Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru anlamışsın canım, çok güzel. Bitiş tarihinde yazım yanlışı yaptın sanırım 28 olacaktı.Tarihlerin hesaplanması ilk sayfada anlatılıyor arkadaşlar. Verilen linke tıklıyoruz. Ay küçülen fazda ise ve Oğlak/Boğa/Başak burçlarını herhangi birindeyse epilasyon için en uygun zaman oluyor.
Temmuz için http://tr.rhythmofnature.net/ay-takvimi-20160726 linkine tıklayın örnek olarak. 26 Temmuz tarihinde hem küçülen ay var hem de Boğa burcu var. Bu demektir ki epilasyon için en uygun zaman.
Çok acil bir durum varsa, küçülen fazda burca bakılmaksızın da alabiliyoruz. Bu durumda nötr etki oluyor fakat burçları yakaladığımız anda azaltma etkisi oluyor.
Ben bu ayki epilasyon tarihini
26 Temmuz saat 19.37'den 18 Temmuz saat 21.17'ye kadar olarak buldum. Hatam var ise ay_perisi ya da derindenizlerden düzeltecektir. :)
Böyle böyle istenmeyen tüylerimizden kurtulacağız inşallah. Hepimize sağlıklı günler
Amin. Ben özellikle de alt bacakta çok güzel sonuç aldım. Dene tabi bir kaybın olmaz. Rica ederim.Allah razı olsun senden. İşe yarıyor mu bende deneyeceğim. Tsk ederim.
Aslan ve koç burcunun küçülen faz aralıklarında kesim yaparsan geç uzar canım..Epilasyon günlerinde geç uzayan saç/tırnak için olduğu da yazıyor. Benim kaşlarim çok uzun duzenli makasla kesiyorum acaba o günlerde kesersem geç uzamasına etkisi olur mu?
Ama aslan ve koçu saç uzatma,gürlestirme için değil miydi?Aslan ve koç burcunun küçülen faz aralıklarında kesim yaparsan geç uzar canım..
Dikkat! Küçülen faz 'da diyor. Uzatma, gürleştirme, geliştirme, coşturma büyüyen faz dönemlerinde.Ama aslan ve koçu saç uzatma,gürlestirme için değil miydi?
Canımsın Allah razı olsunAlın bakalım kızlar size benden bayram hediyesi, 3 aylık tarih hesapladım. Bir Allah razı olsun demeniz, hayır duanız kafi. Şimdiden "Mutlu Bayramlar..."
Temmuz Ayı Epilasyon Tarihleri
26 Temmuz 2016 - Salı günü, 19.37 de başlıyor,
28 Temmuz 2016 - Perşembe günü, 21.17 de bitiyor.
Ağustos Ayı Epilasyon Tarihleri
23 Ağustos 2016 - Salı günü, 01.19 de başlıyor,
25 Ağustos 2016 - Perşembe günü, 02.40 de bitiyor.
Ağustos Ayı 2. Tarihler
31 Ağustos 2016 - Çarşamba günü, 19.22 de başlıyor,
1 Eylül 2016 - Perşembe günü, 12.04 de bitiyor.
Eylül Ayı Epilasyon Tarihleri
19 Eylül 2016 - Pazartesi günü, 08.58 de başlıyor,
21 Eylül 2016 - Çarşamba günü, 08.53 de bitiyor.
Eylül Ayı 2. Tarihler
28 Eylül 2016 - Çarşamba günü, 01.43 de başlıyor,
30 Eylül 2016 - Cuma günü, 10.52 de bitiyor.
T turkuaz86 , @bsr0745 , @miyav_su , @poliyana
Aminn canımcım.Canımsın Allah razı olsun
Anamur kız hayırlı olsun ikinci..yoğurdun muşmula yasaEfe ile uğraşmaktan sizleri ihmal ettim kusura bakmayın :) ama şimdi yine hamileyim :)))) o yüzden derindenizlerden ricam olacak. Dolunay epilasyonu diye yeni bir konu açar mısın ? Orada sen tarihleri düzenli olarak ver. Açtığın konu linkini ben ilk sayfaya atayım direk senin konuna yönlendireyim. Dolunay bilgisi olarakta ilk sayfadaki tüm bilgiyi kopyalayıp açtığının konunun ilk mesajına benim gibi yerleştir.
Çünkü zorlanıyorum. Mobilden yönetmek zor oluyor, bilgisayar olsa pek zorlanmayacağım ve ikinci bebeğim yolda malum.
Cevabını bekliyorum canım.
Sağol bacım :) anamur ne muşmula ne ehehee :)))) yoğurdumun ikinci meyvesi. Benim bildiğim bizden ayran çıkması gerekiyor. Ama ayran değil yoğurt çıktı Efe aynı babası. Hiç bana benzemiyor :) ikinci ayran çıksa bari :))))Anamur kız hayırlı olsun ikinci..yoğurdun muşmula yasa
Canım maşallah bu ne hız rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsinEfe ile uğraşmaktan sizleri ihmal ettim kusura bakmayın :) ama şimdi yine hamileyim :)))) o yüzden derindenizlerden ricam olacak. Dolunay epilasyonu diye yeni bir konu açar mısın ? Orada sen tarihleri düzenli olarak ver. Açtığın konu linkini ben ilk sayfaya atayım direk senin konuna yönlendireyim. Dolunay bilgisi olarakta ilk sayfadaki tüm bilgiyi kopyalayıp açtığının konunun ilk mesajına benim gibi yerleştir.
Çünkü zorlanıyorum. Mobilden yönetmek zor oluyor, bilgisayar olsa pek zorlanmayacağım ve ikinci bebeğim yolda malum.
Cevabını bekliyorum canım.
Yine normal doğum mu düşünüyorsun CanımSağol bacım :) anamur ne muşmula ne ehehee :)))) yoğurdumun ikinci meyvesi. Benim bildiğim bizden ayran çıkması gerekiyor. Ama ayran değil yoğurt çıktı Efe aynı babası. Hiç bana benzemiyor :) ikinci ayran çıksa bari :))))
Rica ederim canım, mesajları şimdi gördüm. Maalesef ben eskisi gibi sık girmiyorum buraya artı senin kadar derinlemesine ilgilenmiyorum senden daha yüzeyselim. O yüzden topu tamamen bana atmak mantıklı olmaz. Ben tüm sorumluluğu almadan yine hesapladığım tarihleri (hesapladığım kadarını) burada paylaşmaya çalışırım. Takip edenler epilasyon tarihleri için son sayfalara baksınlar yönlendirmesi yapılabilir. Yeni bebişin hayırlı olsun, sağlıkla al kucağına İnşallah.derindenizlerden ya da canım ben ilk sayfaya ayların teker teker takvimini ekledim. Hem öğrenip pekiştirmesi yönünden iyi olur hemde size direk ekran görüntüsü olarak uğraştırmaz. Ben olmadığım zamanlarda bilgilendirici cevaplarınız için çok teşekkürler. Böyle devam edelim bakalım konu dağılmamış olur hem :)