Dolunay epilasyonu

Kızlar epilasyon zamanı başladı, kolay gelsin.

@Aytenazmi azalıyor, Maşallah.
İnşallah bizdede işe yarar ben sir ağda ile alıyorum epilla duymuşsunuzdur acısı az olduğu için birde normalde sürekli alındığı için azalıyor ama birde dolunay epilasyonunu dkleyim diyorum limon tuz kürü deniyorum arada istikrarlı olmasada inşallah bitsin bu istemediğimiz tüyler

Sağolun bi kaç sorum olacak kökten almak lazım dimi bide sizde işe yaradı mı
Canım bende %60 oranında tüyler bitti ancak şu 2 yıldır 2 defa hamile kaldım hormonsal olarak duraksama yaşadım. Ve ilk hamileliğimde hormonlarda artış yaşadım çene bölgemde sert tüyler çıktı. Hamilelik döneminde ve sonrası emzirme döneminde ilaç içemem diye doktora gitmedim. Tam gidecekken ikinci bebeğe hamile kaldım :) yani yine gidemedim. Ama ikinci bebekte ters olarak bacaklarımda tüyler çıkmaz oldu :))))) doğum so rası eski halime döndüm yani ben en son %60 iyileşmede kaldım ama ekstra çenemde sert tüylerim var şimdilik. İki bebek olunca epilasyon sıklığım azaldı ama tarihşere denk getiriyorum. Şimdilik bişey diyemeyeceğim. Ki bitmese de geç çıksın o bile yeter bize :)

Annemin hac arkadaşı bana kolunu göstererek bende eskiden çok tüylüydüm dedi. Onlar tüyleri aldıktan sonra kaya tuzu sürermiş. Bak dedi bişey kalmadı hiç. Benim canım tatlı olduğu için denemedim.

Ozaman iyi birşey yapıyormuşum sevindim ya bende bir ay sonra evlenicem ve ne olur hayatjmda neler değişir bilmiyorum birde bunlarla uğraşmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…