Dolunay epilasyonu

Malesef adet oldum. Kasım ayı iyi gelmedi bana

Merhaba S Sonsuzzzz 700 sayfa boyunca herkese koşturup yardımcı olduğunuz için çok tşkler öncelikle. Ben bu konuda çok cahilim ve ilk defa gördüm bu dolunay epilasyon olayını. Kasım ayı geçti zaten aralık ayında hangi günler saç gürleştirmek için bakım yapıcağımı saçımı kestiriceğimi ve epilasyon yapıcağımı yazabilir misiniz? Ve özellikle şu günler yapma ters tepki oluşur dediğiniz günler hangisi saç bakım konusunda? Şimdiden tşkler :)

Ay bu hamilelik insanda güç kuvvet bırakmıyor ki :) Saç denince aklına Aslan ve Koç burçları gelsin.. saç bakımı gibi kürlerini küçülen fazda yaparsan saçlarını kuvvetlendirmeni sağlar. Büyüyen fazda yaparsan uzatmayı sağlar.

Yani aslan veya koç burçlarını küçülen fazda yakaladığın zaman bakım yap ki gürleşsin, güçlensin..

Saç kesimini Aslan veya koç burçlarının büyüyen faz aralığında yaparsan saçın hızlı uzar. Küçülen fazda kesim yaparsan geç uzar..

Epilasyonunu da boğa , başak, oğlak burçlarının küçülen faz aralığında yapman gerekiyor.

Ay tıkandım. Sanki ilk 3 ayımın içinde gibi bi hamilelik hissi var bu aralar. Halbuki 7 ayıma girdim

Son düzenleme:
Tarihi unutmuşum

8-9 aralıkta kesim yap.
17-18 aralıkta bakım yap.
19-20 aralıkta epilasyon yap.

Ama adetli olursan veya adet olmana 1-2-3 gün varsa bu tarihlerde yapma..

Aralık ayı tarihleri ne kadar geç

Doğru diyorsun bak bide buradan bakmak lazım nasıl gidiyor hamilelikkız mı olucak canım
:) yine oğlum olacakmış. Hamilelik iyi gidiyor şükür , bel ağrılarım var sadede. İlk hamileliğimde ağrılarım yoktu ama bunda var. Oğlumu indirip kaldırıyormuşum, peşinden gidip geliyormuşum ondanmış diyor annem :) gerisinde de bi sıkıntım yok şükür..

Kesin ondandır canım aman dikkat et sağlıcakla al kucağına bebişinizi

merhaba Hanimlar... istikrarli bir sekilde verilen tarihlerde epilasyon yapip tüylerinden tamamiyle kurtulan varmi ? Bende tarihlere uymaya calisiyorum..ama sanki sadece cikmasini geciktiriyormus gibi SIkligini daha dogrusu cikan tüy sayisini azaltmiyor sanki sadece hepsi ayni anda degilde sonradan yavas yavas cikiyor böylede azalmis hissi uyandiriyor cünkü 1 ayda zaten tüm tüyler cikmis olmuyor. Lazere mi gitsem onada ne zamanimi nede parami harcamak istemiyorum acikcasi. Tecrübesi olan arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim

Ben jiletten dolayı erkek gibi kalın ve yoğun olan kıllarımdan azda olsa kurtuldum canım tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…