Dolunay epilasyonu

selam merhabalar bu sayfayı yeni keşfetmiş bulunuyorum ve bu dertten azda olsa bende şikayetçiyim ve bu yöntemide duydum ama uygulamadım bu ayı kaçırdım sanırım mayıs ayı için tarihleri uygulamayı bende öğrenebilirmiyim teşekkürler:KK16:

yok canım bu ayı daha kaçırmadın, nisanın 2. tarihi var. Tarihleri bu konunun ilk mesajında güncel olarak veriyorum. Bakım tarihleri de mevcut. Bu ayın tarihleri biter bitmez diğer ayın tarihlerini veriyorum :KK54:

yok canım bu ayı daha kaçırmadın, nisanın 2. tarihi var. Tarihleri bu konunun ilk mesajında güncel olarak veriyorum. Bakım tarihleri de mevcut. Bu ayın tarihleri biter bitmez diğer ayın tarihlerini veriyorum :KK54:

tmm cnm gördüm ikinci tarihe yetişeyim bari :KK1: hamamotu yağıda düzenli olmasada kullandım ama işe yarıyor düzenli uygulamada

kararmayı ağda sağlıyor ve de havasız kalıyor biliyorsun, o yüzden ağdadan önce bebe pudrası döktürüp öyle bitirin epilasyonu. roll-on yerine de kokulu doğal yağlar kullanın. menekşe yağı, lavanta yağı gibi :KK31:

Lavanta yağı alayım o zaman ben doanın indiriminden. :KK1: Bu gün gratiste bir şey gördüm doğal bir taş roll-on yerine onun hakkında bir bilgin var mı? Meme kanseri tarafından da onay almış kanser oluşumuna neden olmadığına dair. Ama vaktim yoktu pek inceleyemedim. Kızlara da sormak istemedim çok bilgisiz hepsi. :KK20:

ayyyyy karnım ağrıyor ya bu ne biçim bişey :26: bugün annemle oturdum ağladım bugün, daha şimdiden. tv de gelinin babası ağladı, bende ağladım. sonra annemde ağladı :KK14:

Yaşamadığım için o duyguları tabii ki bilemem. :KK17: Eminim çok duygusaldır. :KK17: Ama artık ağlama akrepim. :KK50:

Lavanta yağı alayım o zaman ben doanın indiriminden. :KK1: Bu gün gratiste bir şey gördüm doğal bir taş roll-on yerine onun hakkında bir bilgin var mı? Meme kanseri tarafından da onay almış kanser oluşumuna neden olmadığına dair. Ama vaktim yoktu pek inceleyemedim. Kızlara da sormak istemedim çok bilgisiz hepsi. :KK20:

gelince hemen bir cevabını vereyim bu sorunun :KK54:

Ayy çok merak ediyorum bu geceyi nasıl geçecek. :18: :KK1:

bu taş dediğin deodorant terlemeyi değil kokuyu engelliyor. fakat bunu sadece duştan sonra sürebiliyorsun, yoksa kokuyu engelleyemez :KK31: terlemeyi engellememesi bence çok güzel bir avantaj, yoksa diğer roll-onlar gibi cildine zarar verir. ama bana kalsa dediğim gib doğal yağlar kullan, bu taş deodorant ( kristal deodorant ) nede olsa kimyasal içeriyor. diğer roll-onlara allerjisi olanlar bunu çok rahat ve sorunsuz kullanıyor ama bana kalırsa sen yinede doğal yağları tercih et :KK34:

Iyi geceler Bende araniza katilmak istiyorum ama kafam biraz karisik:KK66:)
Bu ay Hangi tarihler vardi gec mi kaldim?
Tamda epilasyon yapma asamasindayim yani soylemesi ayip 😊ne zaman yapmaliyim yardimci olursaniz sevînirim ...
Simdiden Allah razi olsun

bu taş dediğin deodorant terlemeyi değil kokuyu engelliyor. fakat bunu sadece duştan sonra sürebiliyorsun, yoksa kokuyu engelleyemez :KK31: terlemeyi engellememesi bence çok güzel bir avantaj, yoksa diğer roll-onlar gibi cildine zarar verir. ama bana kalsa dediğim gib doğal yağlar kullan, bu taş deodorant ( kristal deodorant ) nede olsa kimyasal içeriyor. diğer roll-onlara allerjisi olanlar bunu çok rahat ve sorunsuz kullanıyor ama bana kalırsa sen yinede doğal yağları tercih et :KK34:

O zaman ben lavanta yağı alayımm. :21:

Iyi geceler Bende araniza katilmak istiyorum ama kafam biraz karisik:KK66:)
Bu ay Hangi tarihler vardi gec mi kaldim?
Tamda epilasyon yapma asamasindayim yani soylemesi ayip ne zaman yapmaliyim yardimci olursaniz sevînirim ...
Simdiden Allah razi olsun

Rabbim hepimizden razı olsun, hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiin :KK16: tarihler bu konunun ilk mesajında hep güncel olarak veriliyorum bidenem :KK54:

ben kullanıyorum o roll-onu. çok güzel bir buluş bir gram dahi ter kokmuyorsun. duştan çıktıktan sonra ıslak bölgeye sürüyorsun. her gün tazelemesen de ter kokmuyorsun keşke daha önce benim bundan haberim olsaydı.

ben kullanıyorum o roll-onu. çok güzel bir buluş bir gram dahi ter kokmuyorsun. duştan çıktıktan sonra ıslak bölgeye sürüyorsun. her gün tazelemesen de ter kokmuyorsun keşke daha önce benim bundan haberim olsaydı.

Doğal değilmiş canım baksana. :44:

nedir o sadece gratiste mi var merak ettim şimdi hmm:44:

X