Dolunay epilasyonu

Ben de lazere gittim koltuk altı bikini icin ve yüzümü de aldım sukur bu arada kızlar eger bir yeriniz tahris olduysa kantaron yağı surmenizi öneririm gercekten çok etkili cilt yenileyici özelliği varmış hem doğal sizle paylasmak istedim

bazı yağlar kıl köklerini besler..kantoron yağı kıl köklerini besliyor mu araştırdınız mı

bazı yağlar kıl köklerini besler..kantoron yağı kıl köklerini besliyor mu araştırdınız mı
Araştırdım azalttığını iddia edenler bile var ama mesela saçların dökülmesini durduruyor diyenler de var yani bilemiyorum benim ağda sonrasi çok fena tahriş olurdu kabuk bağlardı 2 seferdir yaptıktan hemen sonra suruyorum çok şükür oyle bi sorun yaşamıyorum su an çoğaltma yok insallah da olmaz yoksa mahvolurum

ya 20 haziran günü dolunay zamanı ama ben hastayım bir daha ki dolunayı mı beklemeli öyleyse diğeri ne zamana denk geliyor ?

burdakii linke tıkladım diğer günler içinde epilasyon için uygun yazıyo tam dolunayda ne g,bi bir fark var diğerlerine oranla ?

burdakii linke tıkladım diğer günler içinde epilasyon için uygun yazıyo tam dolunayda ne g,bi bir fark var diğerlerine oranla ?
Link sadece saat aralıklarını öğrenmeniz için canım. Linkte küçülen faz aralıklarında epilasyon yapılmasını belirtir ama Burdaki tarihler küçülen fazın etkili zaman dilimleri canım. Sen burdaki tarihleri baz al..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…