. Bu kür her regl döneminde uygulanır.

işte o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…