- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
Kızlar bu akşam epilasyon için uygun saat ve günler başlıyor. Haydi kolay gele...Alın bakalım kızlar size benden bayram hediyesi, 3 aylık tarih hesapladım. Bir Allah razı olsun demeniz, hayır duanız kafi. Şimdiden "Mutlu Bayramlar..."
Temmuz Ayı Epilasyon Tarihleri
26 Temmuz 2016 - Salı günü, 19.37 de başlıyor,
28 Temmuz 2016 - Perşembe günü, 21.17 de bitiyor.
Ağustos Ayı Epilasyon Tarihleri
23 Ağustos 2016 - Salı günü, 01.19 de başlıyor,
25 Ağustos 2016 - Perşembe günü, 02.40 de bitiyor.
Ağustos Ayı 2. Tarihler
31 Ağustos 2016 - Çarşamba günü, 19.22 de başlıyor,
1 Eylül 2016 - Perşembe günü, 12.04 de bitiyor.
Eylül Ayı Epilasyon Tarihleri
19 Eylül 2016 - Pazartesi günü, 08.58 de başlıyor,
21 Eylül 2016 - Çarşamba günü, 08.53 de bitiyor.
Eylül Ayı 2. Tarihler
28 Eylül 2016 - Çarşamba günü, 01.43 de başlıyor,
30 Eylül 2016 - Cuma günü, 10.52 de bitiyor.
@turkuaz86 , @bsr0745 , @miyav_su , @poliyana
Yine normal doğum mu düşünüyorsun Canım
Canım maşallah bu ne hız rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin
Tamam canım zaten artık takvim yayınlayarak devam ediyorum. Yine de yardımların için şimdiden teşekkürler :)Rica ederim canım, mesajları şimdi gördüm. Maalesef ben eskisi gibi sık girmiyorum buraya artı senin kadar derinlemesine ilgilenmiyorum senden daha yüzeyselim. O yüzden topu tamamen bana atmak mantıklı olmaz. Ben tüm sorumluluğu almadan yine hesapladığım tarihleri (hesapladığım kadarını) burada paylaşmaya çalışırım. Takip edenler epilasyon tarihleri için son sayfalara baksınlar yönlendirmesi yapılabilir. Yeni bebişin hayırlı olsun, sağlıkla al kucağına İnşallah.
Bildiğim kadarıyla sezeryan olursun tekrardan CanımAmin sağol canım :) ben istedim. Efe uslu bir bebek şimdiye kadar hiiiiç çekmedim ondan :) ikisi bi arada büyüsün hazır tecrübeliyken her konuda dedim ve ben sezeryan yapmıştım efede :) bu da sezeryan olur değil mi? Yoksa normal şansım var mı :)
Ben yapıyorum 3 senedir bende işe yaradıGerçekten işe yarıyor mu? Uzun zamandır yapanlar vardir sanırım. Bütün sayfaları okumaya usendim de.
Ben bir bucuk senedir yapiyorum ama cokta bi etkisini gormedim sanki tuylerim hemen cikiyo 4 gunde basliyolar cikmaya sinir oluyorum uzun sure puruzsuz olmuyo tabi herkes farkli olabilirBen yapıyorum 3 senedir bende işe yaradı
Batığın vardır bende de oluyor batık oluncaBen bir bucuk senedir yapiyorum ama cokta bi etkisini gormedim sanki tuylerim hemen cikiyo 4 gunde basliyolar cikmaya sinir oluyorum uzun sure puruzsuz olmuyo tabi herkes farkli olabilir
Arkadaşım biraz saçma olacak ama hiç ay takvimine göre hamile kalmayı,yada bebek cinsiyetine etkisini araştırdınızmı,böyle bir bilgi varmı?tşkAğustos Ayı Epilasyon Tarihleri
23 Ağustos 2016 - Salı günü, 01.19 de başlıyor,
25 Ağustos 2016 - Perşembe günü, 02.40 de bitiyor.
Ağustos Ayı 2. Tarihler
31 Ağustos 2016 - Çarşamba günü, 19.22 de başlıyor,
1 Eylül 2016 - Perşembe günü, 12.04 de bitiyor.
Eylül Ayı Epilasyon Tarihleri
19 Eylül 2016 - Pazartesi günü, 08.58 de başlıyor,
21 Eylül 2016 - Çarşamba günü, 08.53 de bitiyor.
Eylül Ayı 2. Tarihler
28 Eylül 2016 - Çarşamba günü, 01.43 de başlıyor,
30 Eylül 2016 - Cuma günü, 10.52 de bitiyor.
Gel güzelim senle astrolojik değil biyolojik konuşalım :)Arkadaşım biraz saçma olacak ama hiç ay takvimine göre hamile kalmayı,yada bebek cinsiyetine etkisini araştırdınızmı,böyle bir bilgi varmı?tşk
Gel güzelim senle astrolojik değil biyolojik konuşalım :)
Cinsiyet meselesi için ; erkek geni taşıyan spermler hızlı hareket eder fakat ömrü kısadır. Kız geni taşıyan spermler yavaş hareket eder fakat ömrü uzundur.
Adet olmana daha çok varsa yumurtan rahminin yukarısındadır. Yani bu sırada ilişkiye girersen erkek geni taşıyan spermler yumurtaya ulaşana kadar ömrü kısa olduğu için çoğu ölür fakat kız geni taşıyan spermler uzun ömürlü olduğu için çoğu yaşar. Bu yüzden kızının olma ihtimali yüksektir.
Adetin yakınsa yumurtan rahminin aşağısındadır. Bu sırada ilişkiye girersen erkek geni taşıyan spermler kız geni taşıyan spermlerden hızlı ilerlediği için erkek olma ihtimali yüksektir.
Bunlar benim biyolojik bilgilerim tabi :) Rabbim hayırlısını versin. Bunlar ihtimali arttırır sadece..
Hamile kalmayı da astrolojik olarak değerlendirelim.
Ay Akrep burcunda büyüdüğünde Üreme sistemimiz bundan olumlu etkilenir. Çünkü üreme sisteminin ait olduğu burç Akrep burcudur...
Bu da astrolojik bilgim :) hadi bakalım..
Evet canım :) ikisi bir büyüsün istedim hazır tecrübeliyken :)Canım ikinci bebeğine mi hamilesin?
Ben de sen burayı ilk açtıngından beridir varım ama öyle çok yazmıyordum ama takip ediyorum :)