Dolunay epilasyonu

onu ben değil gök bilimciler ayarlıyor canım, yani ben uzmanından size aktarıyorum

bu arada bende FENERliyimmmmmmmmmmmmm :103:

Ooooo ozaman her türlü uyarım ben sana :) Bu arada bizide uyardığın için soal teşekkür ederim. bende ilk defa uygulayacak olanlanrdanım :)

ben yine adet olacağım, belim ağrıdı akşama doğru kesin olurum 8 Mayısa kaldım ben

valla benmde adetlerm hep bu tarihlere denk geliyo ama ..adetiz dye bekliceksek ohoooo orman gibi dolaşırız hep bende bgn yrn olcam ama dayanamıcamde akrep bu halime isyeeaan ediyorum ben neysede kocime ayıp oluyor artık yav

valla benmde adetlerm hep bu tarihlere denk geliyo ama ..adetiz dye bekliceksek ohoooo orman gibi dolaşırız hep bende bgn yrn olcam ama dayanamıcamde akrep bu halime isyeeaan ediyorum ben neysede kocime ayıp oluyor artık yav

8 mayısa da az var, yani nisan sonu tarihi ters geliyosa 8 mayısı bekle

bugün akşam yüzümdeki tüyleri alcaaaammmm zor sabrediyorum 1 haftadır o kadar uzadılarkii, ama eğer 8 mayısdaki tarihde regl olmazsam (büyük ihtimalle olmayacağım inşallah) hemen hemen 2 şer hafta arayla dolunay günlerinde yüzüme epilasyon yapmış oluyorum çünkü mayısdaki 2. tarihde büyük ihtimalle bana uygun olacak. böyle 3 kere aksatmadan dolunaya uyarsam bidahaki dolunaya 1 ay kalmış olsa bile tüylerimin almamı gerektirecek kadar uzayacağını sanmıyorum bunları düşünmek beni umutlandırıyor

benim salak adetimin işi belli olmuyor evet senin dönemlerde çok güzel denk geliyormuş hiç te kıskanmadım

kızlar markette vardıyalar değişti. Artık sabah 6 - Öğle 3 arası buradayım bakım tarihlerini de güncelledim. Bakımlarınızı ihmal etmeyiiiiiiiiiiiin yani gidiyorum, yarın 6 da burdayım sorularınız olursa cevaplandıracağım. Hayırlı günler şimdiden

Son düzenleme:
ay benim canım çok tatlııııı ağdayı yapıştırıyorum. 1-2-3 diyorum tam çekecem "olmadı baştan" diyip tekrar sayıyorum. bi gün kalp krizinden gidecem

ahahaha en başlarda oluyo böyle..her genç kızın başına geliyo muhtemel yani başka bişey düşünmeye odaklan kafan başka yerde olsun hatta kız kardeşn fln varsa sohbet edin yada çok yakn bi arkadşn onunda faydası oluyo bunlarda benden kıl bilgiler olsun

ay benim düğün tarihimi 8. ayın 2 haftası gibi kestiler. bende kendim yapmaya alışmalıyım değil mi :26: yoksa kuaföre para yetişmez

gelin hanım hadi hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin. ama bu market vardiyası hiç iyi olmamış yaa, ne güzel sen hep online gibi oluyordun. gerçi böylede öğleden sonra kumru kumru gezersin sözlünle. hadi hadi iyi olmuş diyeyim o zaman. gezin, dolaşın, alışverişlerinizi yapın, evinizi düzün iyice kaynaşın bakalım.

haydi bayanlar akrepciğin sözünü ve fatmagülün gidişini kutlayalım. :124:

geç bile kaldııın

Valla bu gün yapıcaktım aslında ama iş görüşmesi gezme derken kaldı, akşamda yapamam yarında (
Ağda mazemeleri almam lazım öncelikle, bioderin sir ağdasını düşünüyorum umarım oda yardımcı olur azalmasına..
Mayıs tarihleri neler canım mayısa kaldık artık (

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…